Professioneel en kundig bureau.
Laagdrempelig, kent de vraag van de klant en denkt graag mee. Is snel en goed bereikbaar.

Besvarelse fra Netprove | Onderzoeksbureau
NetProve is een datagedreven onderzoeksbureau dat sinds 2012 bestaat en in Amsterdam gevestigd is. Wij hebben ruime ervaring met medewerkers- en klanttevredenheidsonderzoek. Al meer dan 400 organisaties kozen voor onze gedegen en relevante aanpak. Wij helpen organisaties om de aantrekkingskracht (eNPS & NPS) dankzij slim onderzoek duurzaam te verbeteren.
Johan van Hasseltweg 2 D1, 1022WV, Amsterdam, Holland

Besvarelse fra Netprove | Onderzoeksbureau
Prettig contact, snel geregeld, fijne bewaking, terugkoppeling en opvolging.

Besvarelse fra Netprove | Onderzoeksbureau
alles op tijd en binnen opdracht, duidelijke uitleg en goede begeleiding

Besvarelse fra Netprove | Onderzoeksbureau
Fijne ervaringen tijdens het onderzoek. Je wordt vanaf het begin meegenomen in het proces en tijdens de livegang zijn er genoeg contact momenten om vragen te stellen. Het online dashboard wordt bij ons als zeer prettig ervaren en geeft ons veel inzichten.

Besvarelse fra Netprove | Onderzoeksbureau
Presearch verzorgde dit voorjaar (2025) voor de tweede maal, en opnieuw tot volle tevredenheid, het medewerkerstevredenheidsonderzoek in onze organisatie. Het onderzoek wordt van begin tot eind professioneel begeleid; afspraken zijn helder en worden goed opgevolgd. Tijdens de eindpresentatie wordt op alle facetten van het onderzoek ingezoomd, incl. een vergelijking met de benchmark.