NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg Anmeldelser

Argonautenweg 5-f, 3054 RP Rotterdam, Zuid-Holland, NL

Ik heb 5 maanden lang het programma gevolgd bij Rotterdam Hillgersberg en heb inmiddels mijn doel behaald. In iets minder dan 5 maanden 10 kilo afgevallen. Echt superblij met hoe het gegaan is. Een... Se mere

Ik ben door een goede begeleiding leren gezond en vaak te eten en toch af gaan vallen. Ingeborg en de supplementen hebben mij heel goed geholpen. Zelfs 1 week op vakantie zijn geweest in het buiten... Se mere

Goede uitleg, aardige coaches en het werkt. Toch genoeg eten, geen hongergevoel.

Vriendelijke begeleiding en goede stok achter de deur. Blij met Esther en Ingeborg!

1. Vægttab

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• Argonautenweg 5-f, 3054 RP, Rotterdam, Zuid-Holland, Holland

• +31883230013

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

228 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ik kom al jaren bij NF

Ik kom al jaren bij NF, sinds 2016 dacht ik. Ik val zeer moeilijk af. Ik startte met 67 kilo en zit nu op 59.6. Het is ooit een keer 54 kilo geweest maar dat was niet plezierig, voelde me niet goed en had het constant koud. Nu gaat het beter. Ingeborg is een fijne coach. Nu sta ik op controle en kom eens per 6 weken wegen. De bekende stok achter de deur. Wordt mijn gewicht hoger, dan schakelen we over op het cursusprogramme (zo zal ik het maar noemen). Maar ik ben super tevreden. Ik vind het altijd jammer als zij er niet is want zij kent me nu door en door.

23. november 2022

Erg blij ben ik met het resultaat om…

Erg blij ben ik met het resultaat om meer dan 20 kilo minder te wegen en gezonder te eten en bewegen. Zonder de begeleiding van Ingeborg van New Fysic vestiging Hillegersberg zou me dat niet zijn gelukt.
De methode van NewFysic is goed vol te houden, mede door de supplementen en de heerlijke recepten op de site.

Dank je wel lieve Ingebog en collega's.

25. marts 2022

Een goed programma waarbij de aandacht…

Een goed programma waarbij de aandacht wordt gevestigd op een gezonde levensstijl en het maken van gezonde keuzes. Zo nu en dan kom ik terug bij mijn fijne coach Ingeborg om weer even de puntjes op de i te zetten. Zij weet mij altijd op een goede manier te motiveren.

4. januar 2022

Hallo NewFysic

Hallo NewFysic, ik wil jullie alle eerst bedanken voor de steun die ik heb mogen ontvangen van jullie geweldig coach en uiteraard het product!
Ik ben inmiddels op mijn streef gewicht en eerlijk gezegd ging het zo gemakkelijk mijn kilo’s vlogen letterlijk er van af.
Ik heb inmiddels veel positieve complimenten gekregen over mijn uitstraling!
En niet te vergeten jullie kookboek waarin ik regelmatig een heerlijke recept op tafel mee tovert.
Kortom een zeer dankbare fan van jullie programma ga zo door !
Vriendelijk groet Ger.

7. december 2021
NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg-logo

Besvarelse fra NewFysic - Rotterdam - Hillegersberg

Hi Ger,
Wat ontzettend leuk om je review te lezen. Deze tovert zeker een lach op ons gezicht, dank daarvoor.

We zijn trots op je en dat mag je zeker ook op jezelf zijn. Lekker blijven genieten van alle lekkere recepten en natuurlijk complimenten 😉.

Liefs, Team NewFysic

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen, duidelijke uitleg, goede communicatie en vooral: heel goed resultaat! Ben super blij dat ik de stap heb genomen om hier af te vallen.

28. juni 2021