Aanpak werkt, maar ervaring is wel persoonsafhankelijk. Ik heb diverse consulenten gesproken en begeleiding van hen gehad, maar met aantal echt weinig klik. En die is toch erg belangrijk in het proces... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Ik vond de ervaring bij NewFysic heel fijn. Niet alleen werkte de methode heel goed voor mij (het duidelijke schema, de recepten, de productenlijst en het wekelijkse wegen) de coaches zijn ook zo warm... Se mere
Met NewFysic heb ik weer een gezond BMI gekregen. Ik voel me vitaler en gezonder. De recepten zijn erg lekker. Fijn dat ze voor 2 personen zijn beschreven. De weegmomenten en de contacten met coach... Se mere
Goede begeleiding, makkelijk om een afspraak te maken, maar eigenlijk doe je het zelf natuurlijk, maar het wekelijkse weeg moment is wel een goede " stok achter de deur"! En wanneer je je goed aan h... Se mere
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Skrevet af virksomheden
Binnenweg 49, 2101 JB, Heemstede, Noord-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn doel gehaald met de begeleiding van New Fysic. Bijna 5 kg afgevallen en in middels ook een gezond en goed eetpatroon!!!

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Hele effectieve en motiverende manier van afvallen bij New Fysic! De begeleiding is heel vriendelijk en vakkundig, je krijgt iedere week alles te weten over je gewicht, waar de verkeerde maar ook de goeie vetten zitten, je spiermassa en handvaten hoe je het moet veranderen. Er is een app met hele lekkere recepten die prima in je gezinsleven in te fietsen zijn! Zo voelt het niet of je aan het lijnen bent maar meer aan je gezondheid aan het werken! Heel goed vol te houden en hele goeie (na)zorg. Ik raad het iedereen aan!

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Wat ben ik blij met mijn 4 maanden New Fysic, waarin ik 7,5 kilo afviel. Goeie begeleiding, met persoonlijke wekelijkse aandacht. Geweldig kookboek en leuke losse recepten die je in de app krijgt. Makkelijk en lekker afvallen, wat wil je nog meer.

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Positieve begeleiding, de verantwoordelijkheid ligt vooral bij jezelf en zij helpen je op weg zonder met een vinger te zwaaien als je een keer uit de band springt

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Wegens personeelstekort tegenstrijdige informatie ontvangen waardoor het vertrouwen in de persoonlijke begeleiding er niet is. Ook de app vind ik niet van toegevoegde waarde. Op mijn vragen via de chat wordt niet geantwoord. Alhoewel ik absoluut in jullie supplementen geloof en deze graag zou willen afnemen zonder abonnement of lidmaatschap, blijft mijn ervaring so far niet anders dan een veredelde WeightWachters clubje.

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Ik heb het programma van NF gevolgd en ben ook mooi afgevallen
Bij het programma hoort begeleiding door een coach maar mijn coach werd vrij snel ziek en ik heb maandenlang telkens bij elke afspraak een andere persoon tegenover mij gehad. Dat is niet prettig werken. Bij zo een programma wil je toch stabiel persoonlijk contact.
De app hapert geregeld
Online boodschappen boek werkt niet
Recepten zijn moeilijk vindbaar
Alles is zo ingericht dat je continue additionele producten gaat kopen.
Ik ben daarom gestopt

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Vriendelijke coaches en goede supplementen
Ik ben nu een maand bij newfysic en ben al 5 kilo kwijt. De supplementen en voedingsadvies lijken dus goed te werken.
Wel heb ik iedere keer een andere coach en vind ik de benaming coach iets overtrokken, buiten de weegmomenten is er namelijk geen contact. Zij staan je wel telefonisch te woord bij vragen
Altijd op tijd als ik een afspraak heb. Positief in de coaching en het werkt!
Het werkt perfect. Afvallen is heel goed te doen. Vasthouden daarentegen kost wat meer moeite. Maar het concept werkt heel erg goed!!

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Prettig en stimulerend in de communicatie. Altijd gelijk aan de beurt op de afgesproken tijd. De afspraken zijn een goede stok achter de deur voor mij om in het juiste ritme te blijven. Bij deze afvalmethode heb je zoveel keus in de dingen die je mag eten, dat het goed vol te houden is!

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Prettige begeleiding, goed vol te houden en ook voor de lange termijn. Super vriendelijk.

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Top dames die je motiveren, steunen en ook af en toe strang voor je kunne zijn.

Heel fijn dieet.
De coaches luisteren goed naar je en helpen je naar je eind doel !

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Heel persoonlijk, meelevend en meedenkend maakte het afvalproces heel prettig en een positieve ervaring.

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Na 20 jaar eindelijk op gewicht. Een leefstijl veranderen en goede begeleiding heeft mij heel trots gemaakt op mezelf. Nu volhouden met New Fysic op de achtergrond aanwezig

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Positieve en vriendelijke begeleiding. Steun als het even tegenvalt. Goede en persoonlijke hulp en uitleg
Geleidelijk afvallen
Binnen 2 maanden was ik de gewenste 7 kg afgevallen

Besvarelse fra NewFysic - Heemstede
Professionele begeleiding, goede inzicht in voeding en heel effectief!