Virksomhedsoplysninger

1. Babyudstyrsbutik

Om Navnesmokken

Skrevet af virksomheden

Navnesmokken – ditt barns personlige smokk!

Bébé avec tétine personnalisée 3

Hos Navnesmokken.no graverer vi navn på smokker fra verdens ledende smokkprodusenter: BIBS, MAM, Philips Avent, Esska, BabyNova, Mininor, NUK m.m. Du kan alltid finne ditt barns favorittsmokk og gi den et personlig preg med et navn eller en søt tekst på smokken.

Vi har smokker i alle mulige former, typer og farger, og du kan velge mellom ulike skrifttyper og legge til søte små ikoner for å skape et vakkert og personlig uttrykk.

Navnesmokker er perfekte i barnehagen og andre steder der flere barn er samlet. Med navn på smokken minimerer du risikoen for at smokken kommer på avveie eller havner i munnen til et annet barn. Du hjelper personalet i barnehagen og reduserer risikoen for at bakterier og virus spres mellom barna.

Vår tjeneste:

• Sikker betaling
  • Rask levering: 3-5 virkedager
  • Fri frakt over 699,-
  • Har du spørsmål? Ring oss på (+47) 21984043 eller send e-post til kontakt@navnesmokken.no

Våre produkter:

Bébé avec tétine personnalisée 3

I tillegg til de velkjente Navnemokkene kan du finne et bredt utvalg av personlige babyprodukter på Navnesmokken.no. Vi lager blant annet smokkekjeder, smokkbokser og matbokser med navn på. Alt du trenger for å gi en fin, personlig og praktisk gave til de minste i familien.

Bébé avec tétine personnalisée 3

Vi setter også navn på babyens mykeste venner. Vi har et stort utvalg av kosedyr, bamser og smekker som vi kan brodere et vakkert, personlig broderi på. Har babyen din med seg kosedyret sitt i barnehagen? Med navn på den havner den ikke i feil stelleveske eller barnevogn, og kosestunden kan foregå i fred og ro hver dag.

Bébé avec tétine personnalisée 3

Våre praktiske navnelapper kan brukes på alt fra klær til sportsutstyr, vannflasker og pennal – det er bare fantasien som setter grenser. Du kan velge mellom et bredt utvalg av morsomme små ikoner som gjør det enkelt for små barn å kjenne igjen sine egne ting, og merkene tåler både vaskemaskin og oppvaskmaskin opp til 90 grader.

Vår historie:

Vi i Navnesmokken har gravert navn på smokker siden 2005. Grunnleggeren Pia Callesen fikk ideen til Navnesmokken da hennes eldste barn, Frederik, skulle begynne i barnehagen. Frederiks smokker ble stadig borte eller havnet i munnen på et annet barn når hun hentet ham i barnehagen.

Etter å ha forhørt seg i flere butikker, ble det klart at det ikke fantes smokker med navn på markedet. Pia bestemte seg for at det burde være mulig for henne og andre foreldre å kjøpe en kvalitetssmokk med navn inngravert, slik at det ble slutt på smokker som forsvant og ble forlagt.

Sammen med sin mann gikk Pia i gang med å utvikle den rette løsningen, og i begynnelsen av 2005 lanserte de Navnesutten.dk - som ble til Navnesmokken.no. Siden da har alt gått veldig fort. Til tross for at flere smokkprodusenter i starten ikke trodde på ideen, har det lille selskapet vokst så mye at vi i dag, i tillegg til å selge Navnesmokker i Danmark, eksporterer Navnesmokker til hele Skandinavia, store deler av Europa og USA.

Den beste kundeopplevelsen

Bébé avec tétine personnalisée 3

Vi setter vår ære i å gi deg en god opplevelse når du kjøper smokker hos Navnesmokken. Hvis du er usikker på hvilken størrelse eller type smokk du skal velge, står vår kundeservice klar til å svare på dine spørsmål. Vi har mer enn 20 års erfaring med smokker fra en lang rekke produsenter, og vi deler gjerne vår kunnskap med deg.

Smokkene sendes innen én virkedag og fra du legger inn bestillingen din til du mottar Navnesmokker direkte i postkassen, tar det bare 3-5 virkedager.

Kontaktoplysninger

4,4

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

1 t anmeldelser

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

God kvalitet

God kvalitet på navnet - slites ikke tiltross for mange kokinger.

4. april 2024

Hei

Tusen takk for stjernene, vi er glade for å høre at du er fornøyd med smokkene.

Mange hilsener Linda

Bestiller gjerne igjen!

Hurtig levering, kvalitets produkter til en rimeligere penge. Også gøy å få navn på smokken :)

22. januar 2024

Kjempefint å høre :o)

Fine smokker

Fine smokker. Hurtig levering. Anbefales!!

16. april 2023

Hei Carina

Takk for dina ord og stjerner :0)
De bedste hilsner Linda

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestillingen har ikke kommet

14. januar 2022

Hei Malene.

Jeg er lei, dere ikke har fått pakken. Den må være forsvunnet i posten så. Vi har sendt mail til deg i dag.

Ser frem til å høre fra deg på mailen. Så vil vi sende en ny pakke fra oss, uten omkostninger selvfølgelig.

Elizabeth

-----------------------------------------------------------------------------------

Hei igjen Malene.

Takk for, du mailede tilbake til oss om, at du har fått pakken. Beklager nok en gang, at pakken ble forsinket.

Super service

Rask levering! Kjempe fine produkter

30. september 2021

Hei Carina.

Vi takker så mye for toppvurdering.

God og hurtig service

Altid god og hurtig service selv om jeg bor paa Island. Vi elsker Navnesmokken og har bestilt fra jer siden min son blev fodt for 2 aar siden !

9. juni 2021

Besvarelse fra Navnesmokken

1000 tak for dine fine ord om oss!

Mange hilsner Stefanie fra Navnesmokken

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lave priser og rask levering

Jeg bestilte smokkesnorer og -bokser, og fant begge deler til lave priser. Rask levering.
Skulle gjerne kunne zoome inn på bilder, og evt se bilder som viser størrelse på tilbehør litt bedre. Men ellers veldig fornøyd. :)

11. august 2020

Hei Bente.

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi må arbeide på att gjøre noet bedre med bildene på tilbehøret.

God og raskservice

19. november 2019

Hei.

Vi takker så mye for toppvurdering.

Alt helt topp

OK leveringstid, god pris, bra kvalitet på varen.

23. august 2019

Hei Joanna.

Tusen hjertelig takk.

Fort

Fort, billigt, pent 😉

19. juni 2019

Hei.

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Elizabeth

Vis anmeldelser på alle sprog. (1.480 anmeldelser)

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.