Jeg har haft meget stor glæde af den yderst velopbyggede og pædagogiske WordPress Manualen. Uden den ville jeg have haft meget sværere ved at komme igennem med at få opbygget mit websted.
Ordre nr 1041 Jeg købte min WordPress Manual en smule fodslæbende. Den gratis miniudgave, havde været OK, den fulde indholdsoversigt lovede omhyggelig vejledning. Så, købt og igang med læsning. Je... Se mere
Jeg købte et Power BI kursus, og jeg kunne ikke forstå, at mit Power BI program så meget anderledes ud end i videoerne, og jeg havde ikke de samme knapper. Det viste sig, at videoerne var 3 år gamle.... Se mere
Thomas går virkelig i dybden med hvordan man kommer til tops på Google i sit SEO kursus. Thomas forklarer de ellers mange avancerede begreber på en nem og forståelig måde så alle kan følge med. Jeg v... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Lær WordPress, Excel, SEO, HTML, App udvikling, PHP, C#, Photoshop, InDesign og meget mere på NemProgrammering.dk
Danmark
- nemprogrammering.dk
Det ser ud til at være en meget…
Det ser ud til at være en meget detaljeret manual. glæder mig til, at komme i gang med min hjemmeside.
Håndholdt manual
Ordre nr 1041
Så, købt og igang med læsning. Jeg vil varmt anbefale manualen, sprogligt er den nem tilgængelig, man bliver guidet og vejledt og får henvisninger til yderligere hjælp.
Så, skal man selv lave en web site, bør man overveje manualen.
LindaÅ
Jeg fik hurtigt en god forståelse WP og…
Jeg fik hurtigt en god forståelse WP og bruger nu manualen, når jeg er i tvivl om noget. Jeg kan klart anbefale at du køber manualen, hvis du vil lære at bruge WP. #11527
Rigtig god hjælp
Rigtig god hjælp. Skridt-for-skridt i et let og forståeligt sprog. Kan kun anbefales. #1203
God manual til at komme hurtig igang…
God manual til at komme hurtig igang afsnit om web shop fylder meget når der ikke er brug for det.
Lidt flere eksempler i opsætning kunne være ønskelig
Virkelig dygtige undervisere
Virkelig dygtige undervisere, som kan forklare på en meget forståelig måde. Jeg har fået meget stort udbytte af Java kurset og er nu i gang med Android appudvikling.
En klar anbefaling herfra.
God (købs-)oplevelse til fair pris
God (købs-)oplevelse til fair pris!
Nemprogrammering.dk har et stort udvalg af kurser/crash courses - og mange af dem er endda gratis. Jeg har benyttet mig af flere af kurserne derinde og har kun ros tilovers for holdet bag. Rigtig god platform :-)

Besvarelse fra NemProgrammering.dk
Det ser jo fint ud
Det ser jo fint ud, i de videoer jeg har kikket på.
Men en oversigt over samtlige kurser og ikke mindst hvad de koster/omfatter, ville være fint.
Framragende vejledning og hjemmeside ...
Framragende ... Firma med super hjemmeside med masser af timers videoer med sådan-gør-du instruktioner om basis-programmer. Hjælper een super godt på vej - ganske gratis !! Kan virkelig anbefale det.
Hey Nemprogrammering.dk
Hey Nemprogrammering.dk
fed hjemmeside i har jeg her, jeg har en drøm om at begynde at udvikle spil, jeg syntes det er super fedt at der er en side som jeres der kan hjælpe mig med at nå mit mål.
Rigtig gode og dybe forklaringer af de ting man skal igennem, dog er de fortalt på en måde så alle med interesse for emnet kan forstå dem, super godt klaret :D
vh. Jonatan.
Rigtig fin side
Jeg er gået i gang med nogle af de gratis kurser og syntes der er rigtig meget godt at hente i de mange kurser. Det er den første side jeg har fundet på dansk, hvor kvaliteten samtidig er i top.

Besvarelse fra NemProgrammering.dk
Jeg kan kun anbefale Thomas Iversens…
Jeg kan kun anbefale Thomas Iversens WordPress Manual - overskuelig og lige til at gå til 😀
Jeg har fået demo udgaven
Jeg har fået demo udgaven, og den virker bare nem og overskuelig. Tror jeg er nødt til at købe hele manualen. Sprogets manualen er helt sikkert til at forstå
Wp-manualen
Jeg har kun læst gratis udgaven af wp manualen, men mangler lidt hjælp til det basale. Håber at den købte udgave kan hjælpe her.
Det hele virker nemt og overskueligt opsat og meget pædagogisk forklaret, så er spændt på den. Er sikker på at den ikke kun er for nybegyndere, men også bidrage med noget til let øvede ...
Min arbejdsgiver har betalt for flere…
Min arbejdsgiver har betalt for flere kurser, og jeg er så småt gået i gang. Det er en super måde at blive undervist på, og underviserne er mega kompetente:-)
Jeg købte WordPress manualen i oktober…
Jeg købte WordPress manualen i oktober 2018 (ordre nr. 10158) og har haft stor fornøjelse af den. Kan varmt anbefale den til andre interesserede.
Mvh
Jeg købte WordPress manualen i 2017…
Jeg købte WordPress manualen i 2017 #ordre nr. 590#.
Jeg vedligeholder vores grundejerforenings hjemmeside og har ved siden af oprettet min helt egen private hjemmeside, alene ved hjælp fra WordPressmanualen, så manualen er helt uundværlig for mig.
Jeg giver den min varmeste anbefaling.
Birthe Rasmussen
God manual
God manual, som er nem at læse, og teksterne styrkes af flere billede illustrationer der er med til at fremme forståelsen.
Super hjælp til nye brugerer som mig
Som ny bruger af woordpress, er jeg super glad for at have investeret i woordpressmanualen som tager mig igennem trin for trin og hjælper med at opsætte min hjemmeside .
Jeg er GLAD for jeg købte produktet 😃
Ordre # 10702
Jeg har fået mit WordPress udviklingsmiljø op at køre på rekordtid...
Jeg har købt og læst gratis udgaven af WordPress manualen! Jeg tør ikke gætte på hvor megen tid og "bøvl" manualen har sparet mig for, men vi taler om adskillige timer.
Ved at følge gratis manualen slavisk har jeg på rekordtid fået mit "udviklingsmiljø" op at køre og jeg glæder mig nu til, at jeg får købt den "rigtige" manual, så jeg kan komme i gang med at producere hjemmesider.