1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Newline løbetøj og cykeltøj til mænd, kvinder og børn. Køb alle de nyeste kollektioner direkte i Newline's webshop i dag med fri levering på alle ordrer.

2,9

Middel

Ekstraordinært dårlig service!

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med kundeservice hos Newline Sport.
Jeg købte to træningstights (ordrenummer: B2CN200133421) fra deres onlineshop og returnerede den ene, da jeg havde en mistanke om, at den var blevet brugt af en anden kunde. Efter returneringen modtog jeg et lavere beløb, end jeg oprindeligt havde betalt.

Da jeg kontaktede kundeservice for at følge op på sagen, fik jeg at vide, at de opkræver et returgebyr – noget der ikke er nævnt på deres hjemmeside. De forventer tilsyneladende, at kunderne selv opsøger denne information i deres "Ofte stillede spørgsmål", hvor det kun fremgår som svar på en anden kundes henvendelse.

10. februar 2025

Modtog en vare med fejl på. Fik god behandling.

Modtog en vare med fejl på. Havde svært ved at finde kontaktoplysninger til firmaet på hjemmesiden. Det lykkedes at finde mail til kundeservice. De svarede lynhurtigt på mail og jeg fik en rigtig god service. Og også hurtigt pengene retur og rabatkode til fri fragt så jeg kunne bestille en ny. Tak for god behandling.

27. januar 2025

Købt mandag

Købt mandag - leveret fredag.

Jeg var lidt usikker ved at købe hos NewLine pga deres rating her på Trustpilot, men jeg undersøgte lidt og fandt ud af at Hummel har købt NewLine så jeg tog chancen. Oplevede ingen problemer, men jeg kunne godt bruge lidt bedre tracking-oplysninger. Tror dog at det kan skyldes at jeg ramte alt Black Friday volumen

6. december 2024

Forkerte varer & ingen kundeservice at komme i kontakt med

Modtog i torsdags d.11. juli en pakke med 3 ting. Kun 1 vare ud af 3 var rigtig. Jeg sender en mail torsdag aften kl. 17.02, som der bliver henvist til på deres hjemmeside. Jeg har i dag d.17 juli ikke fået et svar, og har nu siddet i kø i over 1 time og 10 min for at snakke med deres kundeservice. Jeg startede som nr.7, og har nu været nr. 4 i 40 minutter. Jeg er godt klar over, at det er sommerferie-tid, men det er ikke okay at lade sine kunder hænge på denne måde.

UPDATE: efter 1 time og 35 minutter er jeg nu nr. 3 i køen. Og efter 1 time og 50 minutter har jeg lagt på, hvor jeg stadig var nr.3 i køen.

17. juli 2024

Rigtig fine oplevelser

Har bestilt løbetøj i flere omgange, og det kommer som ønsket og kvaliteten og pasform er for mig rigtig god. Senest fik jeg dog bestilt en vest, som sidder lidt strammere end deres t-shirts i samme størrelse, så den lagde jeg tilbage i posen med returseddel og klaskede den medsendte returlabel på. Få dage senere stod pengene på kontoen igen. Helt som det skal være.

4. juni 2022

Lækkert tøj

Fik en Newline løbebluse i gave, som jeg er rigtig glad for. Skulle så bruge et par nye løbebukser og ville derfor prøve et par fra Newline. Har fået købt et par bukser, som er vildt behagelige at have på. Mærker næsten ikke de er på. God plads til telefon i lommen på buksen. Har nu allerede lavet en ny ordre på mere løbetøj.

13. maj 2022

Ekstrem bøvlet reklamationsbehandling

Når de leverer en vare med fejl, bliver det meget bøvlet for kunden. Jeg købte et par træningstights med hul i, og skrev selvfølgelig til dem. Her får jeg hele tiden at vide at de har en meget streng retur politik. Men er det kundens problem ?

Hele processen for at returnere er ekstremt bøvlet. Men er det kundens problem ?

Jeg kan ikke få en erstatningsvare, men måske returnere den fejlbehæftede vare, og så bestille en ny (hvis jeg lige udfylder og udskriver en masse). Men er det kundens problem ?

For mig at se er de slet ikke klar til online handel. De skubber al bøvl over på kunden når de selv leverer fejlbehæftede varer. Ikke god stil, og et sted man ikke handler 2 gange.

25. oktober 2021

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg…

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg givet dét. Jeg vandt et gavekort på 500kr gennem Nova. Bestilte tøj mandag d. 12. juli og midt ugen efter havde jeg ikke hørt noget endnu. Havde ikke fået ordrebekræftigelse. Kan se, at der normalt er 1-3 dages leveringstid. På min side kan jeg ikke engang se, at jeg har bestil noget tøj, så for mig ser det ud som om, at jeg er helt ny kunde uden bestilling....trods dét, at jeg bestilte for 500kr d. 12. juli. Har kontaktet jer igen nu og det viser sig, at de er gået på ferie!! Det er virkelig dårlig service. Man havde én uge til at sende 2 ting. Oven i dét skulle jeg selv betale noget af portoen selvom jeg havde købt for over 400kr?? Det er falsk reklame! "FRI FRAGT PÅ KØB OVER 400DKK". Det kan I sgu ikke være bekendt. Hører jeg ikke fra jer senest fredag, så kontakter jeg Nova. Jeres firma skal der jo ikke reklameres for når I ikke leverer varen...

26. juli 2021

Fin behandling

Fin behandling, kun 5 dages leveringtid fra ordremodtagelse til jeg havde min pakke. Skyldes sikkert juletravlhed.

18. december 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)