NemLevering.dk Anmeldelser 16

1,8

1. Uddannelse og undervisning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

On-demand transportservices til hvilken som helst type last, flyt og fragt. Lokale leveringer på få minutter. Hvilken som helst type fragt, hvilket som helst køretøj, hvor som helst i Europa.

1,8

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Redigering af ordre😡

Jeg er normalt tilfreds med jeres service men da jeg idag skulle redigere min ordre til 1 juni så forsvandt rabatten på de Nelliker jeg havde bestilt og ligeledes kan man ikke tilføje tilbud der er kommet til siden første placering af orden.

Det er en meget RINGE service specielt når nemlig.com selv sender mail for at høre om man har glemt noget til sin ordre.

30. maj 2022

Har nu modtaget min pakke fra boozt

Har nu modtaget min pakke fra boozt, som nemlevering skulle aflevere, den skulle være afleveret d. 23/12-18 men modtog den først d. 26/12-18 sikkert på grund af jule travlhed, savner noget information. Nu kan jeg først give julegaver d. 27/12-18 ikke fedt når juleaften var 3 dage siden

26. december 2018

Totalt amatøragtigt firma

Samme problemer som alle andre - boozt bestillinger ikke leveret. Mangler nu to gaver til i aften. Det lugter langt væk af et totalt uprofessionelt firma, der er oprettet for sjov i 2017. Jeg fatter ikke, at boozt tør indgå aftale med sådan et firma og sætte eget ry på spil. Det fortæller også lidt om boozt, der åbenbart heller ikke er så professionelt et firma, som jeg troede.

24. december 2018

Tak for jeres dårlig service

Tak for jeres dårlig service.

Ingen opdatering angående levering af pakke.... bestilte min mands julegave i fredags på boozt, med en forventning om at det blev leveret inden jul, som lovet. Nu er kl. 12.40 og jeg har ikke nogen julegave med til min mand i aften. Simpelthen så skuffende.... håber Boozt stopper samarbejdet med jer. Jeg kan ikke se på tracking siden hvor min pakke er, kun at den skulle leveres igår - hvilket den ikke er!!!

Jeg ber jer om at komme med den gave, da det ville gøre min juleaften meget bedre...

Talentløse, uduelige......amatører.!!!

Manglende levering af pakke til jul. Håber at Boozt opsiger samarbejdet med Jer, da Jeres talentløse firma ikke bør “gå hånd i hånd” med andre firmaer, der normalt har et godt ry og højt serviceniveau.!

24. december 2018

Har ikke fået mine pakker til jul som…

Har ikke fået mine pakker til jul som lovet.. også bestilt gennem Boozt.com.. har ovenikøbet været i kontakt med indehaveren på messenger og orienteret ham og han svarede med spørgsmål om adressen. . Pakken skulle være leveret d. 22" ende. Jeg skriver til ham og skal sende adressen igen og får en ny tracking så der står d. 23´ nde istedet for. Men heller ingen levering der!! Og dette selv om deres direktør nu kender problemet. Han skriver heller ikke undskyld eller noget, så jeg tror, at jeg får min pakke alligevel og nu har jeg så ikke købt en alternativ gave, som jeg jo havde kunnet vælge og så returnere til Boost. Røvtur! Svindelfirma og jeg har nu skrevet til kundeservice i Boozt og vil kontakte dem igen og henvise hertil TrustPiloti, så de kan samarbejde med seriøse firmaer i stedet for det her svindel.

Tak for en ødelagt jul!

I burde have fået 0 stjerner, for I har ikke ydet den service, I er blevet betalt for. Ikke engang en update har I meldt ud i løbet af de 2 dage, jeg har ventet på min pakke. Ingen info, så jeg kunne have købt min gave et andet sted, nu kommer min datter i stedet til at sidde med en lang næse i morgen og ingen gave. Jeg har absolut ingen idé om, hvornår min gave så bliver leveret - hvis overhovedet?

