Vi er desværre meget skuffet over vores…
Vi er desværre meget skuffet over vores forløb.
Fra starten blev der meldt tydeligt ud, at der kun måtte være én fast hundefører, og at man ikke kunne bytte. Det accepterede vi. Derfor undrede det os meget, da et andet par senere fik lov til at skifte hundefører, mens vi fik besked om, at det ikke kunne lade sig gøre, da jeg på grund af rygproblemer spurgte, om min kæreste måtte overtage de sidste træningsgange.
Vi har også været nødt til at melde afbud to gange på grund af ferie. Da jeg efterfølgende spurgte, hvad holdet havde arbejdet med, fik jeg blot at vide, at vi "bare måtte hoppe med næste gang", fordi der ikke var tid til at gennemgå det. Alligevel har vi oplevet, at andre deltagere har fået hjælp til at komme med igen efter fravær.
Det har efterladt os med en oplevelse af, at reglerne ikke bliver håndhævet ens for alle, og at nogle deltagere får en anden behandling end andre. Det har gjort, at vi ikke har følt os mødt på en fair eller imødekommende måde.
Det er ærgerligt, for vi havde glædet os til forløbet. Desværre har vores samlede oplevelse været så skuffende, at vi ikke kan anbefale det.