De allerbedste!
Vi er så heldige, at arbejde sammen med Mads og Oliver, som varetager vores markedsføring på de sociale medier og Google. 😊
Vi kan absolut kun give vores bedste anbefalinger! 💪
Mads, har vi tidligere arbejdet sammen med, og det fedeste er, at han altid forstår, hvad vi mener, når vi skriver til ham om nye produkter og han er ekstremt proaktiv, og finder selv alle tekster m.v. fra vores webshop, så annoncerne kan oprettes, når vi har oprettet beskrivelserne på produkterne, så vi ikke skal gøre alting 2 gange.😍
Det er virkelig tidsbesparende for os, at vi ikke skal gøre andet end at uploade billeder til et fælles drev, som NextGen Digital kan hive billeder fra og at de så selv bruger tekst fra vores produktbeskrivelser med vores jargon til annoncer fra vores profiler dertil - det er i den grad professionalisme!🤩
Vi glæder os meget til at få lavet professionelle videos sammen med Mads & Oliver i slutningen af året, og er slet ikke i tvivl om, at vi får det absolut bedste materiale. 🥳
Her fra os kan vi igen kun give de allerbedste anbefalinger, og 5 stjerner er i vores optik ikke nok.😊