Nibonyasushi Anmeldelser 13

3,2

3,2

Middel

God mad og betjening

Vi var sent ude med at bestille bord til årets nytårsmiddag 2024/25 og kendte ikke stedet men her var et ledigt bord til 4 2 voksne og 2 børn.

Da vi ankom kl.16 blev vi mødt af en sød
Tjener der viste os hen til bordet, lige ved vinduet, og perfekt at kunne kigge ud på Vesterbrogade nytårsaften. Allerede her tænkte vi det bliver godt det her.

Efter at have kigget menuen igennem besluttede vi t gå med 4 gange sushi all u Can et og fik en iPad hvorfra vi blot skulle bestille det vi ville spise.

Der gik ikke mere end 5 min før vores drikkevarer kom og maden kom løbene som vi bestilte de små retter. Det var et hit hos børnene at kunne se billederne og menuen på iPad og trykke på det der ønskes.

Vi blev informeret om det kostede 10 kr. for efterladt mad og derfor bestilte vi små portioner og af nogle flere omgange.

Maden var smagfuld og flot anrettet hele vejen igennem.

Efter et par timer og en flaske vin gik vi videre og syntes vi havde fået alt hvad vi kunne forvente af en resteaurantoplevelse med børn nytårsaften.

Vi vil helt klart komme igen næste gang den står København tur og sushi.

Tak for en god oplevelse.

31. december 2024

Virkelig dårlig service.

Virkelig dårlig service.
Vi kommer ind og har bestilt bord, og tjeneren ser meget forvirret ud, men finder dog et bord til os. Der kommer ingen tjener ned til os, så jeg går op og vil bestille ved disken. Vi får så af vide, at vi ikke kan få ad libitum, fordi de ikke har flere tablets. Online stod der ellers, at man kunne bruge en QR kode til at bestille med, men det havde de åbenbart ikke. Vi bestiller a la carte, og kan hurtigt fornemme at stemningen i restauranten er dårlig. Alle dem der sidder ved bordene omkring os er utilfredse. De har enten ventet i mindst en halv time på deres mad, eller kun fået halvdelen eller noget andet end det de har bestilt. Flere klager til tjeneren, men han ved ikke rigtig hvad han skal gøre. Vi og et andet bord blev nødt til at gå op og bede om spisepinde efter vi havde fået vores mad, for det kom de heller ikke med.
Dem der sad ved siden af os, havde været der før, og der havde det vist været bedre, men vi var der på valentinsdag, og der burde de altså have styr på det. Vi spiste vores sushi, som egentlig heller ikke var specielt god, og så gik vi. Vil IKKE anbefale.

14. februar 2024

Føj !

Føj. Det mest smagsløse mad. De ramen supper man køber i supermarkeder smager bedre. Og dumplings som kun smagte af olie og mel. Spild af penge.

10. februar 2023

dårlig service

dårlig service. lang ventetid og uhøflig betjening.
de tilbyder sushi alt hvad du kan spise. men det burde hedde alt hvad du kan nå at spise.
var der 1 time og 45 minutter og gik sulten derfra.

var en gruppe på 7 der besøgte restauranten.
5 der bestilte sushi 1 der bestilte en nudel ret og 1 der kun bestilte 1 øl.
bestiller lidt forretter. gik ok.
bestiller sushi men så kommer en kvindelig tjener(måske ejeren) og siger at vi ikke må bestille for meget. for vi skal betale ekstra hvis vi levner. vi forsikrer hende om at vi nok skal spise hvad vi bestiller. 20 minutter går og vi spørger efter vores mad. efter ca. 30 minutter kommer noget af det vi havde bestilt.
mandlig tjener (måske sønnen) kommer og undskylder og siger at der kø i deres bestillinger og der derfor er ventetid hvis ser er noget de har glem må vi bare bestille det igen.
derefter kommer kvindelig tjener igen. denne gang vil hun vide hvor mange der spiser sushi (på trods af at den mandlige tjener allerede havde fået det af vide).
hun beskylder os for at snyde for hun har set hende der kun havde bestilt en øl spise noget. ja hun spiste af hendes kærestes nudelret som der bliver betalt for.
da regningen skal betales påstår hun(kvindelig tjener) at vi har fået 9 drikkevarer serveret. vi er 7 og har fået 1 drikkevare pr. person. der er leveret 8 for vi fik en lemon sodavand uden smag som vi returnerede. hendes svar jamen i havde jo drukket af den. det er man faktisk nødt til for at finde ud af den ingen smag har.
mandlig tjener var venlig og prøvede at levere en god service. men hele besøget blev ødelagt af den kvindelige tjener som vi formoder er hans mor og ejer af stedet.

14. oktober 2022

Prøv ikke denne restaurant😡😡😡

Advarsel: Tænk ikke på at prøve denne restaurant. Mig og min familie var inde for at spise sushi, i anledning af min søns 18 års fødselsdag. Hans fødselsdag blev ødelagt, af at spise på denne skod-restaurant. Det hele startede egentligt fint ud med at vi kom ind på restauranten hvor vi fik god betjeneste. Det ændrer sig hurtigt efter at vi får maden hvor at tjeneren først siger efter at vi har bestilt, at vi skal spise alt op ellers koster det 10 kr pr styk. Det bliver så en kæmpe diskussion, hvor tjeneren siger at han vil ringe til politiet hvis vi ikke betaler for det vi ikke kunne spise. Vi prøver så at proppe os selv med mad sådan at vi ikke skal betale flere-hundrede kroner. Imens vi spiser færdig, står køkkenmandskabet og holder øje med hvad vi spiser. Det hele ender så med at der lægger 4 stykker sushi tilbage. Så går vi op til kassen hvor de prøver at snyde os for 40 kr. Alt i alt en elendig restaurant😡😡😡