Tak for en ødelagt jul. Aldrig om jeg vil benytte mig af jeres ekstremt ringe service igen.

Opdatering her 29. december, hvor vi stadig ikke har hørt noget. Det siger bare alt om jer, at I sletter kritiske kommentarer og anmeldelser på jeres Facebook-side i stedet for at sende en undskyldning eller opdatering ud til de mennesker, som venter på pakker. Nu er min pakke over en uge forsinket, og Boozt har opgivet at komme i kontakt med jer. Det betyder med andre ord, at min pakke, med al sandsynlighed, ikke dukker op.
Det gør mig oprigtigt glad, at de har droppet jer som distributør, for jeres håndtering af hele den her situation har været under al kritik.

23. december 2018

Manglende levering

Jeg har bestilt varer gennem Boozt og de skulle gerne blive leveret med nemlevering.dk.
Jeg har endda fået en mail med trackingnr. og det fører mig ind på jeres side, hvor der står at pakken bliver leveret ml. kl. 16-21. (Idag d. 23/12) Men, pakken står til ikke at være blevet afhentet endnu? På trods af at det fremgår at den bliver leveret idag?! Og jeg tror næppe at den kan nå at komme fra Sverige til Danmark inden kl. 21.
Så “tusinde tak” fordi jeg ikke kan give en ønskede gave i morgen. Håber at Boozt opsiger samarbejdet med jer!

UPDATE:
Idag (d.24/12) kan jeg nu se at leveringen står til at skulle blive leveret mellem kl. 16-21 (præcis tidspunkt 17:43) Jeg kan også følge leveringen på live-tracken, den kommer tættere og tættere på, og da den ikke er langt væk kører den pludselig væk fra ruten, er pænt stykke væk. (Lige omkring det tidspunkt den skulle være leveret hos mig) Og nu har den holdt stille der i over 5 timer. Klokken er nu 23:50, den skulle være kommet for 6 timer siden! Det da ligefor man tror chaufføren selv er taget til juleaften med gaven!!!

23. december 2018

Det er simpelthen det rene…

Det er simpelthen det rene humbug-firma.
Det skulle levere en pakke som jeg havde bestilt med "levering-samme-dag" gennem boost!
Jeg får tracking nummer og kan følge pakken rundt i jylland. De kommer bare aldrig med den.. Dagen efter forsøger jeg at få fat i dem igen. Hver gang jeg ringer siger maskinen, at de er "optaget". Der er ingen telefonkø, så man må bare prøve igen. Jeg har ringet over 40 gange uden at komme igennem. Jeg aner derfor ikke hvor min pakke er og jeg kan stadig ikke komme i kontakt med dem her på 3. dagen. Jeg har sendt mail og skrevet til dem på facebook uden svar.
Boozt har efterlyst pakken, intet svar fra dem endnu.
Hold jer langt væk fra denne ualmindelige uprofessionelle virksomhed. Brug i stedet de almindelige som GLS og Post Nord.
De vil da i det mindste snakke med deres kunder.

21. december 2018

Alt godt

Alt godt, intet skidt!

9. marts 2018
NemLevering.dk-logo

Besvarelse fra NemLevering.dk

Hej Luciana

Tak for anmeldelsen og glad for at høre du har været tilfreds med vores service.

Dbh
Support teamet

5 stjerner"

vores hjem fra CPH til LIS: 2 dage !! 5 stjerner"

9. marts 2018
NemLevering.dk-logo

Besvarelse fra NemLevering.dk

Hej Sandra

Tusind tak for dine 5 stjerner!

Vi er rigtig glade for kunne hjælpe med at få dine vare til LIS.

Vi arbejder rigtig hårdt på at sikre at dine varer kommer nemt og hurtigt frem til deres destination. Det er en af de servicer som vi fokusere allermest på.

Dbh
Support teamet

Vis anmeldelser på alle sprog. (16 anmeldelser)