1. Erhvervs- og IT-konsulentbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos NB Digital er vi eksperter i Facebook og Instagram annoncering.

4,6

Hjalp mig med at komme til at leve af…

Hjalp mig med at komme til at leve af min hobby.

Jeg indledte et samarbejde med NB Digital (Niklas Bruun) uden de store forventninger og med et meget lille budget til annoncering.

Men Niklas åbnede mine øje for, at jeg bare skulle fortælle og vise folk mit produkt og at kunderne var derude. Niklas gjorde det for mig som jeg ikke troede var muligt. Jeg gik på 4 månder fra at have en hobbyvirksomhed til at kunne leve af min drøm.

Niklas er desuden yderst behagelig at samarbejde med og teknisk dygtig til at sikre, at vi for få midler kunne ramme de rigtige brugere som havde interesse i mit produkt.

De bedste anbefalinger herfra 😊
Michael/ Vildmedpoter.dk

13. februar 2022

En af de bedste i branchen med meget værdiskabende kompetencer

Vi har benyttet Niklas Bruun og NB Digital til at få vores annoncering til at spille maks på vores webshops. Niklas giver en fantastisk rådgivning, og kommer med nogle kompetencer udover det sædvanlige indenfor Facebook. Altid hurtigt svar tilbage når man har et spørgsmål.
Helt klart en af de skarpeste i branchen, og kan varmt anbefales herfra.

PanzerScreen.dk
BalderClothes.com

28. januar 2021

Niklas er meget grundig, en god sparringspartner og yderst professionel inden for hans felt

Hos Høgh Møbler har vi haft Niklas ude i virksomheden for at skræddersy et Facebook-Instagram annonceringsforløb, som passer til vores behov. Niklas var meget forberedt og havde sat sig ind i virksomheden og behovene. Som person er Niklas meget grundig, en god sparringspartner og yderst professionel inden for hans felt. Efterfølgende har Niklas stået til rådighed, hvis man har haft spørgsmål eller andet brug for hjælp - dén service er guld værd!

19. januar 2021

Vi bruger Niklas til Facebook…

Vi bruger Niklas til Facebook annoncering, og jeg må sige at han er super skarp! Niklas er rigtig god til at følge op, komme med input til forbedringer og er generelt en rigtig god sparringspartner.

Bedste hilsener
Alexander Schneider
Endless Nordic

21. juli 2020

Den rette nødhjælp!

Niklas slog til da situationen var mest kritisk. Med hans vejledning og ekspertise på Facebook og dets annonceringsværktøjer hjalp han os på rette vej igen. Niklas kan klart anbefales omend der er tale om store som små opgaver.

21. januar 2020

Vi har brugt Niklas til vores inhouse…

Vi har brugt Niklas til vores inhouse Facebook annoncering. Det har været en så positiv oplevelse at vi nu anbefaler ham til alle vore kunder. Kompetent gut med en god sans for vores forretning. Hjælper gerne når vi har brug for input og byder generelt op til dans - det kendetegner en succes

17. september 2019

Niklas og hans team er rigtig gode til…

Niklas og hans team er rigtig gode til eksempelvis Facebook, Instagram og Pinterest markedsføring og har hjulpet adskillige firmaer med at vækste deres markedsføring.

Dette opnås igennem gode værktøjer og super kvalificeret rådgivning.

17. august 2019

Hej Tom

Mange tak for anbefalingen og de fine ord. Jeg kan også varmt anbefale dig og Modified Solutions til alle der skal bruge et skarpt udvikler-team.

NB Digital

Har brugt NBdigital over flere gange :)…

Har brugt NBdigital over flere gange :) Kan varmt anbefales.

17. august 2019

Hej Søren

Tusind tak for anbefalingen. Kæmpe anbefaling tilbage, hvis nogle skal bruge hjælp til SEO af en ægte SEO-haj!

Hurtig og effektiv

24. juli 2019

Hej Brian

Jeg er glad for at høre om din oplevelse og ønsker dig alt det bedste med Kirk-studio.com.

NB Digital

Niklas har hjulpet mig med opsætning og…

Niklas har hjulpet mig med opsætning og annoncering på facebook/Instagram

Derudover underviste han mig i hvordan det hele rent faktisk hænger sammen, målgrupper osv.
Oven i hatten kom han også med gode tips til nyhedsbreve, hvordan jeg laver dem osv.

Jeg gik fra Niklas godt klædt på til at lave annoncering på de sociale medier på egen hånd.

Niklas får mine varmeste anbefalinger.

Sofie/ Shine and Beauty

17. juli 2019

Hej Sofie

Tak for den rosende feedback 🙌🏼

NB Digital

Thumbs up til NB Digital!

Vi samarbejder med NB Digital som har skabt tydelige resultater hos Cityway gennem Facebook- og instagram annoncering.

Der er ingen tvivl om at Niklas er en erfaren ekspert. Han har en meget grundig holistisk tilgang til vores online strategi, hvor der er fokus på at skabe et sammenspil mellem alle kanaler.

Vi anbefaler helt klart NB Digital.

18. juni 2019

Hej Kristian

Tusind tak for de rosende ord. Det er en fornøjelse at samarbejde med dig og Cityway.