NHL Data - din eksterne IT-afdeling: Vi gør IT enkelt, forståeligt og fremtidssikret. Vi sørger for, at dine medarbejdere kan arbejde problemfrit. For nogle er det små systemer i skyen, for andre komplekse løsninger med flere kontorer, kritiske softwareintegrationer og mange brugere. Vi mestrer driften og er samtidig en sparringspartner, der optimerer sammenhængen mellem dine systemer og anbefaler løsninger for fremtiden. Vores filosofi er IT med overskud: Løsninger der fungerer fra starten, der nemt kan flyttes til en anden leverandør og fleksible systemer og service - alt sammen uden binding. Og det gør vi så godt, at vi stort set ikke har mistet en kunde i vores 25 år i branchen. Vores services er: 🖥 Opsætning, drift & support af Microsoft 365 🖥 Opsætning, drift & support af Dynamics 365 🖥 Opsætning, drift & support på Azure Cloud Hosting 🖥 Opsætning & support Private Cloud, Dansk Datacenter 🖥 Daglig drift & support på din IT 🖥 IT-sikkerhed & compliance 🖥 Opsætning, drift & support af: Hjemmeside, Domæner og DNS 🖥 Opbygning og vedligeholdelse af websites 🖥 Rådgivning om dit IT-miljø 🖥 Opbygning og vedligeholdelse af dit IT-miljø Vores certificeringer: ⚙ Microsoft Solutions Partner, Modern Work ⚙ ISAE3402 erklæring - IT-sikkerhed
2500, Valby, Danmark
- nhl-data.dk
Jeg plejer ikke at spilde tid på…
Jeg plejer ikke at spilde tid på anmeldelser, men når nogle tager mig med bukserne nede, og jeg føler at der er personer der tager ansvar for min uheldige situation og fører mig i mål, skal de også have en offentelig tilkendegivelse. Det er ikke alt der er rosent rødt der er også ting som ikke altid er som man troede...
Hvorfor 5 stjerner.
1) vi blev hacket, og havde en it partner der ikke trådte i karakter. En god ven fik NHL til at kontakte mig, og indenfor kort tid (minutter) var der lavet en risiko afklaring, og kritisk data blev sikret så vidt det var muligt.
2) uanset tidspunkt, så var de parat til at træde til og hjælpe, og hjalp os igennem hele forløbet med alt det data der var tabt og ikke kunne restores.
3) upåagtet at vi kom ind fra højre, og alle deres konsulenter allerede havde fyldte kalendere, så fand de ressourcer til at løse vores akutte situation, indenfor rimlig tid, og hele tiden blev forventningsafstemt.
4) i vores tilfælde betød det at vores SBS2008 Server blev lukket ned. efter der var sat en Office 365 op, og alt data var flyttet til hosting center, og alle arbejdsstationer var formateret, skiftet HDD, og installeret nyt styresystem (Win7 --> Win10)
5) eneste minus, som kan pege på, er at grundet det meget store run, og pres, løb økonomien lidt løbsk i projektet, og regningen var 30% større end indikationen. Dette er dog ikke noget som jeg normalt accepterer, men med den service og professionalisme som de er kommet til os med, kunne jeg ikke andet en acceptere, Det har de så efterfølgende kvitteret med en endnu bedre service end vi startede med, og ikke mindst gjort hvad alle firmaer bør gøre, lære af deres fejl, komme videre og vokse sammen.
Tak til jer alle for jeres støtte. jeg føler mig meget tryg ved at I hoster vores løsning, men den bredde erfaring som i strækker over.