Ik doe nu al 6 weken mee aan het programma van New physics in Utrecht. Ik ben 45 jaar en merkte gewoon dat de vetopslag bij mijn buik steeds meer werd. Samen met Hilde hebben we gekeken wat het beste... Se mere
Virksomheden har svaret
Afvallen met plezier, lekker eten en goede begeleiding, helemaal geen straf als het zo vrolijk en plezierig gaat. 7 kg in 12 weken. Dank Manja voor je support en positieve begeleiding!
Virksomheden har svaret
#new fysic Utrecht Biltstraat #manja fijne eerlijke begeleiding. goede informatie en goede supplementen. en alle vrije keus om traject te doen dat je past. 1. Zonder keuzes geen verandering 2. ha... Se mere
Virksomheden har svaret
Begeleiding is top! Altijd meedenken wat voor jou de beste toepassing is. Daarbij zijn de ondersteunende middelen makkelijk toe te passen in het dagelijks leven. Ik heb ook al een mooi resultaat behaa... Se mere
Virksomheden har svaret
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Skrevet af virksomheden
Biltstraat 82-84, 3572 BH, Utrecht, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Thanks to NewFysic I reached my goal weight before my 50th birthday! Sarah (my coach in Utrecht) is friendly, makes one feel welcome and her English is great - a real plus point for me. She offers tips, support and motivation. The programme is ease to follow and incorporate into "real life." My only regret is that I didn't start earlier.

Besvarelse fra NewFysic - Utrecht
Wat een geweldig lieve en professionele coaches. Het is fijn dat je deze weg niet alleen hoeft af te leggen. Goede stok achter de deur is dat je elke week gaat wegen en zo je voortgang kunt bijhouden. Ook de app is geweldig. Heerlijke recepten, je dag bijhouden enz. Kortom helemaal top!

Besvarelse fra NewFysic - Utrecht
leuk mens altijd vrolijk en opbeurend pusht je niet
Gezellig coach (Sarah)en geweldige begeleiding! Ben blij dat ik de stap gezet heb!

Besvarelse fra NewFysic - Utrecht
Prima begeleiding, nooit echt afzien of honger en ‘n goed resultaat.
Prima begeleiding, het is ook goed te doen. Het ging bij mij heel snel!
Een hele fijne begeleiding, leren van een nieuwe gezonde leefstijl, heerlijke recepten en het resultaat dat ik wilde: 15 kilo kwijt op een hele makkelijke manier.
Kortom: aan te bevelen en erg goed. Voel me goed in balans en gezond.
Met duidelijke uitleg zijn we uitstekend begeleid en toegerust om verantwoord af te vallen. En dat was ook goed vol te houden!
Helemaal blij en weer wat kilo's kwijt! thanks Manja (Utrecht)
Vorig jaar heb ik de knop omgezet en vond ik het tijd om wat aan mezelf te doen. Ik heb toen contact opgenomen met new fysic Utrecht. Doordat coach Manja van Leeuwen gelijk tijd voor mij had was er geen tijd van twijfel en ben ik er voor gegaan. Ik werd hartstikke fijn geholpen door mijn coach. Deze stok achter de deur heeft mij geholpen om 24 kilo af te vallen. Het is een fijne manier van afvallen met lekker recepten en een fijne begeleiding.
Yeahhh I did it!!! Samen met Manja Biltstraat Utrecht!! Zo blij 7 kilo kwijt!! En nu 2 weken schakelen…. Hoop dat ik zo blijf! Maar met hulp van Manja komt dat wel goed….:-)
Ik ga altijd naar New Fysic Biltstraat Utrecht.
Goede adviezen/tips en persoonlijke begeleiding op maat.
Erg tevreden want ik ben al 30kg afgevallen! Ben er nog niet maar met de hulp van Manja moet dat zeker lukken 😊
Ik ben zo blij dat ik de stap genomen heb om naar New fysic te gaan. In een half jaar 15 kg kwijt en toch lekker kunnen blijven eten, met de heerlijke recepten van jullie.
Ik wil ook Manja, mijn coach, super bedanken. Want door haar enthousiasme is het mij gelukt.
Succesvol ruim 10 kg kwijt met behulp van New Fysic en de superfijne en positieve benadering van Sara op de Biltstraat in Utrecht. Ik ben erg perfectionistisch en vrij hard voor mezelf. Sarah heeft me op een voor mij behulpzame en warme manier gecoacht bij het afvalproces, waardoor het lukte binnen een aantal maanden mijn doel te behalen. Mijn ervaringen bij New Fysic waren dan ook zeer positief, ik raad het absoluut aan! :)
Afgelopen september ging de knop om, er moest wat gebeuren. En ik wist dat het me niet alleen zou lukken. Sinds ik binnenstapte bij newfysic aan de Biltstraat en bij Hilde heb ik dit traject alleen maar als positief ervaren. Lekker eten, fijne en deskundige coaching en ook nog bijna 16 kg kwijt. Ik voel me weer fit en gezond en snap beter hoe ik mijn zwakheden de baas kan blijven. Dank Hilde, je bent een topcoach!
Ik ben sinds september begonnen met New Fysic en ben super tevreden. In het begin vond ik het aantal supplementen heel veel maar na een tijdje went het. Elke week heb ik een weegmoment wat motiverend werkt omdat ik elke week resultaat zie. Daarnaast heb ik een hele lieve coach, Sarah van den Ijssel, die me veel goede adviezen geeft en me vooral heel erg aanmoedigt en complimenten geeft. Sinds ik ben begonnen met New Fysic zit ik lekkerder in mijn vel en ik voel me veel fitter!
New Fysic leert je je eetpatronen zodanig aan te passen, dat je weet waar het eigenlijk altijd mis ging. Ideale methode om blijvend op gewicht te blijven. Voldoende eten. Bewuste keuzes maken.
En ik ben erg gesteld geraakt op coach Sarah, die zich inleeft in de persoonlijke situatie en daarmee concrete tips kan geven.
Je moet het allemaal zelf doen maar de gesprekjes bij de vestiging met tips, weetjes en motiverende woorden van mijn coach Sarah deden mij ook erg goed. Een complimentje op zijn tijd was ook fijn. Ik ben inmiddels al zo'n 38 kilo afgevallen het afgelopen jaar maar samen met Sarah ga ik op naar mijn gezonde ideale BMI. New Fysic is niet zo'n dieet met wat je niet mag eten maar een aanpassing van je levensstijl met wat je wel mag eten. Kortom, ik ben erg tevreden!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.