Svindelfirma
Det kan kun blive til en stjerne, for min datter fik to håndklæder med navn i julegave, men allerede efter første vask og inden brug trævlede bogstaverne.
Kontakter navnetaske.dk flere gange før jeg får svar, hun vil reperere eller refundere. Vi vælger refundering, da jeg allerede her havde en dårlig mavefornemmelse. Ejeren, Frederikke Nielsen Kornager, mener vi skal betale returfragten fordi vi returnerer, men det skal man ikke som forbruger når det er en reklamation - som det jo var pga dårlig brodering.
Det virker som om hun ikke helt forstår forskellen på reklamation og retur. Og pludselig kan vi slet ikke reklamere pga det er specialfremstillet brodering til os. Men det er jo netop broderingen der er i stykker, derfor en reklamation og ikke en retur. Så kan vi pludselig heller ikke få refunderet pengene, selvom jeg tilbyder at betale fragten for at komme videre, og jeg modtager flere mails med teksten "Ikke flere mails herfra" og nu får jeg bare ikke noget svar.
CVR nr vil hun heller ikke oplyse, og det kan jeg så se at der er fordi virksomheden ikke er opgivet på CVR registeret.
Der er flere lignende firmaer med samme billeder og brodering af tekstiler - nogle af firmaer under samme CVR nr og nogle uden CVR nr - bl.a. navnebamserne, navnekasket, broderi-ting og natogvic.dk
Søger man på disse på Trustpilot tegner sig et billede af at det er svindel-firmaer og at det ikke er første gang hun har ydet den form for "kundeservice".
Det værste synes jeg faktisk er, at der sidder et barn med en gave der er i stykker uden mulighed for reklamation.
Så hvis du vil undgå at blive snydt med dårlige produkter kan jeg på ingen måde anbefale at handle her.