13. juli 2022

Godt til prisen

Har spist på Nibon Ya en del gange efterhånden. Betjening er altid meget venlig. Ad Libitum, som afløste running sushi for et godt stykke tid siden, virker ganske fint. Man bestiller på en tablet, og levner man, betaler man angiveligt for den mad, der skal smides ud. De gange, jeg har været der, er personalet kommet med tablet'en igen for at spørge, om jeg kunne spise mere, så hvis man er bange for at levne, kan man bare bestille i underkanten første gang. Til den pris forventer jeg ikke super-sushi. Det, jeg har fået, har været frisk og rigtig udmærket.

7. maj 2022

SCAM

Bestiller mad i appen hvor jeg så bagefter ikke for nogen bekræftelsesmail..efter 30minutter går jeg ned for at hente min mad men de siger de ikke har fået nogen bestilling. Jeg går hjem og skriver så til resturanten en beksed om hvad der er sket og screenshot af min konto så de kan se pengene er trukket hvor de så svarer med en tommel opp. Hold kæft hvor er det til grin.

27. oktober 2021

🟥VIGTIGT LÆS LÆS🟥

🟥VIGTIGT LÆS LÆS🟥
En af de mest fordærdelige oplevelser i hele mit liv!!
Da min veninde og jeg får bestilt sushien, får vi en hvid plade med noget af det dårligeste sushi jeg længe har set. Vi dømmer ikke for hurtigt, og prøver at smage på noget af sushien. Da vi skal til at smage på det, er noget af det første vi lægger mærke til er lugten. Det var helt klart for gammelt fisk og det smagte heller ikke godt. Da vi graver os lidt længere ind, opdager vi også et hår hænger lidt ude af et af stykkerne. Min veninde som jeg sad og spiste med, gik så derefter udenfor hurtigt, da hun kunne mærke hun skulle kaste op. Jeg går så derefter op til kassen og forklare hvad der er sket og at min veninde er blevet dårlig. De fortæller mig så, at jeg skal betale for hvert stykke der ikke er blevet spist op, selv det med hår i. De fortæller mig også at de vil ringe til politiet, hvis ikke min veninde kommer ind i butikken igen, og viser at hun er dårlig. Fordi både min veninde og jeg havde travlt, valgte jeg at betale, så vi kunne komme videre hurtigst muligt.
Jeg ville ikke råde nogen til at spise på denne restaurant.

11. september 2021

Den ultimativt dårligste oplevelse Jeg…

Den ultimativt dårligste oplevelse Jeg nogensinde har haft med en restaurant.

Bestilte mad for knap 1000kr der var direkte uspiseligt!

Købte bland andet en nuddelsuppe med and samt en hel Peking and med pandekage og grøntsager. Anden var klippet i småstykker med knogler så kødet var fyldt med knogle stumper. Hele stykker der stort set kun bestod af ande skrog til gengæld var den dårligt tilberedt. Pandekagerne som anden skulle rulles ind i var helt slatne og kolde og den tilhørende sovs var fuldstændig smagløs.
Suppen bestod af en underlig brun omgang vand der smagte underligt samt noget ikke færdig tilberedt and.
Det øvrige mad, bland andet dumplings stegt ris med kylling, var trist og smagløst.

Anden og suppen pakkede jeg ned og gik tilbage til restauranten og afleverede og forlangte pengene tilbage ca. 400kr Dette nægtede de i første omgang på den begrundelse at det var normalt for kinesere at tage knogler og skrog med hjem og der var ingen andre der havde klaget over suppen.
Ydermere fik jeg den besked at de aldrig lavede fejl.
Der til skal lige siges at de havde glemt at lave en af retterne vi havde bestilt og at maden var 35 min forsinket i forhold til det aftalte afhentnings tidspunkt. Jeg kunne så fremvise et par anmeldelser her fra trustpilot det viste det modsatte.

Efter en meget lang diskussion endte det med at de ringede til deres chef, der efter en endnu længere samtale med både mig og den ansatte endelig gav mig pengene tilbage for det mad jeg havde returneret!

Jeg har aldrig før leveret mad tilbage, jeg har aldrig før bedt om pengene tilbage for mad men denne her oplevelse var simpelthen så ringe at jeg på ingen måder ville accepterer at skulle betale for det.

Køb aldrig mad fra det sted!!!

5. marts 2021

IKKE KØB MAD HER!!!

IKKE KØB MAD HER!!!
Jeg arbejder i netto og det bliver til til at jeg skal spise noget aftensmad. Jeg bestiller så nudler med kylling, så de kan levere det til min arbejdsplads. Maden ankommer og den kommer lunken, men jeg spise den alligevel fordi jeg var sulten. 10 min efter at jeg har spist min mad, kan jeg ikke stoppe med at kaste op. Jeg blev nød til at tage hjem fra arbejde, fordi at jeg fik det så dårligt. Jeg spiser wok rigtig tit og jeg har aldrig har problemer med at spise mad. Jeg har heller ikke allergi for noget. Jeg ringet til den dagen efter og Beder pænt om mine penge tilbage og forklare dem situationen. De siger at det ikke er deres skyld/problem og jeg skal komme med en lægeerklæring før at jeg kan få mine penge tilbage. Super dårlig service og dårlig behandling. Håber ikke nogen vil bestille her fra.

30. januar 2021

Er dette din virksomhed?