Jeg havde en super fin oplevelse! Dejlige tilbud, hurtig levering, skønne produkter og kontaktbar. Desværre tror jeg ikke særlig mange tager sig tid til at skrive en anmeldelse når tingene er gået... Se mere
Forstår ikke alle de negative anmeldelser. Jeg bestilte tirsdag 9/4 en vasketøjskurv fra Brabantia i hvid til 60 L. Ringede til kundeservice, hvor jeg ingen problemer havde med at komme igennem til... Se mere
Toftegårdsvej 6 - Port 2, 8370, Hadsten, USA
- +45 24 24 65 85
- info@nicebuy.dk
- www.nicebuy.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hej Nice Buy .dk jeg er godt tilfreds…
Hej Nice Buy .dk jeg er godt tilfreds med jer
Alt fungerede og jeg er glad og tilfreds
Forkert vare - aldrig hørt fra dem igen.
Jeg bestilte 3 målebærer. Et af dem var det forkerte produkt. Jeg har skrevet 7 mails og ringet adskillige gange, men har aldrig fået svar. Jeg har bare bedt om det korrekte produkt som jeg har købt.
Meget utilfredsstillende oplevelse.
Dejlig hurtig levering
Dejlig hurtig levering. Skønt at have fundet et sted, der leverer poser til min Brabrant spand.
Godt produkt.
Købte en flot væg sæbedispenser.
Varen var pakket godt ind og kom til aftalt tid. Alt er lige som ønsket😊
Bestil i god tid og ha' tålmodighed
Da jeg bestilte varen stod der levering 1-5 dage. Da der er gået 12 dage ringer jeg, men kundeservice har ferie i den uge. Ringer ugen efter igen flere gange uden at få kontakt og beder til sidst efter opfordring fra firmaet at de kontakter mig, når de har tid. Intet sker. Lige pludselig efter 3 uger kommer pakken. Savner besked om, hvorfor den lange leveringstid også set i lyset af, at varen skulle bruges som gave 16 dage efter bestilling.
Tvivlsom virksomhed
Tvivlsom virksomhed. Bestile via Brabantia-online-dk, men modtager kvittering fra nicebuy.dk hvoraf det ikke fremgår hvilken vare der er tale om. Har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice i 2 dage. Anbefaler ikke man handler hos dem.
Det gik hurtigere end forventet
Det gik hurtigere end forventet da der stod ca. 2-5 dg lev. tid - varen kom dagen efter bestillingen.
Ikke køb fra dem her
Ikke køb fra dem her! Jeg bestilte 2 opvaskestativer i starten af april 2026. Jeg får en bekræftelse men intet sker. Pengene trækkes ikke og jeg hører intet.
Jeg skriver og skriver, ringer og ringer, uden svar. Så en måned senere får jeg pludselig en mail, hvor de skriver at de alligevel ikke har 2 opvaskestativer i den samme farve, og ville det være ok med 2 forskellige farver?
Ja, svarer jeg.
Igen modtager jeg ikke noget som helst, og hører intet. Jeg skriver mail men får ikke svar.
Imens så køber jeg opvaskestativer fra andet sted.
Så pludselig, 3 måneder efter første bestilling, får jeg en mail om at pakken er leveret til Pakkeshop. Men jeg har ikke længer brug for den.
Jeg skal derfor fylde i deres fortrydelsesformular, og sende pakken i retur. Alt bliver meget besværligt.
Når jeg henter pakken i Pakkeshop står det ovenikøbet på pakken, at den indeholder et Ironing Board Cover. Når jeg har bestilt 2 opvaskestativer.
Aldrig oplevet noget lignende og jeg er stærkt i tvivl, hvis firmaet eksisterer overhovedet.
Manglende del i leveringen og intet svar
Bestilte bl.a en ovnfast fad som også kom, men indpakket hver for sig i diverse pap og der manglede en korkplade til fadet.
Der kommer ingen svar fra Dem på mail jeg sender dem ??
Så må nok se langt efter det
jeg er bare tilfreds...