1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Newline | RUN IN STYLE

2,5

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Håbløs kundeservice

Newline fungerer fint, så længe man ikke skal have ting byttet eller i kontakt med deres kundeservice. Skrev til kundeservice 25/12 og har stadig intet hørt. Har rykket, men det er fuldstændig radiotavshed.

16. januar 2026

Håbløst produkt og forløb

Håbløst produkt og forløb. Newline og Intersport og har forsøgt med alle midler at trække et forløb ud om et par cykelbukser, der larmer absurd meget når man anvender dem. Det endte med at Intersport sendte et link til en reklmation. Så meget for hjælp til at det købte produkt var defekt.

7. maj 2024

Ingen kontakt

Har forgæves prøvet at få kontakt på tlf og mail men ingen respons. Skal ha byttet en vare.
Meget dårlig service
VIL IKKE ANBEFALE AT HANDLE HER

3. januar 2024

Køb ikke fra dette firma! Uacceptabel oplevelse.

Bestiller en Newline cykeljakke tilbage d. 16. september, og får at vide at den kommer lager 1/11.
Datoen bliver efterfølgende rykket 5 gange, men denne besked får jeg først når jeg selv rykker. Newline oplyser om følgende datoer:

Levering d. 1. november.
Sidst i november
Levering slut december(inden jul)
Levering d. 8-9. januar
Levering d. 19. januar
og nu er den rykket til d. 15. februar.

Fuldstændig uacceptabel oplevelse, og et virkelig utroværdigt firma.
Newline nøjes med "beklage".
Handler aldrig her igen, og råder ikke andre til det!

22. januar 2018

For lang leveringstid og manglende ordrebekræftelse

Bestilte et hoodie og hørte intet i 5 dage - først da jeg skrev en mail (som de også var langsomme til at svare på) fik jeg et livstegn om at de havde modtaget min ordre. Ordebekræftelsen modtog jeg først efter de havde sendt trøjen. Meget meget slapt. Trøjen var dog fin.

21. september 2017

Skønne produkter... og en overraskelse :-)

Jeg har nu i over et år haft dejlige fitness tights fra Newline, og de holdt både form og farver på trods af hyppig brug og mange vask. Derfor tænkte jeg - dem vil jeg have flere af, gad vide om de stadig producerer lige præcis den model... Og JA, det gjorde de og produktet var ikke svært af finde. Ukompliceret bestilling og levering, en spændende fortælling om firmaets baggrund - dansk design oven i købet - og så var der også en overraskelse med i pakken... :-) Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

4. april 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)