Netcom Solutions Anmeldelser

4,8

Netcom gaf zelf aan dat we konden besparen door onze contracten te herzien. Het werk hiervoor werd ons door Netcom uit de handen genomen, zodat wij enkel ons akkoord moest geven en de nieuwe sim kaa... Se mere

Ik ben nog steeds heel tevreden van de dienstverlening. Steeds bereikbaar en 100% betrouwbaar. Gaan pro-actief op zoek naar de beste telecom-oplossingen op vlak van prijs/kwaliteit. Daarom werken we a... Se mere

1. Erhvervs- og IT-konsulentbureau
  2. Leverandør af telekommunikationsudstyr

NetcomMobile is een zakelijke telecomprovider die zich richt op flexibiliteit en betrouwbaarheid. We bieden mobiele abonnementen via meerdere netwerken voor optimale dekking, data- en eSIM-oplossingen die meegroeien met uw bedrijf, en vaste internetverbindingen zonder onnodige bundels of verborgen kosten. Met één aanspreekpunt en transparante service zorgen we ervoor dat bedrijven altijd verbonden blijven en hun telecomkosten onder controle hebben.

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Top Service!

28. oktober 2020

Besvarelse fra Netcom Solutions

SC, bedankt voor deze Top review!

Consulting for our contracts

Consulting for our contracts, both for electricity as for telephony … all went well ! Excellent service !

5. juni 2020

Besvarelse fra Netcom Solutions

Thank you Frank, it is also a pleasure to have clients like "Van hove & Co"! And especially reviews like this one, which are priceless for us.

They know what matters

Nowadays, what matters the most is the service and support you receive from your suppliers.
At Netcom Solutions, they have this within themselves and they master it.
An email, a call and within minutes you know they have understood your wishes and do everything in their power to get things done as quickly as possible.

Top! Thank you thank you!

19. marts 2020

Besvarelse fra Netcom Solutions

Dag Sylvain, Bedankt voor de lovende woorden. Dergelijke reviews zijn voor ons van onschatbare waarde. Dit wordt enorm geapprecieerd

Uitstekende service!

Uitstekende service!
Bij eender welke vraag of probleem staat Steven klaar met een antwoord. Hij denkt met ons mee en is snel bereikbaar. Kortom, wij kunnen vertrouwen op een uitstekende service.

27. februar 2020

Netcom Solutons Top bedrijf.

Al jaren werken we met Steven samen, hij is een ondernemer die perfect weet hoe hij met klanten moet handelen. Meedenken maar vooral zijn degelijke en snelle feedback helpen ons. We hopen nog lang op deze service te kunnen rekenen, en wensen Netcom Solutions veel succes!!! Patrick Mok B.L.C. bv

25. februar 2020

WIj werken nu al geruime tijd samen en…

WIj werken nu al geruime tijd samen en kan eigenlijk niet veel zeggen alleen maar dat ze TOP werk leveren, altijd goede opvolging en ook opzoekingen.

Ik kan alleen maar deze firma aan iedereen aanbevelen !

dienstverlening

Eindelijk eens mensen die mee denken en mee werken voor u bedrijf en u niets aansmeren dat je niet nodig hebt of gevraagd hebt.
zijn er toch door omstandigheden problemen dan is de oplossing bij steven te vinden, alles wat krom is trekt hij recht.
hier kan ik alleen het volgende over zeggen,
TOP, SUPER, UITSTEKEND, en vooral zeker een aanrader.

Happy Netcom Solutions customer

I did a changeover of some telephone numbers. Normally it's always a hassle with forms and other documentation.This time, in less than a week time, the numbers were transferred without any problems.

Bonus point for the perfect communication during the changeover.

9. december 2019

De perfecte oplossing voor je bedrijf.

De perfecte oplossing voor je bedrijf. Ze denken zakelijk mee en zoeken samen met jou de beste oplossing op maat. De service achteraf en opvolging verlopen zeer vlotjes. Deze mensen weten met wat ze bezig zijn. Niet twijfelen maar gewoon doen!

Groetjes,

Frederik