2,3

Under middel

UPS...vi skulle nok have læst…

UPS...vi skulle nok have læst anmeldelser herinde inden vi indgik aftale med Neopost-:)
Vi har desværre også indgået leasingaftale på en frankeringsmaskine som vi ikke længere anvender særligt tit og også her skal vi betale for restmåneder + gebyr såfremt vi ønsker at komme ud af aftalen. Der er ingen form for rabat derved så vi har besluttet at beholde maskinen til udløb sommeren 2020 (vi havde heldigvis kun bundet os for et år, men kom så for sent med opsigelse og skulle derfor betale for yderligere 12 mdr).
Nu skulle man så tro det var det men som der også står skrevet her på siden virker toneren til maskinen pludseligt ikke længere og en ny forlanger man kr. 2.141 + moms!!
Jeg kan ikke få oplyst data på farvepatronen så jeg evt kan finde en aden farvepatron et andet sted, men modtager i stedet nedennævnte "trussel":
"Sætter du en uorginal patron i maskinen, vil din servicekontrakt ikke dække evt. reparationer, der måtte komme i forbindelse med den. (formoder du har servicekontrakt på den)"
HOLD JER VÆK FRA sådan et firma det er mit bedste råd.

28. januar 2019

Længe skal man lede efter så dårlig…

Længe skal man lede efter så dårlig kundeservice.
Jeg har for efterhånden 3 år siden, lavet en leasing aftale på en frankeringsmaskine. Det skulle jeg aldrig have gjort.
Mit lille firma sendte den gang 500-1500 pakker om måneden, en frankeringsmaskine var klart den rigtige løsning.

Deres super gode sælger fik os til at lave en 5 årig kontrakt hos dem, 5 år var godt nok længe. men vi blev lovet højt og helligt at gik firmaet ned eller kunne vi ikke bruge maskinen, kunne aftalen opsiges.

Det kan den så IKKE. Nu tjener firmaet INGEN penge og jeg har snakket med deres "kundeservice" flere gange, ingen kære mor det er bare at betale aftalen ud. De kan jo ikke holdes til regnskab for hvad deres sælger sagde til os den gang. Selvom en mundtlig aftale nu er ligeså bindene som en skriftelig!!!!

Kan ikke vente til den dag jeg kommer ud af den kontrakt!

15. juni 2018

Helt uacceptabelt

Helt uacceptabelt: Ved ombytning af portomaskiner i forbindelse med overgang til quickbreve har virksomheden givet os en ny binding på 5 år ekstra - uden at gøre opmærksom på, at der ved underskrivelse af aftalen er tale om en ny bindingsperiode. Når man så klager over det får man at vide, at dengang I underskrev den nye aftale, fik I jo at vide at I fik en billigere pris pga en ny bindingsperiode. Dette har på intet tidspunkt været oplyst til mig. - og Ja, vi har selv skrevet under, men man forventer altså ikke en ny bindingsperiode på 5 år ekstra blot fordi maskinen skal udskiftes pga tekniske problemer.

22. december 2017

Ved opsigelse af aftale

Ved opsigelse af aftale - fremsendes derefter et brev hvori Neopost oplyser at at der kommer et "afmeldingsydelses gebyr" på kr.1540,- ex. moms ...!! dette fremgår ikke i tilslutningsaftalen, som jeg vil mene er den juridiske bindende aftale, næ nej - der skulle ved levering af frankomaskinen være vedlagt en HÅNDBOG hvori der står at det koster af komme af med maskinen.........!!! en Håndbog ??? ( læs bondefangeri )
Dertil opsagde vi aftalen ÉEN uge for sent, så vi skulle betale for 12 mdr.´s opsigelse - i en verden hvor INGEN sender breve længere skulle vi betale for en frankeringsmaskine vi ikke bruger - og som andre har skrevet herunder - så er farvepatron indstillet til kun at virke 12 mdr. således at har du frankeret 1 brev - så koster det det samme som havde du frankeret HVER dag året ud - igen lidt for smart / bondefangeri....!!
kundeservice oplyste mig at de havde vundet en sag i retten, så det holdt rent juridisk - hvilket jo tyder på at der er mange kunder som ikke mener at NEO post opsigelsesmetoder er helt legale...... Damen kunne dog ikke oplyse hvilken form for "retten" det var - så jeg tvivler på den er gået i landsretten ........!!!
Igen - hold dig fra Neopost, fup og fiduser i en uddøende branche der åbenlyst prøver at klemme de sidste kroner ud af de få kunder de end måtte have tilbage.

15. november 2017

Ved opsigelse af Frankeringsmaskine

Ved opsigelse af Frankeringsmaskine, er det eneste de har fokus på er at jeg har opsagt den få dage for sent. Derfor gælder kontrakt 1 helt år mere, og dermed skal jeg betale næste 5000 mere.
Udover dette kommer der lige pludselig nogle udgifter til opsigelse på næsten 2.000 kr., i "OpsigelseGebyr", der aldrig har været nævnt nogen steder før.

Min anbefaling er at gå langt uden SCANI/Neopost, da de er meget dyre, og samtidig behandler kunderne rigtig dårligt.

23. maj 2017

Priser på patronen

Det firma jeg er ansat i, har købt en portomaskine hos Neopost - tidligere Scani.
Maskinen er ' låst fast' til en blækpatron, som Neopost åbenbart har monopol på at sælge.
Patronen koster 3066,85 - staver; tretusindeog seksogtreskommafemogtyve (inkl. moms) - OG patronen er kodet til at stoppe med at virke efter præcis et år. Vi bruger så lidt blæk, at der er 1/2 - 3/4 fyldt patron når dette sker.
Vi har forsøgt at finde en anden løsning/maskine, men har fået en ualmindelig sløv betjening, og har måtte købe en ny patron, indtil vi finder en ny løsning.

18. maj 2016

neopost danmark a/s

Neopost har Frankeringsmaskiner (portomaskiner). Og sælger sig selv ganske godt i telefonen. Men giv agt, da du ender med at blive faktureret for hvad du kan drømme om i forbindelse med drift og opsigelse (afmeldningsydelsen er på 1540,00 DKK).

maskinerne virker rimeligt, men der alt for mange gebyrer.

24. august 2015

Er dette din virksomhed?