We had a very good litigation experience in dealing with a contractor that wanted to charge us too much for a faulty job. We came very close to going to court with witnesses, etc. because the contract... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Problem med arbetgivare Anlitade NDJ byrå med ett knepigt situation med min nuvarande arbetsgivare. Fick av denna byrå mycket kunnig och professionell hjälp.kändes verkligen att hon ställde upp... Se mere
Virksomheden har svaret
Undvik dessa scammers som tar kräver pengar för jobb som aldrig utförts. Den krävde 30.000 för ett samtal och med noll resultat. Dem ber dig avlyssna chefen i smyg och sedan skicka inspelningen till... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Ansættelsesretsadvokat
- Ældreretsadvokat
- Arbejdsretsadvokat
- Afdeling for juridiske anliggender
- Juridisk rådgivning
- Procesadvokat
Skrevet af virksomheden
Norra Djurgårdsstadens juristbyrå är en juristbyrå med flera års erfarenhet inom arbetsrätt, avtalsrätt, familjerätt och immaterialrätt. Vi tar oss an uppdrag över hela landet och erbjuder alltid en första kontakt inom 24 timmar. Vårt arbete kännetecknas av ett gediget engagemang för våra klienter och deras intressen. Du har alltid en egen jurist, insatt i just ditt ärende, bara ett samtal bort. Första kontakten är alltid kostnadsfri!
Kontaktoplysninger
Stockholmsvägen 18, 181 50, Stockholm, Sverige
- 0760210029
- info@ndsjuristbyra.se
- ndsjuristbyra.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Företagsnamn
Fick hjälp när nån annan använde mitt företagsnamn utan min tillåtelse och skulle 100% rekommendera till andra som har samma problem!

Mycket trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande
Konkreta bra förslag på hur jag ska göra med mitt ärende
Ingen onödig tid på att fundera, utan väl utnyttjad tid.

Seriös juristbyrå
Seriös juristbyrå. Trevligt bemötande. Smidigt och proffessionellt agerande. Slutnotan blev betydligt billigare än jag räknat med. Jättenöjd!

Rekommenderar starkt!
Nina har varit fantastiskt genom hela processen hon hjälpt mig med. Verkligen kunnig jurist med huvudet på skaft och så jordnära människa. 🌸
Trevligt och vänligt
Trevligt och vänligt, proffesionellt sätt att jobbar väldigt nöjd med 🙏🙏

Besvarelse fra Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB
Good lawyers with good knowledge
Good lawyers , thanks for everything

Jag fick hjälp fort
Jag fick hjälp fort, på en gång, samma dag. Professionellt arbete och mycket tillmötesgående personal. Har mycket att tacka…..
Ett stort tack för all hjälp

Problem med arbetgivare
Anlitade NDJ byrå med ett knepigt situation med min nuvarande arbetsgivare. Fick av denna byrå mycket kunnig och professionell hjälp.kändes verkligen att hon ställde upp till 100% och ingav förtroende som var utöver det vanliga. Kände mig verkligen sedd och lyssnad till.
Tack Andrea !
Jag kan varmt rekommendera Norra Djurgårdsstadens Juristbyrå AB
Vänligen Kristina Björklund

Problem med arbetgivare
Anlitade NDJ byrå med ett knepigt avskeds besked. Då jag inte är fackansluten behövde jag juridisk hjälp. Fick av denna byrå mycket kunnig och professionell hjälp. Ett förtroende som var utöver det vanliga. Kände mig sedd och lyssnad till. Jag kunde lugnt avvakta besked och följa med i processen.
Jag kan varmt rekommendera Norra Djurgårdsstadens Juristbyrå AB
Vänligen Kristina

Andrea var effektiv
Andrea var snabb, effektiv och exakt vad jag sökte när jag behövde arbetsrätts expertis för att stämma av mitt avtal ifrån arbetsgivare vid mitt utköp ifrån bolaget. Fanns där så fort jag behövde återkomma med snabba beslut. Stort tack!

Besvarelse fra Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB
Jag mycket ! nöjd hade problem med min Arbetsgivare…
Jag hade problem med min Arbetsgivare och fått stor hjälp från Andrea som är jurist i juristbyrå . Hon gjorde sitt bästa för att få rättvisa och jag är väldigt nöjd.

Besvarelse fra Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB
Bästa advokatbyrån jag fick 187000 kr…
Bästa advokatbyrån jag fick 187000 kr skadestånd som gillar arbetsrätten
Henrik är den bästa advokat jag har haft jag hade varit kontakt med 6-7 olika advokater tidigare och jag fick ingen hjälp av dem! Tills jag ringde Henrik 👍
Rekommenderar HENRIK han är kung 👑
Tacksam för den professionella hjälp…
Tacksam för den professionella hjälp jag har fått. Rekommenderas!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.