Velholdt bil og god service
Virkelig flot stand af lille mikrobil med garanti og nummerplade, som passer formidabelt til vores behov som pendlerbil.
Købsoplevelsen var en virkelig god oplevelse, og service var i orden. ND drive kan varmt anbefales.
Velkommen til ND Drive. ♻️ Hos ND Drive er vi specialiseret os i at finde de bedste brugte kvalitetsbiler til dig, der ønsker en økonomisk og driftssikker køreoplevelse til en fornuftig pris med tryghed på 4 hjul når du køre herfra i din nyservicert og nysynet bil! 🤝 Vi sætter en stor ære i vores 3 værksted nøgler! Kundetilfredshed, Kvalitet og tryghed! Da du altid vil få en ærlig handel og en bil der er gennemgået fra top til tå, så du kan køre herfra med ro i maven. Vi mener nemlig, at en god bil ikke behøver koste en formue. ✔️ 🚗 Alle vores biler leveres nysynet, ny serviceret og professionelt klargjort så vores kunder bliver sendt sikkert ud trafikken. Mvh ND Drive /Nikolai Damgaard
56,03827°, N, 10, 8355 Solbjerg, 8355, Solbjerg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fantastisk oplevelse - kan varmt anbefale Nddrive. Yder service udover det normale plus bilen lever fuldt op til vores forventninger.
De bedste anbefalinger herfra.
Hanne & Knud Åge
Købte en rigtig fin Toyota Aygo af Nikolai og jeg havde en rigtig god oplevelse. Bilen var virkelig flot klargjort og han var meget professionel hele vejen igennem. Man kunne hurtigt mærke han går op i kvalitet og var utrolig rar og imødekomende
Kan klart anbefales