Nordisk Film Biografer A/S Anmeldelser 2.684

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 589 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres venlighed, hjælpsomhed og imødekommende attitude, hvilket bidrager til en god stemning. Mange fremhæver også det gode filmudvalg og de behagelige sæder, som ofte beskrives som luksuriøse og komfortable. Dog var nogle utilfredse med lydkvaliteten i visse sale, hvor lyden enten var for lav, manglede bas, eller var for høj. Andre nævnte problemer med kiosken, herunder udsolgte varer, manglende friskhed på popcorn og et begrænset udvalg af snacks. Parkeringsforholdene blev også kritiseret ved nogle lokationer, og enkelte oplevede beskidte sæder eller generelt uhygiejniske forhold.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet. Kunder roser ofte personalets venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Location

Kunder havde tvetydige oplevelser med beliggenheden. Nogle roser specifikke biografer som Dagmar Biografen... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Mange roser den gode service, komfortable sæder og den samlede... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet. Mens nogle forbrugere roser de gode bio-sæder, god... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvaliteten. Mens nogle roser de super gode biosæder, god udsigt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Altid flink personale i alle de afdelinger jeg har været, altid rent og generel fin stemning. Dog er der steder der godt kunne bruge bedre parkering såsom Falkoner. Og til nogle film der er meget l... Se mere

Fede sæder! God lyd! Gør mere ud af at oplyse folk om at holde deres mobiler slukket under hele filmen. Det er tilsyneladende ikke nok med én “reklame” inden filmen starter. Måtte bede en der ko... Se mere

Godt udvalg af film. Søde og hjælpsomme medarbejdere. Generelt bare en en rigtig god oplevelse, for både børn og voksne. Dog kunne lidt mindre salt på popcornene være at foretrække :-)

1. Biograf

Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.

4,0

God

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Rigtig ærgeligt kundeservice

Rigtig ærgeligt kundeservice. Jeg tror jeg har fået mit abonnement opsagt, det viser sig at det så at jeg ikke har fået det gjordt ordenligt, og det har trukket i to måneder. Jeg ringer ind og hører hvad man kan gøre ved situationen, og får bare at vide at det er bare ærgeligt. Synes jeg er utroligt skuffende når man reklamere med det skal være nemt. Øv! Når man har penge til abonnementet, og går nok i biografen, er abonnementet i sig selv godt nok.

1. maj 2026

Hej Emilia

Jeg forstår godt, du synes det er ærgerligt at have et abonnement, som du mener at have opsagt for nogle måneder siden, men som ikke er registreret noget sted, og dermed er fortsat, og når du herefter ønsker, at vi lukker det for dig og giver dig penge retur for to måneder. Det kan vi desværre ikke imødekomme.

Når man opsiger sit abonnement modtager man en skriftlig bekræftelse på dette, hvor der blandt andet står hvornår sidste betalingsdato er.
Denne mail har du ikke modtaget, før vi den 1. maj har modtaget din opsigelse. Jeg kan samtidig bekræfte at du ikke vil blive trukket flere gange.

Jeg håber, du får brugt abonnementet til fulde de næste par uger imens det stadig er aktivt, så du får noget for dine penge.

Louise
Nordisk Film Biografer

Store tekniske problemer i Kinopalæet Lyngby

Har nu to gange besøgt Kinopalæet i Lyngby og oplevet store tekniske problemer med visning af film. Begge gange har personalet ikke været i stand til at løse de tekniske problemer hvilket begge gange resulterede i en meget dårlig biograf oplevelse

29. april 2026

Besvarelse fra Nordisk Film Biografer A/S

Hej Carsten! Tak for din tid til at skrive en anmeldelse på trods af en kedelig årsag.
Vi beklager mange gange, at du har været uheldig at opleve tekniske problemer under to besøg. Det er selvfølgelig slet ikke den oplevelse, vi ønsker at vores gæster skal have.
Oplever du problemer en anden gang, skal du altid være velkommen til at beskrive forløbet på vores mail: support@nfbio.dk, så vi kan håndtere situationen med det samme.

Mvh Marie, NFB

Altid god oplevelse

Altid god oplevelse. Fin temperatur, godt lydniveau.
Folk der taler under filmen eller tjekker telefoner ødelægger oplevelsen

28. april 2026

Hej Sanne

Tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏

Det er dejligt at høre, at du generelt har gode besøg hos os og oplever både god temperatur og lyd i salen.

Vi er helt enige i, at biografoplevelsen bliver bedst, når man kan fordybe sig i filmen uden forstyrrelser. Vi arbejder løbende på at minde vores gæster om at vise hensyn, så alle får den bedste oplevelse 🎬

Vi håber at se dig igen snart i biografen! 🍿

Emma, Nordisk Film Biografer

God bio med dejlige sæder og sødt…

God bio med dejlige sæder og sødt smilende personale . Dejligt med unlimited abonnent, som jeg og familien bruger flittigt …. Man får set flere film, man ellers ikke ville have set…og blir ofte positiv overrasket✔️💯🔝🎞️📽️🎥

27. april 2026

Hej Jeanette

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det er virkelig dejligt at høre, at du og din familie får glæde af både vores sale, de komfortable sæder og ikke mindst vores personale.

