Fed og original
Fed, sjov og rigtig god oplevelse og meget originalt. Klart noget vi vil anbefale til alle.

Besvarelse fra NewYorkMusicals.dk
NewYorkMusicals.dk! Den komplette side for dig, der vil opleve verdens bedste musicals LIVE på Broadway i hjertet af New York. På NewYorkMusicals.dk kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til New Yorks største og mest populære musicals samt teaterstykker.

Besvarelse fra NewYorkMusicals.dk
Skulle til New York og bestilte billetter til musicalen Aladin.Det var meget let .Det var let at bestille , at betale og at modtage billetterne. Da vi kom der over fungerede det hele også perfekt , vi sad fint og forestillingen var god. I det hele taget gik alt fint og vi benytter denne fremgangsmåde igen af samme grund... Preben Herluf
Let og overskuelig hjemmeside. Nem at få ombyttet vocher til billetter. Fine pladser i teatret.
Carol King musicalen: super underholdende forestilling
Det var nemt og overskueligt at bestille billetter til Lion King på Broadway hos NewYorkMusicals.dk.
Vi havde fået købt en billet for meget, pga. afbud inden afrejse fra Danmark. Men den billet fik vi refunderet uden problemer.
De bedste anbefalinger fra os, og her vil vi gerne handle igen.
Jeg vil til hver en tid igen bestille billetter via tic-mate. Det var nemt og godt beskrevet, hvad vi skulle medbringe for at få vores billetter udleveret i NY.
Mim kæreste fik taget fejl af datoer og bestilt musicalbilletter en forkert dag. De var yderst hjælpsomme med at refundere beløbet, selvom der ikke var købt afbestilling, og vi købte nye billetter.
Nemt at bestille billetter. Man får mail med pdf, der skal printes og medbringes sammen med ID for at afhente billetter i teatret. Forløb uden problemer.
Man kan ikke selv vælge pladser, men får tildelt 'bedst mulige ledige pladser'. Det er et lille minus, hvis man gerne vil være lidt i kontrol med hvor man sidder eller gerne vil vide hvad man kan forvente (midtfor, i siden, bagerst...).