NemInginør har hjulpet os med at lave beregninger til at fjerne en væg mellem køkken og stue. Det var en meget hurtig og gnidningsfrit proces. Louise har hjulpet os med at forstå processen til bunds o... Se mere
Et helt usædvanligt godt forløb. En svær byggesag med bindingsværk der forventeligt ville give problemer, men med høj faglighed og grundighed gik den igennem hos kommunen på 1 måned. Tæt dialog og god... Se mere
Jeg bestilte en statisk beregning ifm. en mindre ombygning i min lejlighed. Svaret kom prompte, og selvom jeg selv var lidt langsom i optrækket, var arbejdet fra NemIngeniør udført før lovet og i nem... Se mere
Jeg fik udarbejdet et statisk notat af nemingeniør, som desværre ikke kunne bruges til noget, da det indeholdte en lang liste af forbehold/antagelse, som Nemingeniør ikke kunne tage stilling til. Det... Se mere
Vi er eksperter i bygningskonstruktioner, installationer til nybyggeri og ændringer i eksisterende bygninger. Få hjælp til statiske beregninger ved nedrivning af bærende vægge, tilbygninger, nyopførte ejendomme og boliger.
Svanemøllevej 77, 2900, Hellerup, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Hurtig og nem hjælp med beregninger og myndighedsbetjening i forhold til byggeprojekt der var gået i stå. Meget pædagogisk og venlig ingeniør fra Nemingeniør, der fik projektet igennem møllen. At betale lidt ekstra for hjælp med papirarbejdet for til ibrugtagningstilladelse var det hele værd.

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Jeg har fået virkelig god og kompetent hjælp fra Sandra fra Nemingeniør i mit byggeprojekt.
Sandra svarede altid hurtigt og var god til løbende at holde mig orienteret.

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
En god og hurtig responstid på tilbud. Levering af færdig projekt i løbet af 14 dg.

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Vi bestilte en online væg vurdering på 3 vægge og fik i løbet af kort tid svar. Efter god dialog med Sandra fra Nemingeniør fik vi notat på de ændringer vi gerne ville/kunne lave.
Tak Sandra for hurtig og kompetent hjælp.

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
god og hurtigt service! glimrende kommunikation ang. arbejdsgang og tidsestimering.

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Betalte for at få ingeniør ud inden bestilling for at få sparring, Har fået beregninger på fjernelse af 6 bærende vægge - alt er bare så fint, nu er vi færdige med arbejdet og det hele står til UG; så en varm anbefaling herfra.

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Helt enig med de mange gode anmeldelser herinde. Alt fungerede perfekt og ingeniøren jeg var i kontakt med svarede hurtigt og let forståeligt på alle mine opfølgende spørgsmål. Klar anbefaling herfra.

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Super god oplevelse. De var hurtige, men særdeles grundige i deres dokumentation.

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
NemIngeniør har fat i den lange ende. Forståeligt og godt formidlet koncept, brugervenlig proces - og hurtig eksekvering.

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Nemme og forstå, og de er gode til at kommunikere. Brugt dem 2 gange nu.
Men hvis man ikke kender til at læse en teknisk vurdering, så lad vær med at læse den selv og få en håndværker til at læse den for dig. Selvom Ingeniørerne forklare det godt og simpelt i deres tegninger, samt laver notat om tjek inden påbegyndelse, såsom spær dimissioner

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Fantastisk service og professionel sags behandling. Yderste kompetent og forstående medarbejder på det fysiske besøg

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Vi bestilte en online vurdering af hvorvidt en væg, vi ønsker fjernet, er bærende/stabilisere eller let således den bare kan væltet. Vi afsendte bestillingen sidst på eftermiddagen og allerede inden halv ni den følgende dag fik vi en mail med begrundet svar. Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Stor professionalisme og viden. Jeg blev af en arkitekt anbefalet at anvende Nemingenør og jeg er blevet godt vejledt i hele processen. Jeg kan i den grad anbefale Nemingenør, hvis du skal lave byggeændringer eller lign. Vh Kenneth Engstrøm

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Alt spillede til perfektion. Nemt, prisvenligt og professionelt.
Opdateret: blev desværre ikke ført til dørs, så ingen slutgodkendelse fra kommunen til mig her 3 år efter.

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Vi har nu benyttet os af NemIngeniør to gange i forbindelse med to forskellige projekter - begge gange har det omhandlet bærende vægge. Begge gange har vi haft en fantastisk oplevelse, hvor vores henvendelse er blevet prioriteret og behandlet med stor professionalisme - et kæmpe tak til Simon for dette! Vi anbefaler varmt NemIngeniør til alle.

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Jeg sendte i første omgang en sag om åbning i en bærende væg til behandling hos nemingeniør. Jeg fik meddelelse om at væggen var bærende og gik derfor videre til en statisk beregning. Inden ingeniøren gik i gang med beregningen henvendte han sig til mig da han mente det var en fejl at væggen er bærende og jeg fik derfor refunderet omkostningerne ved de statiske beregninger
Jeg fandt Nemingeniør på nettet,
De gode anmeldelser gjorde jeg fik lyst til at kontakte dem, og se om det passede at de levere den gode service,
Jeg må sige at de har vejledt og taget min byggesag meget grundigt til følge, og allerede på under 14 dage blev min byggesag godkendt, og jeg havde sparet LANGT over hvad andre forlangte i forhold til nedrivning af murstens væg.
Sandra har været en kæmpe hjælp, og jeg er godt nok glad for jeg tog kontakt til dem - ellers havde jeg ikke stået her idag, med et projekt jeg kunne gå igang med det samme med :)
Kæmpe Cadeau herfra!!

Besvarelse fra NEMINGENIØR - Rådgivende Ingeniører
Vi har fået beregninger på væg, tag og badeværelse fra Sandra.
Der har hele vejen igennem været god kommunikation og sparring på løsninger. Der har været mulighed for at håndværkerne har kunnet tage kontakt og få svar på spørgsmål, som vi sætter enormt stor pris på.
Hele oplevelsen har været yderst tilfredsstillende.