Se, hvad kunderne siger
Eind april gestart met de New Fysic methode. Gewoon lekker en gezond eten en supplementen. Tot nu toe bijna 15 kilo afgevallen, daar ben ik erg tevreden mee. Naast de supplementen van New Fysic ha... Se mere
Virksomheden har svaret
12 kilo afgevallen in 3 maanden tijd! Is me erg goed bevallen. Geen hongergevoel gehad, toch lekker kunnen eten! Kan het iedereen aanraden! Fijne begeleiding van Miranda gehad.
Virksomheden har svaret
Irene is altijd objectief, behulpzaam, warm en geeft je een goed gevoel.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
NewFysic is er voor jou!
Skrevet af virksomheden
- al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
- Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.
Kontaktoplysninger
Kwinkenplein 4, 9712 GZ, Groningen, Groningen, Holland
- +31883230032
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik werd zeer plezierig geholpen
Ik werd zeer plezierig geholpen, veel goede suggesties hoe te koken en vooral veel groene groente te eten (in combinatie met bewegen)!
Super mooie methode om je levensstijl te veranderen! Super lieve coach met luisterend oor
Mooie methode om je levensstijl te veranderen qua voeding.
Super lieve coach die met je meedenkt!!
Omdat Irene een hele fijne coach is die…
Omdat Irene een hele fijne coach is die motiverend en betrokken is. Net het beetje extra dat je nodig hebt om gemotiveerd te blijven.
Reset met fantastisch resultaat!
Ik heb bij Irene het back on track programma gevolgd. Het ging fantastisch! Ik had me ook voorgenomen precies het programma te volgen en ik was 4 kilo in 4 weken kwijt! En dat terwijl ik me fantastisch voelde, geen honger, veel energie en ik voelde me steeds lekkerder in mn vel zitten 😊. Super begeleid en aangemoedigd door Irene! Echt een aanrader, een soort reset met fantastisch resultaat! Heel blij
Lieve Irene
Lieve Irene, dank je wel voor je geweldige support en deskundige begeleiding. Ik vind je zo’n heerlijk mens!
Top om snel weer in shape te komen en te blijven
Hele fijne methode om snel in shape te komen én te blijven. Vestigingsleider Irene is een hele strakke en begrijpende coach die ervoor zorgt dat je op schema blijft. Op de een of andere manier gaat dat heel natuurlijk.
NewFysics Is een manier om gewicht te verliezen en dit zo te houden
NewFysics Groningen heeft mij op een voor mij eenvoudige en leuke manier geholpen aan een gezonde levensstijl en ik ben 15 kg afgevallen. Wil je nu een écht verandering? Dan zou ik dit zeker doen!
Ontzettend fijne en goede coach
Leuk afvallen!
Heel fijn contact en je valt af en dat terwijl je suuuper lekker eet!
Super enthousiaste begeleiding door…
Super enthousiaste begeleiding door Irene! Top!
Hele fijne begeleiding van coach Irene
Hele fijne begeleiding van coach Irene. Ook als het resultaat een keer niet zo is als dat ik had gehoopt... Irene weet je iedere keer weer te motiveren en is altijd optimistisch en positief. Zelfs in de periode dat ik geen supplementen gebruikte ivm zwangerschap toch contact gehouden en af en toe even op de weegschaal gestaan. Fijn dat dat ook kan!
Ik ben super blij met Irene van filiaal Groningen
Ik ben super blij met Irene, en online bestellen gaat ook heel snel!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.