Banner for Nextory

Nextory Anmeldelser

8.064

4,2

Jeg oprettede et prøveabonnement og fandt hurtigt ud af, at det ikke var mig. Jeg opsagde derfor abonnementet - troede jeg! Det viser sig, at man skal trykke "opsig abonnement" på 4 forskellige sider,... Se mere

Jeg elsker mit abonnement på Nextory. Jeg startede med et lille abonnement, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg var nødt til at have et ubegrænset. Jeg hører flere timer dagligt samtidig med, at jeg... Se mere

Jeg læser og/eller lytter til bøger hver dag. Nextory har et kæmpe udvalg af både e-bøger og lydbøger. Der er både krimier og klassikere, men også et stort udvalg af nye bøger indenfor fx romantas... Se mere

Mange forskellige bøger både gamle og de nyeste udgivelser og mange i Graphic Audio format også. Jeg nyder mange bøger! nye som gengangere! Sleep timer funktionen gør også at jeg kan bruge det til... Se mere

1. Boghandel
  2. Filmstreamingtjeneste
  3. Multimedie- og e-bogsforlag

Om Nextory

Nextory was founded in Stockholm in 2015 with a clear and passionate mission: to make reading and listening more accessible, inspiring, and enjoyable for everyone.

As one of Europe’s leading digital subscription services for audiobooks and e-books, Nextory offers hundreds of thousands of stories—from gripping thrillers and cozy romances to personal development gems and timeless classics.

Our app is designed for curious minds and busy lives. Whether you're commuting, cooking, or winding down before bed, you can dive into your next great read or listen anytime, anywhere. With titles available in multiple languages and a wide range of categories, there's something for every mood, moment, and member of the family.

Nextory is available across 10+ markets and continues to grow—bringing the joy of storytelling to more people every day.

Why choose Nextory?
  • 📚 A wide and ever-growing library of audiobooks and e-books
  • 🌍 Multilingual selection across various genres
  • 📱 Easy-to-use app with smart features like offline listening and bookmarks
  • 👨‍👩‍👧‍👦 Multiple profiles so the whole family can enjoy
  • 💡 Perfect for personal growth, entertainment, or winding down

Start your story with Nextory today.

Promotion box for Nextory

Discover Books & Audiobooks Anywhere

Download Nextory to enjoy books and audiobooks on iOS and Android.

God

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(8.064)

2.865 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg, og præmier bøger kommer hurtigt

7. september 2025

Hej Emil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for, at du nyder det store udvalg og de hurtige præmier bøger hos Nextory.

Virkelig god app

Virkelig god app. Aldrig haft problemer med den. Virkelig få bøger, jeg ikke kan finde på engelsk.

30. oktober 2025

Hej Joan,

Mange tak for din positive anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med appen og det engelske bogudvalg.

Nextory-teamet

Det er da fuldstændig uanstændigt

Det er da fuldstændig uanstændigt, at man tegner gratis medlemsskab indtil 17. november, og når man så melder sig ud 30. oktober, skal man betale 120 kr.

31. oktober 2025

Hej Vibeke,

Tak for din besked og for at dele din oplevelse med os.

Jeg forstår, at det føles uretfærdigt at blive opkrævet betaling, når man har opsagt sit gratis medlemskab, før prøveperioden er udløbet. I henhold til vores vilkår og betingelser accepterer du som kunde ansvaret for at opsige dit abonnement rettidigt. Når et abonnement opsiges, fortsætter det indtil udgangen af ​​den nuværende betalingsperiode, og du vil ikke blive opkrævet igen, hvis det er blevet opsagt rettidigt.

Hvis du mener, at der er opstået en fejl, eller hvis du har modtaget en betaling, som du ikke genkender, bedes du sende os et skærmbillede af betalingen og angive, hvilken betalingsmetode der blev brugt (f.eks. kort eller bank). Vi vil derefter undersøge sagen nærmere.

Du kan læse mere om betalinger og refusioner her: https://support.nextory.se/hc/en-us/articles/27007626325650-Payments-refunds-subscriptions

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os.
Hav en god dag!
Nextory Kundeservice

Kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg - først med de nyeste.
Jeg mener jeg betaler 149 ,- pr måned.
Og jeg benytter tjenesten hver eneste dag. Til og fra arbejde i bilen - og som regel inden jeg skal sove. For mig er det meget bedre søvn, at lytte fremfor at se TV

21. oktober 2025

Hej Hans Henry,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os virkelig at høre, at du benytter Nextory hver dag, både i bilen og inden sengetid, og at det hjælper dig til en bedre søvn. Vi sætter stor pris på din loyalitet og dit engagement.

Besvarelse fra Nextory

Hej Christian og mange tak for din fine anmeldelse og positive feedback! 🤗
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og vores udvalg af bøger. Det betyder meget for os!
Vi ønsker dig en god dag, og tøv ikke med at kontakte os, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.

Gode bøger stort udvalg meget tilfreds 😌

Gode bøger stort udvalg meget tilfreds 😌

17. oktober 2025

Besvarelse fra Nextory

Hej Michael och stort tack för din fina recension och positiva feedback! 🤗

Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både vår service och vårt utbud av böcker. Det betyder mycket för oss!

Önskar dig en fantastisk dag, och tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Vänliga hälsningar,
Ida

Jeg havde opsagt nextory i god tid

Jeg havde opsagt nextory i god tid. Men blev alligevel trukket her idag. Nu har jeg opsagt igen. Men det er dårlig stil. Så jeg kan ikke anbefale dem

18. oktober 2025

Hej Tove,

Vi er meget kede af, at du har haft denne dårlige oplevelse med os, vi ønsker virkelig at ændre dette og hjælpe.
Kontakt os venligst igen med mere information ved at skrive til kundeservice@nextory.dk

Nextory team📚

Det fungerer fint

Det fungerer fint, og der er et godt udvalg af bøger og lydbøger.

