Som førstegangskøber bliver man fulgt hele vejen igennem processen. Dette sker trygt og professionelt af egnede folk. Min rådgiver (Mads S. N.) leverede et grundigt stykke arbejde. Jeg vil d... Se mere

Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Nemadvokat
Vi kan fra vores online platforme tilbyde alt fra hurtig selskabsstiftelse til digital skødeskrivning og international varemærkeregistrering. Vores succes med at håndtere disse digitale muligheder sikrer dig en kompetent og afprøvet sagsbehandling som kunde i Nemadvokat™. Hertil kommer, at vi i alle tilfælde kan tilbyde nogle af markedets bedste priser på bl.a.
- Bolighandel
- Berigtigelse af bolighandel
- Tinglysning af skøde eller skilsmisseskøde
- Stiftelse af ApS
- Stiftelse af IVS
- Stiftelse af holdingselskab
Ved størstedelen af alle Nemadvokat services, kan vi på forhånd tilbyde en fast og god pris - og på mere komplicerede sager giver vi altid et estimat, som ikke overskrides uden aftale og god grund.
NEMADVOKAT

- God service til aftalt pris
- Ingen overraskelser på regningen
- Kompetente advokater
- Bag NEMADVOKAT står uddannede og godkendte advokater
- Hurtig & Digital proces
- For os handler det ikke om at bruge flest mulige timer på din sag. Tværtimod har vi lavet simplificerende processer for klassiske advokatopgaver og kan derfor løse dem hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.
- God rådgivning
- Selvom vi sætter en ære i systematisk processer, så ved vi, at den menneskelige kontakt mellem dig og os er vigtig. Derfor er vi altid til rådighed på telefon, email og chat - både før, under og efter opgaven.
Juridisk rådgivning fra rigtige advokater – ikke bare vejledning
Hos Nemadvokat får du adgang til autoriserede advokater, der er underlagt strikse faglige og etiske regler. Det betyder, at du ikke bare får et svar – du får rådgivning, du kan stole og handle på
Stationsparken 26, 2600, Glostrup, Danmark
- (+45)70204161
- info@nemadvokat.dk
- nemadvokat.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Høj kvalitet leveret enkelt
Nemadvokat er meget opmærksomme
Nemadvokat er meget opmærksomme, hurtige til at iværksætte og svare løbende. De yder god rådgivning uden dikkedarer, og de følger sagen helt til dørs. Fik dem anbefalet og vil bruge dem igen.
Hurtig og kompetent respons
Hurtig og kompetent respons. Der er styr på tingene, og der bliver fulgt op på sagen.
Jeg kan kun give Nemadvokat min bedste anbefaling.
Hurtig og god service fra start til slut til en god pris
Hurtig og god service. Klarede det hele indenfor for frister. Vores sag havde lidt udfordringer undervejs, men blev klaret uden ekstra betaling eller forringet service. Kan klart anbefales til bolighandler fra start til slut (fra gennemgang af aftale til refusionsopgørelse og tinglyst skøde) Alle pengene værd.
Jeg fik gode råd og hjælp til at få…
Jeg fik gode råd og hjælp til at få ting gjort inden overtagelse af et hus.
Saglig seriøs service
Saglig seriøs service og imødekommende rådgivere uanset hvem, hvad og hvornår.
Jeg var omkring den 16/06/2025 i gang…
Jeg var omkring den 16/06/2025 i gang med at oprette et ApS gennem Nem Advokater. Processen kunne dog ikke færdiggøres på daværende tidspunkt, da jeg havde en konkurskarantæne.
I den forbindelse fik jeg oplyst, at jeg kunne vende tilbage, når karantænen var udløbet, og at vedtægterne allerede var oprettet, så jeg derfor ikke skulle betale honoraret igen.
Da jeg senere kontaktede dem for at færdiggøre oprettelsen, og senest var i dialog med Mathias, fik jeg dog oplyst, at jeg alligevel skulle betale honoraret igen.
Det undrer mig, da det ikke var den besked, jeg oprindeligt fik. Jeg oplever derfor modstridende oplysninger i sagen og håber, at virksomheden vil gennemgå den og finde en fair løsning.

Besvarelse fra Nemadvokat
Godt rådgivningsforløb
Vi har fået virkelig godt køberrådgivning og hjælp til første huskøb af Nemadvokat. Hele teamet har givet fantastisk rådgivning, været fleksible og håndteret vores første huskøb virkelig godt.
Rigtig god oplevelse!
Hurtige svartider. Fornuftige priser. Et fremragende stykke arbejde.
Hele processen gik smertefrit. Rådgiver var altid til at komme i kontakt med
Køb af ejerlejlighed
Der var juridisk en der så min sag igennem og havde kontakt med sælger og mægler og sammen blev vi enige om hvad vi eventuelt ville udfordre både mht forpligtigelse og nedslag i pris
De super dygtig og svar meget hurtigt
Billigt og virkelig god rådgivning
Billigt og virkelig god rådgivning, samt hjælp til huskøb! Vi har intet at sætte en finger på. Alt er forløbet helt perfekt!
Gode konsulenter & hurtig eksekvering
Gode konsulenter & hurtig eksekvering
Fint stykke arbejde
Fin og effektiv service og særdeles rimelige priser
Super godt og fornuftigt arbejde de har…
Super godt og fornuftigt arbejde de har lavet for mig under min flytning til ny adresse. Virkelig god hjælp/service.
Super kompetente og vi følte os trygge…
Super kompetente og vi følte os trygge hele vejen gennem processen.
Grundig og god advokat til køb af bolig
Jeg har fået rigtig god hjælp af Nemadvokat til huskøb - alt vedrørende køb og overtagelse har de hjulpet med på bedste vis.
Jeg har fået hurtige svar ved korrespondance, som har været grundig, effektiv og venlig.
Kan virkelig anbefales - jeg vil bruge dem igen hvis jeg får brug for advokat bistand.
Fungeret fuldstændig perfekt
Fungeret fuldstændig perfekt, hurtigt , grundigt og professionelt
Professionel håndtering og rådgivning…
Professionel håndtering og rådgivning hele processen igennem. Vi brugte nemadvokat i forbindelse med huskøb og har været yderst tilfredse.