2,0

Under middel

Kvalitet af produkter er for ringe og deraf levetiden for kort

Jeg har gennem MANGE år købt MANGE af Deres produkter.
Så længe de fungerer så er de rigtig gode, men......
Levetiden er for kort, kun lige ud over garanti perioden.
Bateri skift resulterer altid i at der skal afinstalleres for så igen installeres........
Div fæstninger er ikke egnet til udendørs anvendelse. De ruste/irrer - sætter sig fast så man ikke kan afmonterer produkterne.
Kundeservice er høflig men sen og ubrugelig. Der forholdes ikke til problemerne. Det er ligegyldig hvor megen tid man bruger på at beskrive problemerne, da jeg oplever at der kun er ønske om salg af nye produkterne - ingen reel hjælp.

17. april 2026

Deres produkter og app virker utroligt…

Deres produkter og app virker utroligt ringe. Der er ingen support at komme efter. Gå efter bedre produkter fra konkurrenterne.

Der er heller ikke noget support at komme efter på deres hjemmeside. Det er rent og skær udtrætning når du går ind på deres hjemmeside.

3. december 2025

Meget dyre produkter med meget lav kvalitet..

Meget dyre produkter med meget lav produktionskvalitet.

Købte i Juni 2021 seks Netatmo Smart Radiator Termostater for 2.729,- (1 starter kit med 2 termostater + 3 ekstra pakke + 1 ekstra pakke). På under 4 år er 5 ud af 6 termostater gået i stykker. De starter sjovt nok med at dø lige når de 2 års garanti er udløbet. Den sidste døde for et par dage siden. Det er en fejlrate på 100%.. det skal lige siges at jeg ikke tog dem alle i brug samtidig, så de holder IKKE 4 år. Du skal regne med omkring 2 år.

Problemet er tilsyneladende indvendig løse forbindelser, og de begynder at blinke og gå ud og kan ikke holde sig tændt. Det er præcis de samme symptomer på dem alle sammen.

Så deres udtalelse om at "spare op til 37% på energiforbruget" er lige til at lukke op og skide i når prisen for levetiden mange, mange gange overgår den lille besparing man eventuelt får på energiforbruget...

Udvendig er kvaliteten lige så dårlig. I stedet for at lave forskellige versioner til forskellige markeder, har de i stedet valgt at spare penge og lave én version og så vedlægge PLASTIK-adaptere til hvert marked i stedet for... så selvom den del på termostaten der skal skrues henover radiatoren er af metal (men resten af termostaten er plastik), så er adapteren som skal sættes på radiatoren af plastik som meget hurtigt bliver blødt og knækker hvis man justerer dem manuelt.

De skal også skrues på med en skruetrækker, og så skal termostaten skrues på adapteren bagefter. Så det er meget besværligt at tage dem af og på, modsat en Danfoss termostat hvor der ingen adapter er og du bare lige drejer på den nederste del af ventilen og så sætter den henover eller tager den af radiator ventilen på 10 sekunder...

Det føles øjeblikkeligt meget billigt fordi den bevæger sig når man rører ved den, ulige en Danfoss termostat som sidder direkte på radiatoren; som også er plastik, men langt, langt højere produktionskvalitet, og derfor ikke rokker sig en millimeter...

Tror også mange har prøvet at rejse sig op og støde ind i en Danfoss termostat, og det gør fandenædeme ondt i ryggen. Tilgengæld mærker du ikke når du støder ind i en Netatmo termostat, for den brækker øjeblikkeligt af...

Den del af termostaten som skal trykke ventilen på radiatoren ind er OGSÅ plastik, hvilket betyder der bliver over tid presset et hul ind i den del, hvilket gør at den efterhånden kan trykke mindre og mindre på ventilen. Den fungerer også som en skrue, så den drejer når den presser ventilen ind og ud, hvilket hjælper ventilen med at bore sig ind i plastik-delen... om det er nok til at blive et problem ved jeg ikke, men det virker ikke som det rette materiale at lave en del af som skal gå mod metal. Metal mod plastik = plastikken taber... men ingen finder ud af det, for ventilen når kun at grave sig en millimeter ind i plastikken før termostaten dør og det ikke længere er relevant..

De bliver også hele tiden mere og mere løse så de skal hele tiden strammes mere og mere for at de kan justere temperaturen, og til sidst knækker plastik-adapteren eller bliver for blød... og adapterne kan ikke købes separat, så man skal betale fuld pris for en helt ny termostat... som også er steget intet mindre end 50% i pris siden jeg købte dem...

