En gennemført oplevelse – fra første kontakt til sidste bid
Vi bestilte tapasbrætter og laksesliders fra NIBNAB til vores familiearrangement i forbindelse med Tall Ships Race – og hele oplevelsen fortjener vores varmeste anbefaling.
Allerede fra vores første henvendelse blev vi mødt med en helt særlig hjælpsomhed og fleksibilitet. NIBNAB imødekom vores ønske om at anrette tapasen på vores egne Royal Copenhagen-fade, rådgav os grundigt om brød og tilbehør og sørgede for levering på det ønskede tidspunkt. Da en gæst måtte melde afbud kort før arrangementet, blev bestillingen desuden tilpasset hurtigt og ukompliceret.
Maden var både smuk, indbydende og af virkelig høj kvalitet. Hver anretning var gennemført, farverig og generøs, og man kunne tydeligt mærke, at der var tænkt over både smag, variation og præsentation. Laksesliderne var et skønt supplement, og de forskellige dips og tilbehør fuldendte måltidet.
Det betød meget for os, at vi kunne tage imod vores gæster med ro og samtidig servere noget, der både så fantastisk ud og smagte derefter.
NIBNAB leverede ikke blot mad, men en samlet oplevelse præget af kvalitet, ordentlighed og oprigtig lyst til at hjælpe.
Fem meget velfortjente stjerner fra os – og vores varmeste anbefaling.