1. Kosmetikindustri

Of u nu kampt met schimmelnagels, kalknagels of voetschimmel, NC Nailcare staat voor u klaar. Wij begrijpen dat mensen met diverse behoeften een verlangen hebben naar hoogwaardige zelfzorg zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij bieden een zelfzorgervaring die aan uw eisen voldoet. NC Nailcare is meer dan alleen een behandeling. Het is een bewuste keuze voor een effectief en doeltreffend herstel van uw nagels. Samen zetten we de stap naar gezonde en mooie nagels zonder compromis.

4,4

Top serum en top service

Mailde dit bedrijf met de vraag waarom dit bedrijf wel zogenaamd een goed product zou hebben. Ik kreeg een duidelijk antwoord waardoor ik wel vertrouwen kreeg om het te proberen. Resultaat? Na 10 jar rond te lopen met die leijke nagels ben ik er na 8 maanden goed behandelen van afgekomen. Top bedrijf

3. februar 2025

Top service

Ik ben zo opgelucht dat dit bedrijf eindelijk waarmaakt wat ze beloven. Was eerst wel sceptisch, maar na goed contact heb ik toch de stap gezet! Na 6 jaar continu voor de gek gehouden te worden naar gezonde nagels in 7 maanden.

23. januar 2025

Top product

Na een diagnose van minn nagels wist ik waar ik aan toe was. Heb al jaren verschillende producten gebruikt zonder resultaat.

Toen kwam ik door mijn pedicure terecht bij nc nailcare. Ik had hele ernstige kalknagels maar was na 6 maanden eindelijk ervan af gekomen. Ik het raad je aan als je echt een goed product zoekt

26. februar 2025

Ik raad het iedereen aan

Zo blij!
3 jaar lang van alles geprobeerd om van mijn schimmelnagels af te komen. Van appelazijn tot baking soda. Tot verschillende kuren van de huisarts en apotheek. Van 1 nagel tot 5 nagels de schimmel werd alleen erger.
Tot ik nailcare tegen kwam; eerst sceptisch, maar na 30 dagen gebruiken is 80% van mijn nagels zonder schimmel: ongelofelijk. Heel blij mee!

1. april 2025

Zeker een aanrader

Door voetbal had ik een kalknagel opgelopen, maar dankzij de producten van NC Nailcare ben ik er volledig van afgekomen. Eenvoudig in gebruik en effectief zeker een aanrader!

1. marts 2025

Ik had al een tijd kalknagels

Ik had al een tijd kalknagels. Ik had al wat dingen geprobeerd maar zonder resultaat. Toen kwam mijn vriendin dit bedrijf tegen op TikTok en stelde voor om het te kopen. Nu heb ik geen kalknagels meer en een blije vriendin.

4. februar 2025

Een middel dat wél werkt tegen kalknagels

Mijn kalknagel zag er vreselijk uit. Ik had al van alles geprobeerd (behandelingen bij pedicure, pillen van de huisarts, crèmes via de drogist), maar niets werkte. Het serum van Nc Nailcare eheeft mij in een halfjaar van m’n kalknagel afgeholpen. Ik had maar 1 potje nodig, dus het is ook betaalbaar. Ik zou het serum zeker aanraden!

2. januar 2025

Werkte super goed

Werkte super goed. Ik heb al heel lang last van kalknagels en ik zag al heel snel verbetering. Ik kreeg ook goede begeleiding en uitleg over het gebruiken. Ook trouwens een mooi potje. Zeker aan te raden!

24. september 2024

FANTÁSTISCH product!!!!!

Al vele vele jaren bezig geweest met allerlei middeltjes en behandelingen bij andere pedicures, zonder resultaat, maar sinds ik het serum gebruik van Nc Nailcare, zag ik al binnen enkele weken zichtbaar resultaat. En nu ben ik een paar maanden bezig en ik ben ongelooflijk blij dat ik dit middel heb ontdekt, want mijn nagels gaan zichtbaar vooruit en zien er steeds gezonder uit. Ik kan weer open schoenen aan:-) Aan anderen zou ik zeggen, niet twijfelen, maar kopen dit product, je zult er geen spijt van krijgen. Het is echt het eerste product wat werkelijk de schimmel doet verdwijnen.

22. august 2024