Na veel pogingen zelf, toch hulp gezocht en geaccepteerd! Fantastische begeleiding en uiteindelijk goed resultaat ruim 15 kg minder! Natuurlijk ging het met ups en downs, maar het is goed vol te houde... Se mere
Virksomheden har svaret
Goed programma vol te houden voor een ieder. Begeleiding ook goed. Bij mij persoonlijk ging het zeer langzaam wat overigens ligt aan een zeer slechte stofwisseling en niet aan NF
Virksomheden har svaret
Wekelijks effect en een coach die met me meedacht/meedenkt. Dat heeft een goed gevoel. Soms best lastig en krijg je toch ondersteuning. Jammer dat de prijzen halverwege het traject werden verhoogd.
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Skrevet af virksomheden
Dorpsstraat 130a, 2992 BE, Barendrecht, Zuid-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gestelde doelen zijn op een redelijk makkelijke manier te halen. Je wordt goed begeleid.

Besvarelse fra NewFysic - Barendrecht
Snelle levering van de producten. Goed contact met een coach. Resultaat.

Besvarelse fra NewFysic - Barendrecht
Marleen is een sympathieke vakkundige vrouw die meedenkt en verstand van zake heeft. Kijkend in en naar oplossingen tijdens het programma tijdens je vakantie. “Pause knop” Prettige analyse van de week ervoor, niet al het eten is slecht maar sommige beter van niet. Hup en door!

Besvarelse fra NewFysic - Barendrecht
Fijne coaches en mooi resultaat. Een goed eetpatroon voor de toekomst om verder mee te gaan.

Besvarelse fra NewFysic - Barendrecht
vriendelijke begeleiding , positief woord .Ik was heel blij met Debbie, Sarah en Marleen!

Besvarelse fra NewFysic - Barendrecht
Fijne begeleiding ook als het even niet zo gaat al je wilt
Je word erg vriendelijk geholpen en je krijgt een goede en duidelijke uitleg over de producten die je moet gebruiken. Ik ben nu bijna 7 weken bezig en al ruim 8 kilo kwijt met lekker eten.

Besvarelse fra NewFysic - Barendrecht
Omdat je goed gestimuleerd wordt

Besvarelse fra NewFysic - Barendrecht
Fijne begeleiding en denken goed met je mee! In het bijzonder wil ik Marleen bedanken! Op een goede en bewuste manier bezig zijn met je gezondheid!

Besvarelse fra NewFysic - Barendrecht
We werden positief aangemoedigd!
Ook als het even iets minder ging met afvallen.
Jammer dat de prijzen halverwege het traject werden verhoogd.
Sinds januari 2022 bezoek ik wekelijks deze locatie en mijn coach is Debby.
Debby is een top coach. Altijd een luisterend oor, geeft goed adviezen en is heel empatisch. Mijn doel is nu bereikt, maar zij blijft mij in de toekomst begeleiden zodat ik op mijn gewicht blijf. Ik ben een zeer tevreden cliënt .
Goed concept, professionele aanpak en vriendelijke deskundige medewerkers!
Ik weeg alles en eet goed toch blijft ik aankomen,ik zit niet lekker in vel te druk en ziek.
Op weg naar een gezonde leefstijl met NewFysic: begeleiding is heel fijn en Marleen geeft veel tips voor lekkere recepten en goede uitleg over de supplementen. Het gebruik van de app is heel makkelijk; zeker om even snel te checken of een bepaald product in het boodschappenboekje staat. En ontzettend veel recepten waar je uit kunt kiezen. En heb je even geen inspiratie? Dan kies je in de app gewoon de mogelijkheid Voorstel voor weekmenu. En er komen heel regelmatig nieuwe recepten bij. Ook het mooie kookboek van NewFysic is echt een aanrader! Ik heb mijn nieuwe en veel gezondere leefstijl gevonden door NewFysic!
Zo fijn geholpen om af te vallen. Vreselijk aardige consulent (Debbie).
Raad het zeker aan iemand die wil afvallen aan.
Ik vind Marleen een erg lieve betrokken vrouw. Het fijne is dat je jezelf kan zijn! Denken goed mee en motiveren je!
Ik heb goede resultaten met New fysic hele goede informatie de medewerksters zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Echt een aanrader als je wat wilt afvallen
Je voedingspatroon aanpassen valt niet mee, maar met de goede begeleiding van New Fysic lukt het je. Het programma volgen, gezond eten m.b.v. de vele recepten en je valt op een gezonde manier ontzettend snel af.