Som førstegangskøber bliver man fulgt hele vejen igennem processen. Dette sker trygt og professionelt af egnede folk. Min rådgiver (Mads S. N.) leverede et grundigt stykke arbejde. Jeg vil d... Se mere

Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Nemadvokat
Vi kan fra vores online platforme tilbyde alt fra hurtig selskabsstiftelse til digital skødeskrivning og international varemærkeregistrering. Vores succes med at håndtere disse digitale muligheder sikrer dig en kompetent og afprøvet sagsbehandling som kunde i Nemadvokat™. Hertil kommer, at vi i alle tilfælde kan tilbyde nogle af markedets bedste priser på bl.a.
- Bolighandel
- Berigtigelse af bolighandel
- Tinglysning af skøde eller skilsmisseskøde
- Stiftelse af ApS
- Stiftelse af IVS
- Stiftelse af holdingselskab
Ved størstedelen af alle Nemadvokat services, kan vi på forhånd tilbyde en fast og god pris - og på mere komplicerede sager giver vi altid et estimat, som ikke overskrides uden aftale og god grund.
NEMADVOKAT

- God service til aftalt pris
- Ingen overraskelser på regningen
- Kompetente advokater
- Bag NEMADVOKAT står uddannede og godkendte advokater
- Hurtig & Digital proces
- For os handler det ikke om at bruge flest mulige timer på din sag. Tværtimod har vi lavet simplificerende processer for klassiske advokatopgaver og kan derfor løse dem hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.
- God rådgivning
- Selvom vi sætter en ære i systematisk processer, så ved vi, at den menneskelige kontakt mellem dig og os er vigtig. Derfor er vi altid til rådighed på telefon, email og chat - både før, under og efter opgaven.
Juridisk rådgivning fra rigtige advokater – ikke bare vejledning
Hos Nemadvokat får du adgang til autoriserede advokater, der er underlagt strikse faglige og etiske regler. Det betyder, at du ikke bare får et svar – du får rådgivning, du kan stole og handle på
Stationsparken 26, 2600, Glostrup, Danmark
- (+45)70204161
- info@nemadvokat.dk
- nemadvokat.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Professionelt personale og virkelig god…
Professionelt personale og virkelig god rådgivning! 5 stjerner!
Effektiv og god service
Effektiv og god service. Hurtig respon, og kompetent afklaring.
Jeg brugte Nemadvokat til at stå for…
Jeg brugte Nemadvokat til at stå for alt det juridiske ifm. salg af hus uden ejendomsmægler. Det har været en fuldstændig tryg og professionel oplevelse fra start til slut. Altid hurtige svar, helt styr på dokumenterne og en super service. Absolut en varm anbefaling herfra.
Jeg benyttede en Nemadvokat i…
Jeg benyttede en Nemadvokat i forbindelse med boligkøb. I rådgivningsskrivelsen blev det fremhævet, at der ikke forelå en ibrugtagningstilladelse, hvilket blev præsenteret som et muligt rødt flag.
Det skabte unødvendig usikkerhed og bekymring i processen. Senere har jeg fået oplyst, at opkrævning af ejendomsskat og afhentning af renovation ikke bliver foretaget, medmindre der foreligger en ibrugtagningstilladelse.
Efter min opfattelse burde en professionel rådgiver have haft dette med i sin vurdering, så unødvendig bekymring kunne være undgået.
Virkelig hurtig, billig og professionel service…
Virkelig hurtig og professionel service og behandling. Skønt at NemAdvokat følger så hurtigt op på sagerne.
Og så er prisen til at betale. De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg har følt mig tryg og I gode hænder…
Jeg har følt mig tryg og I gode hænder hele vejen igennem forløbet. De gange jeg har har haft spørgsmål, har jeg fået venlige og brugbare svar
Det var virkelige nemt at lave et…
Det var virkelige nemt at lave et boligkøb med NemAdvokater. Mette vores rådgiver håndterede det praktiske til UG. Vi havde meget lidt vi skulle forholde os til, hvilket var en stor hjælp i vores travle hverdag. Kan stærkt anbefale dem.
Jeg kan varmt anbefale Nemadvokat.dk
Jeg kan varmt anbefale Nemadvokat.dk. Min sag blev løst hurtigt, professionelt og effektivt.
Så i kan trygt kontakte dem med jeres opgave
Min varmeste anbefaling
Jeg har haft Sheyla som advokat i forbindelse med salget af min grund, og jeg kan kun anbefale hende.
Selvom hendes opgave egentlig var afsluttet, blev sagen meget mere kompliceret end forventet. Alligevel tog hun sig tid til at svare på mine mange spørgsmål og hjalp mig videre, selvom hun ikke var forpligtet til det.
Jeg oplevede hende som både dygtig, ærlig og meget forstående. Hun forklarede tingene, så jeg kunne forstå dem, og jeg følte aldrig, at jeg var til besvær.
Det betød rigtig meget for mig at have en advokat, som både var professionel og samtidig viste empati i en svær situation. Tak for hjælpen, Sheyla.
Super service af højt kvalificerede…
Super service af højt kvalificerede menesker.
Nemadvokat, god og hurtig service
Nemadvokats Wendy Dall ordnede, med stor venlighed og professionalisme, en Tinglysning og Skøde vedr. mit sommerhus. Processen var trukket ud, men alligevel fik Wendy alt klaret, i løbet af kort tid, og indenfor den lovede -og rimelige pris.
Fantastisk samarbejdspartner i…
Fantastisk samarbejdspartner i forbindelse med huskøb. De varmeste anbefalinger af Peter Michael og Sara
Fritidshushandel
I en fritidshushandel blev Nemadvokat hyret til at bistå med juridisk assistance og leverede imponerende , skarpt og fyldestgørende materiale på kun 9 dage.
De svarer hurtigt på spørgsmål og optræder engageret og professionelt.
En klar anbefaling herfra.
Yderst venlig og professionel…
Yderst venlig og professionel behandling. Og ikke mindst tålmodighed med os, som INTET forstår i bank- og advokatverdenen😏
Stor anbefaling herfra!
Stor anbefaling herfra!
Vi fik stort hjælp at NemAdvokat i forbindelse med vores køb af lejlighed. Der var skarp faglighed, som gang på gang blev kogt ned til meningsdannelse for menig borger på et vanskeligt marked.
I vores tilfælde var det yderst tryghedsgivende at det var muligt at ringe vores advokat op, i tide og utide, for at få råd.
Hjælpen og vejledningen var hurtig og effektiv - hvilket vi ikke kunne have været foruden!
Tak for hjælpen og støtten!
Rigtig god oplevelse med god…
Rigtig god oplevelse med god kommunikation og vejledning undervejs ☺️
Professionelle og hjælpsomme …
Jeg er blevet mødt med stor tålmodighed og professionel håndtering af salget af mit hus.
De har været meget imødekommende og hjælpsomme.
Absolut en god oplevelse.
Mange tak 🙏🏻
Tess
5 stjerner til Nemadvokat!
Vi har benyttet Nemadvokat ifm. vores huskøb og vi er kun kommet ud med gode oplevelser. Der har været hurtig repons og hjælp at hente og vi har altid følt os prioriteret. En virkelig tryg oplevelse!
Kæmpe tak til Mads og Charlotte!
Professionelt og behageligt forløb
Sømløs proces fra start til slut
Sømløs proces fra start til slut. Processen blev opridset i første opkald og derfra kunne alting klares over mail, hvor rådgiver guidede os gennem hvert trin!