Neurosalg v. Lasse Birk Anmeldelser 26

4,7

Lasse er en dygtig imponerende sælger og lærer, dette kursus er ikke kun for dig som vil blive bedre til at sælge, men egentlig os for alle der vil blive bedre til at kommunikere og forhandle. Helt kl... Se mere

Lasse har lært mig at sælge på en ordentlig, respektfuld og skalérbar måde. Jeg tør ikke tænke på hvor mange gange jeg har tjent medlemsprisen hjem igen. Du bliver så god til at sælge, at du kan oplær... Se mere

Kæmpe anbefaling hvis du sidder derude og gerne vil blive mere klog på salg og kommunikation på et højt niveau. Lasse tager dig i gennem alt fra dit pitch til at lukke kunden. Kurset er nemt og enkelt... Se mere

Jeg har været igennem Lasse Birks online salgs træning. Jeg har været igennem modulerne flere gange, og bruger dem jævnligt som inspiration. Jeg har igennem mit liv i salg deltaget og selv afholdt s... Se mere

1. Kursus

Neurosalg er et online kursus, der bygger på viden fra 20 års salgserfaring, og med et særligt fokus på, hvordan du kombinerer neuropsykologi med salg og mødebooking. Kursets indhold er bygget på det materiale jeg de seneste 7 år har undervist virksomheder som Hiper, Go Dream, PL & Partners, Obsidian, Microsoft, Michelin, Verifone, Tryg, Topdanmark, Telenor, TDC m.fl. i.

4,7

Et hands-on komplet kursus

Jeg investerede i Neurosalg, fordi jeg tidligere havde været meget usikker på min tilgang til salg i mit liv som selvstændig. Jeg havde ingen struktur og solgte meget i blinde. Lasse har fuldstændig vendt det 180 grader for mig. Han har gennem kurset og live salgstræninger blandt andet givet mig en struktur, der gør, at den potentielle kunde ved kold kanvas faktisk giver sig tid til at lytte, i stedet for at lægge på med det samme - noget, jeg faktisk troede var næsten umuligt, før jeg investerede i kurset. Desuden har det givet mig en stor bevidsthed om, hvordan der bør ageres i salgssituationer. Nu arbejdes der på at få disse metoder implementeret i hverdagen i mit marketingbureau, så der over tid kan lukkes flere kunder ind i forretningen.

Til slut vil jeg sige, at ego-træningen, som er en del af kurset, er guld værd. Det er en enorm øjenåbner, som man nok først rigtig forstår værdien af, når man selv gennemgår materialet.

Stor anbefaling herfra!

1. april 2024

Hej Rasmus,

Din udvikling har været fænomenal at følge med i. Tak for gode snakke og tak for dit gode humør! Jeg elsker du skriver, at du ikke troede det var muligt, at få kunder til at lytte til dig (HINT: det er du ikke alene om 😉)

Jeg glæder mig til flere mandage og salgstræninger med dig!

Kæmpe anbefaling herfra!

Har både været igennem Lasses masterclass før kurset, og er nu også en del af forløbet. Kan klart anbefale det hvis man ønsker at skabe nogle markant anderledes resultater, end hvad tidligere har været muligt. Du bliver taget igennem hele salgsprocessen fra A-Z og det har haft en stor indflydelse på vores succes med mødebooking og afholdelse af møderne efter. Selve kurset, kombineret med de ugentlige live sparring sessions, er en af de måder jeg måder jeg holder mig skarp rent salgsmæssigt på!

31. marts 2024

Kære Henrik,

Det har været en fornøjelse at følge din udvikling gennem den seneste tid. Det har ikke gået stille for sig.

I sidste ende er det nemlig op til dig, at sørge for, at få eksekveret på det, du lærer undervejs - og det har du gjort til UG.

Stor anbefaling

Jeg havde behov for at give min Business Development Manager noget faglig sparring og udvikling, som jeg ikke selv kan give og hun har fået et kæmpe boost ift. hendes tilgang til hele salgsprocessen fra indledning på samtalen, indvendingsbehandling, strategisk empati og korrekt brug af transparens.

Jeg vil anbefale alle, der ønsker at deres sælgere bliver kontinuerligt udfordret og udviklet at bruge Lasse Birk og Neurosalg.

29. marts 2024

Hej Nicklas,
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det fedt at Neurosalg er blevet brugt - også til sparring ;)

- Lasse

One stop shop for professionelt salg og mødebooking

Lasse og Neurosalg har givet mig en top-tunet og professionel struktur over mit salg og min mødebooking.

Hans viden indenfor salg, mødebooking, forhandling og overtalelse er enorm, og det samme er hans evne til at kommunikere og formidle det på en måde som er nem at implementere.

Det har været en gamechanger at gå fra at winge salget, til at lære NEO-metoden og få strømlinet salget fra a-z.

Hey Philip,

Tak for anmeldelsen! "Top-tunet" og "professionel" er 2 ord, som jeg er glad for at få sat på Neurosalg.

Viden er ingenting uden den korrekte implementering, så det er derfor at fokus er stort herpå. Så du og andre rent faktisk får noget ud af undervisningen, I modtager på platformen 🙏

Det har aldrig været en god strategi at 'winge' den, så det er super fedt at du har fået struktur på det.

Super værdifuldt!

Super værdifuldt!

Jeg har ikke kun øget min mødebookningsrate og lukningsrate, men jeg har også lært, hvordan man lukker større kunder.

Hej Mikkel,

Hvor er det mega fedt at læse det der! Mødebooking, lukkerate og større kunder er øget. Det er genialt!

Jeg glæder mig til at hjælpe dig endnu længere og arbejde med præcis de ting, så vi kan få lukkeraten højere op og flere større kunder ind af døren hos dig! 😉

- Lasse

"Udvikling af salg og mentalt mindset: En anmeldelse af Neurosalg.dk"

Trustpilot anmeldelse af Neurosalg.dk:

★★★★★

Jeg havde brug for en løsning, der kunne øge min salgseffektivitet uden at kræve flere arbejdstimer, og Neurosalg.dk leverede præcis det, jeg havde brug for. Lasse's salgstræning har været en game-changer for mig. Jeg har set en markant forbedring i min hitrate på møder, en bedre struktur i mine samtaler, og vigtigst af alt, mine kunder føler sig mere i fokus. Ego-træningsmodulet har også hjulpet mig med at reducere stress og forbedre min generelle tilgang til salg. Plus, mine kunder giver mig nu flere og bedre tilbagemeldinger efter vores møder. Kan varmt anbefale Neurosalg.dk til enhver, der ønsker at løfte sit salg til det næste niveau.

Hej Søren,

Tusind tusind tak for den søde anmeldelse du har leveret. At få sådan en fra en så erfaren sælger, som du er, gør mig rigtig rigtig glad!

At det både har været effektivt, leveret resultater, skabt bedre struktur og reduceret stress gør mig simpelthen så glad at høre.

Jeg glæder mig til mange flere snakke med dig på platformen 🙏