NewFysic - Amstelveen Anmeldelser

Amsterdamseweg 522, 1181 BX Amstelveen, Noord-Holland, NL

Wat ben ik goed geholpen bij NF. Met 47 dacht ik dat het nooit meer zou lukken… nou daar heb ik met hulp van Eveline wel voor gezorgd. Ik begon met 83 kilo en in 9 weken ben ik bijna 9 kilo kwijt. Puu... Se mere

Gezond eten, heerlijke recepten, voldoende energie en goede begeleiding. Dé ingrediënten om op gezond gewicht te komen. Ik behaalde in 10 weken mijn doel van -8 kilo met behoud van spiermassa en het k... Se mere

Dankzij NewFysic 29,5 kg afgevallen. Deze methode werkt voor mij omdat je koolhydraten moet eten en ik hou van koolhydraten. Maar dan wel natuurlijk de volkoren variant en niet de witte ! Ik voel m... Se mere

Elk jaar ga ik weer even terug. Gegarandeerd afvallen. En ik leer veel over voeding en hoe ik beter op gewicht kan blijven. Erg tevreden

1. Vægttab

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• Amsterdamseweg 522, 1181 BX, Amstelveen, Noord-Holland, Holland

• +31883230012

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Back on track

Altijd vriendelijk ontvangst en alle dames zijn altijd heel aardig en positief. Deze lifestyl methode is goed te doen en het werkt heel goed.

22. maj 2023
NewFysic - Amstelveen-logo

Besvarelse fra NewFysic - Amstelveen

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Het zijn toppers

Het zijn toppers. Ze begeleiden je goed en zijn eerlijk. Het is nu de 2e keer dat ik bezig ben met new fysic en weer goed afgevallen. Ben nu aan het schakelen maar ga hierna zeker door met het maand abbonement

22. januar 2023

Goede methode

Goede methode. Je weet dat het werkt en dat je daarbij heerlijk eet. Last but not least er fijne coach Willeke in Amstelveen.

25. april 2022

Ik was helemaal niet van plan af te vallen

Als support voor een vriendin ging ik met haar mee naar New Fysic voordat ik het wist was ik zelf bezig en het afvallen ging me makkelijk af. Het was even schakelen wat ik wel en niet mocht eten maar dat was gewoon een knop omzetten in mijn hoofd. De eerste 10 kilo gingen snel maar de laatste 5 een stuk langzamer. Zeker de laatste kilo was een heel gevecht maar het is gelukt. Dankzij de super begeleiding van vooral Tineke bij New Fysic Amstelveen is het me gelukt.

18. april 2022

Jullie programma heeft mij veranderd!

Jullie hebben een mooi programma, heel inzichtelijk wat uitgangspunten betreft en zeer goed te doen.
De begeleiding was steeds prettig, drie verschillende coaches gehad, alle drie prima!
Ik ben 10 kilo kwijt geraakt en ga nu aan het schakelprogramma beginnen, wetend dat ik bepaalde uitgangspunten volledig heb opgenomen in mijn dagelijks leven. Daarom durf ik deze nieuwe stap aan. Ik ga wel afspraken blijven maken en zal zeker bepaalde supplementen blijven gebruiken.

4. december 2021

Zeer goed.

De coaches van New Fysic, zijn vriendelijk, behulpzaam en goed in hun werk. New Fysic is een goede verandering van je eetgewoonte en het geeft zeer zeker resultaat.

Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik mij een jaar geleden een soort van weegkaart heb laten aanpraten. Een kaart kost € 50,- en kan je, je 5x laten wegen. Ik heb hier slechts 1x gebruik van gemaakt en voor de rest kom ik, weeg ik mij en neem dan een week behandeling mee.
Ik voel mij hierdoor een beetje in de maling genomen. De coach die mij dit heeft aangepraat is niet meer werkzaam bij New Fysic, althans niet meer in Amstelveen.

25. december 2020
NewFysic - Amstelveen-logo

Besvarelse fra NewFysic - Amstelveen

Beste Anita,

Hartelijk dank voor je review.

De controlekaart is inderdaad alleen voor de wegingen. Je kan daarnaast, als je dat wilt, je supplementen los bestellen. We hebben de controlekaart voor als je klaar bent bij NewFysic maar je wel zo nu en dan je wilt laten wegen. Als je nog op reguliere basis bij ons komt, is de controle kaart minder geschikt en kan je beter weekbehandelingen halen.

We vinden het jammer dat je hier niet tevreden over bent. Eén van je coaches uit Amstelveen zal hier daarom dan ook nog aanvullend contact met je over opnemen.

Hartelijke groet,
NewFysic

1 Woord GEWELDIG

Wat een goede en mooie begeleiding heb ik gehad van Tineke (Team Amstelveen). Zonde haar was het mij niet gelukt. Wat een ideeën heeft zij zeg. Een gouden is zij.
Op na de laatste kilo's in januari 2021..

Daphne G

23. december 2020

Bijna 5 sterren waard!

De begeleiding van mijn coach Brigitte is perfect en ze weet mij goed te motiveren.
Er zitten wel wat fouten in recepten en dat vind ik slordig. Ook zit lang niet in elk recept de benodigde hoeveelheid groente.

Hier valt nog wel de laatste ster mee te behalen!

23. december 2020