Vi er også glade for, at Unlimited-ordningen giver jer mulighed for at opdage nye film - det er præcis sådan vi håber, den bliver brugt 🎬

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde jer velkommen igen i biografen! 🍿

Den nye biograf i Hillerød

Super lyd og komfort samt god service generelt. Og så er der gratis parkering i P-huset, hvis man husker at taste sin nummerplade ind i biografen :-)

Hej Lise 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse i vores nye biograf i Hillerød - både med lyd, komfort og service.

Vi håber at se dig igen snart 🎬

Emma, Nordisk Film Biografer

Opera bio i Imperial er fantastisk

Opera bio i Imperial er fantastisk! - Næsten som at være i Covent Garden!

Hej Hans.

Mange tak for din fine anmeldelse!

Hvor er vi glade for at høre, at du er vild OperaBio i Imperial, det er vi virkelig også😍

Vi håber på at kunne byde dig velkommen til næste OperaBio.
Venlig hilsen, Anna - Nordisk Film Biografer✨

Fantastisk sødt personale

Fantastisk sødt personale. Smilende og hjælpsomt

Hej Hanne

Tusind tak for den fine anmeldelse😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale. Vi sætter stor pris på din ros, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart 🎬

Ringe lyd…

Vi var et par venner der skulle ind og se “ Michael” en film hvor vi også så frem til at høre en masse god musik. Men desværre blev vi ekstremt skuffet. Lyden var så dårlig og der var ingen bund/bas. Vi kunne efterfølgende læse på Google at biografen har fjernet en del af lyden grundet klager fra nabo hotellet. Biografen burde især ved sådan en film oplyse os om at vi ikke ville få den fulde lydoplevelse. Da filmen handlede om en af verden største musik ikoner, så kunne det være på sin plads at oplyse deres gæster om denne udfordring. Vi har besluttet at købe billetter til samme film i anden biograf, da vi ikke føler at vi fik den fulde oplevelse.

Besvarelse fra Nordisk Film Biografer A/S

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse med “Michael” ikke levede op til forventningerne – især når lyden spiller en så stor rolle i netop den type film.

Vi har desværre været nødt til midlertidigt at justere visse dybe lydfrekvenser i Imperial pga. nabohensyn. Vi er opmærksomme på, at det ikke er optimalt, og vi arbejder på en løsning.

Du er meget velkommen til at skrive til os på support@nfbio.dk, så vi kan følge op på jeres oplevelse.

Nanna, Nordisk Film Biografer

Tak for en fed oplevelse til fan event…

Tak for en fed oplevelse til fan event på " Michael " filmen. Det var virkelig en dejlig festlig aften. Rigtig god service alle steder og en dejlig bio at sidde i.
Mvh Stinna

Hej Stinna
Tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at du have fed aften til vores fan event!
Vi glæder os til at byde dig velkommen snart igen :-)
Mvh Kirsten, Nordisk Film Biografer

Mega sejt

Mega sejt, elsker biograf i Randers..
De har styr på alt, virkelig mega godt.
Kommer snart igen.

Hej MS

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg har sørget for at sende din anmeldelse til Randers Bio, som vil glæde sig til at byde dig velkommen igen :-)

Hav en god dag !
Mvh Kirsten, Nordisk Film Biografer

Alt i alt en god oplevelse lige fra…

Alt i alt en god oplevelse lige fra nemhed ift parkering, venligt personale og gode sæder.

23. april 2026

Hej Heidie.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber at kunne byde dig velkommen til flere gode oplevelser i fremtiden.

God weekend.

Hilsen Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

Vi var meget tilfreds med helheden i Herning Bio, MEN

Vi var meget tilfreds med helheden i det nye look biografen i Herning har fået. Virkelig flot.
Vi kommer der en del og har altid været meget tilfreds, både med personalet, renligheden, cafeen osv.
MEN... Denne gang var første gang siden de har skiftet krus og slik beholder/pose. Nu er der kommet et udelig pap låg på sodavanden, som ikke slutter tæt! det gør at man SKAL sidde lodret for at drikke af det, hvis man ikke som jeg, skal spilde det ud over det hele.
Så er der den nye slik kop.. Jamen hvorfor ?? I de gamle poser kunne man ryste slikket efter man havde blandet, det kan du da glemme nu. Så frem over bliver der ikke købt for de 100-150 kr slik vi plejer. ØV

22. april 2026

Hej,

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Vi er super glade for at høre, at du synes godt om det nye look og er tilfreds med vores personale :)

Vi er opmærksomme på problemet med sodavandslågene, og vi er ved at overgå til nogle bedre kopper og låg.

Vi forstår, at det er ærgerligt, når man ikke kan ryste sit slik, som man plejer. Din feedback er værdifuld og vil blive brugt i vores løbende evaluering af vores produkter og emballage.

Vi håber, at I fortsat vil besøge os :)

Mvh. Nikolaj, Nordisk Film Biografer