For at gøre tingene værre så sidder jeg lige nu og kan ikke finde min sidste Danfoss termostat som jeg selvfølgelig skal have sat på nu hvor den sidste Netatmo også er gået i stykker. Jeg har hverken tid eller overskud til at kigge efter den mere lige nu.

Problemet er at Netatmo er designet så smart at når de løber tør for strøm, så skruer de fandenædeme helt op for ventilen, så radiatoren kører på fuld skrue indtil man skifter batteri eller sætter en fornuftig termostat på i stedet for... så jeg kan ikke bare vente til jeg lige får tid eller overskud til at finde den gamle termostat, for det koster rigtig mange penge at lade Netatmo udstyr sidde på sine radiatorer...

Så nu vil jeg gå hen og rive det.. for at sige det på en måde der tilfredsstiller Trustpilots ord-filter.. fecalis maxima.. af min radiator (bogstaveligt talt, for det er nemt... well, hvis ikke for det faktum at jeg også skal finde en skruetrækker for at få adapteren af...) og så sætte en af mine strips på for at holde ventilen lukket til jeg kan finde min kvalitets Danfoss termostat..

Aldrig igen...

9. september 2025

Til Netatmo

Til Netatmo
Jeg er kommet hjem efter to år og har desværre opdaget, at jeres produkter ikke virker. Efter mange års brug er jeg nødt til at give jeres overvågningsløsning en negativ anmeldelse.
Jeg har fire overvågningskameraer og en vejrstation. På tre af kameraerne var SD-kortene defekte, og ingen af de fire kameraer virkede. Efter at have udskiftet SD-kortene på de tre kameraer og tilsluttet dem netværket igen, oplever jeg stadigvæk store udfald og en betydelig forsinkelse.
Til sammenligning har jeg to andre mærker af overvågningskameraer: Logi Circle 2, som også krævede genopsætning, og Tapo, som er et billigere mærke. Jeg var meget overrasket over, at der absolut ingen problemer var med Tapo-kameraerne.
Til de produktudviklere hos Netatmo, der arbejder med kameraer: Der er et stort stykke arbejde at gøre, hvis I ønsker at forbedre jeres produkter for kunderne.
Mvh. Mik

18. juli 2025

Her haft Netatmo vejrstation med…

Her haft Netatmo vejrstation med regnmåler og vindmåler i både hus og sommerhus i en del år og det har fungeret uden problemer. Batterierne holder rimeligt længe og er nemme at udskifte. Min eneste klage er at holder til både regn- og vindmåler ikke holder til det danske vejr. Har måtte udskifte dem med egen beslag med rustfri bolt og godt med fedt. Så hvis du køber regn og vindmåler så bestil ikke holder dertil, men prøv at sætte dem på et rustfri beslag med en rustfri bolt. Batteriboksen i regnmåleren har to skruer. Den ene er knækket hos mig da den var rustet fast. Så giv disse skruer en gang fedt/olie med det samme og undgå problemer. Som vejrstation med aflæsning i app med aflæsning af målinger i tal og grafer kan jeg kun give fem stjerner herfra.

6. december 2024

Jeg har haft netatmo i mange år

Jeg har haft netatmo i mange år. Må sige det har været en blandet oplevelse.. men mest negativ.
Indefølere, udeføler og regnmåler
Kan ikke bruge genopladelige batterier.
Tit problemer med connections.
Ikke super bruger venligt.
Altså de virker i et vist omfang, men der må findes noget bedre og det er jeg på jagt efter.

I øvrigt kan jeg se at mange har problemer med deres deres radiatortermostater og mange sætter dem til salg på DBA.
Har ikke selv haft termostater.

17. august 2024

Jeg har nu igennem længere tid haft…

Jeg har nu igennem længere tid haft både deres termostater på radiatorerne og deres weatherstation.
Systemet virker så ustabilt at det er komplet ubrugeligt til automatisering i et smart home. Eks. falder målinger i vores børneværelse hele tiden ud og når de endelig kommer tilbage, nogen gange efter flere dage, så kan der gå flere timer mellem at systemet opdater data. Flere af enhederne bruger så meget batteri, at de skal skiftes flere gange om året og termostaterne kan ikke anvende målinger fra vejrstationen til at justere temperaturen. Der er således ingen grund til at købe flere produkter, da de slet ikke spiller sammen.

4. november 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto