Ik werd gemotiveerd om door te gaan en met succes. Totaal bijna 7 kilo eraf, precies waar ik naar streefde.
Ik ben heel blij met de afvalmethode van New Fysic. Heel blij met het resultaat ,en de fijne begeleiding van Mary. Zou het iedereen die een gezondere levensstijl wil aanraden. Groetjes Wilma
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Prins Hendrikkade 42, 2225 TZ, Katwijk, Zuid-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Ben zo blij met New Fysic (Katwijk) en dan in bijzonder ook de persoonlijke begeleiding, coaching en zelfs soort mentorschap van Mary Toonen! Zo begripvol, respectvol en een duidelijk programma wat werkt. Het traject is echt iets wat je mét elkaar doet, voor het gewenste resultaat.

Besvarelse fra NewFysic - Katwijk
Goede en professionele begeleiding! Goede tips en hele prettige gesprekken! Ik kan het iedereen adviseren! En zeker snel en goed resultaat

Besvarelse fra NewFysic - Katwijk
Super lief voelde me gelijk op de juiste plek de Nathalie de vogel

Besvarelse fra NewFysic - Katwijk
De persoonlijke begeleiding en het enthousiasme van de coach is super. En daarnaast werkt het gewoon!

Besvarelse fra NewFysic - Katwijk
Goede tips en advies leuke meiden producten goede effect

Besvarelse fra NewFysic - Katwijk
Zeer goede uitleg en begeleiding. Zijn erg vriendelijk en als je een mail stuurt met een vraag krijg je snel en duidelijk antwoord.

Besvarelse fra NewFysic - Katwijk
In ruim 3,5 maand 7 kilo er af, daar ben ik heel blij mee. Samen met coach Linda, die mij goed begeleid heeft. De supplementen werken echt. Ik heb geen honger gehad, voelde mij fit en erg energiek. Ook mijn darmen deden het beter dan voor die tijd. Voor het bereiden en inkopen doen van het eten, daar moet je even inkomen maar ik weet nu niet beter.
Het enige minpuntje is de prijs. Het is dat ik het mij kan veroorloven,maar ik kan mij voorstellen dat dit niet voor iedereen weggelegd is.

Besvarelse fra NewFysic - Katwijk
Ik ben, op mijn eigen tempo,
Met ondersteuning van de supplementen en voedingsadviezen van NewFysic, eindelijk verantwoord 6 kilo afgevallen.
Het is geen opgave, ik heb een nieuwe vorm gevonden om op gewicht te blijven 😄😄

Besvarelse fra NewFysic - Katwijk
Begeleiding was goed, duidelijk en prettig. Het heeft mij geholpen om weer een normaal eet patroon en ritme te krijgen.

Binnen 9 weken al 18,3 kg kwijt! Goed vol te houden

Besvarelse fra NewFysic - Katwijk
Ik ben heel blij met de afvalmethode van New Fysic.

Besvarelse fra NewFysic - Katwijk
Een hele fijne begeleiding bij een goede methode. De wekelijkse contactmomenten hielpen mij erg goed om gemotiveerd te blijven en de tips en adviezen die ik weer mee kreeg hielpen altijd goed! Ik heb handvaten gekregen om een gezondere levensstijl aan te nemen en deze ook ná NewFysic te behouden.