10. oktober 2025

Hej Monica,
Tusind tak for din anmeldelse 🤗
Jeg håber, du får en god dag!
Med venlig hilsen,

Der er mange lydbøger og det er nemt at…

Der er mange lydbøger og det er nemt at bruge

6. oktober 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os meget at høre, at du synes, det er nemt at bruge Nextory, og at du nyder vores store udvalg af lydbøger.

Nextory-teamet

Jeg er glad for at høre jeres bøger

Jeg er glad for at høre jeres bøger. Samtidig har jeg fundet de bøger som jeg har lyst til at høre.

5. oktober 2025

Besvarelse fra Nextory

Hej Lisbeth, mange tak for din fine anmeldelse og positive feedback! 🤗

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores udvalg af bøger – det betyder meget for os!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig med noget mere.

Venlige hilsener,
Alex

Trækker penge uden abonnement

Trækker penge uden abonnement - jeg havde tilmeldt mig prøveperiode og som jeg opsagde inden udløb ALLIGEVEL har de trukket penge og når jeg forsøger at få hjælp gør de intet. Elendig service

10. oktober 2025

Besvarelse fra Nextory

Hej Karoline, tak for din anmeldelse.
For at undgå fremtidige opkrævninger skal du opsige dit abonnement inden næste betalingsdato. Du kan tjekke dette i appen eller under "Mine sider" på Nextorys hjemmeside. Opsig dit abonnement ved at kontakte kundeservice mindst to arbejdsdage før betalingsdatoen, eller gør det selv via "Mine sider" mindst en dag før. Vi kan desværre ikke refundere penge, hvis opsigelsen ikke sker rettidigt, men der kan gøres undtagelser i tilfælde af tekniske problemer.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os!

God oplevelse

God oplevelse

3. oktober 2025

Besvarelse fra Nextory

Hei Lars, tusen takk for den fine anmeldelsen og den positive tilbakemeldingen! 🤗

Vi er glade for at du er fornøyd med servicen vår og utvalget av bøker – det betyr mye for oss!

Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med.

Vennlig hilsen,
Alex

Hold nu op det er jo tyveri ved højlys…

Hold nu op det er jo tyveri ved højlys dag. Jeg har ikke været kunde hos jer. Vi har ikke appen men nu er det 2 måned jeg betaler. Når jeg så vil lukke ned kan jeg slet ikke komme ind når det lykkes så er der igen steder jeg kan det. Kan ikke engang bare lige komme i kontakt med jer så jeg kunne få en forklaring på hvorfor jeg skal betale til jer.

1. oktober 2025

Besvarelse fra Nextory

Hej Lene og tak for din anmeldelse.
Vi er kede af, at du har haft en negativ oplevelse og sætter pris på din feedback.
Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre!

Fornøjelse

Masser af bøger at vælge imellem, så deiligt opdelt i katagorier, nemt at finde den rigtige bog i søgefeltet.

30. september 2025

Besvarelse fra Nextory

Hej og mange tak for din fine anmeldelse og positive feedback! 🤗

Hav en god dag, og tøv ikke med at kontakte os, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.
Med venlig hilsen,

Misvisende kampagne og robotagtig kundeservice

Jeg sendte et “Giv gratis til en ven”-link fra Nextory, hvor der stod tydeligt, at min ven ville få 30 dages gratis prøveperiode. Alligevel fik han kun 14 dage – og blev derefter trukket kr. 99,- for et abonnement, han aldrig har haft før.

Jeg har sendt dokumentation, men kundeservice ignorerer det og gentager blot standardsvar om “systemer” og “vilkår”. Det virker ærligt talt som om, jeg skriver med en robot – der bliver ikke taget konkret stilling til det, jeg faktisk spørger om.

Det er ikke bare frustrerende – det er vildledende. Når en virksomhed lover én ting og leverer noget andet, og samtidig nægter at rette op på fejlen, mister man tillid. Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste med denne oplevelse, og det bekræfter billedet af en kampagne, der ikke holder, hvad den lover.

26. september 2025

Besvarelse fra Nextory

Hej Eva og tak for din anmeldelse.
Hvis du gerne vil dele flere oplysninger, eller hvis vi kan hjælpe dig yderligere, er du velkommen til at kontakte os på customerservice@nextory.com.
Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre!
Med venlig hilsen,

Stort udvalg af forskellige genre

Stort udvalg af forskellige genre. Hurtigt svar ved spørgsmål og lige så hurtige løsninger.

15. september 2025

Hej Marianne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os meget, at du sætter pris på vores store udvalg og hurtige svar.

Nextory-teamet

Jeg elsker at høre min lydbøger og…

Jeg elsker at høre min lydbøger og synes kvaliteten er rigtig god og et kæmpestor udvalg

19. september 2025

Besvarelse fra Nextory

Hej heidi og mange tak for din fine anmeldelse og positive feedback! 🤗

Hurtig med nye bøger.

Hurtig med nye bøger.
Nemt at navigere i
Rimelig pris

9. september 2025

Besvarelse fra Nextory

Hej Hanne og mange tak for din fine anmeldelse og positive feedback! 🤗

Fint udvalg

Rigtig god app med fint udvalg og nemt at søge efter ny inspiration 😃

15. september 2025

Hej Randi,

Mange tak for din fine anmeldelse og de søde ord! Det glæder os meget, at du synes om vores app og det brede udvalg.