Dikke aanrader! Inmiddels een kwartsiet aanrechtblad, en hardstenen vensterbanken besteld bij natuursteenstunter.nl. Prijzen zijn goed. Niet altijd de allergoedkoopste (je moet echter goed zoeken naar... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We zijn ontzettend blij met ons kwartscomposiet terrazzo aanrechtblad! Wat ons direct opviel bij dit bedrijf: je krijgt niets aangesmeerd maar echt eerlijk advies over de voordelen en nadelen van de v... Se mere
Bij Natuurstunter onze vensterbanken en aanrechtblad, compleet met wangen besteld. Wij wilde graag een stenen aanrechtblad voor onze houten Ikea keuken. Na een advies gesprek hebben we het blad d... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn een specialist op het gebied van natuursteen producten en industriële steensoorten. Voorbeelden van natuursteen producten zijn graniet, Belgisch hardsteen, marmer, travertin, leisteen of basalt. Qua industriële materiaalsoorten bieden wij composiet aan, keramiek, Dekton, Lapitec of Beton. Deze materiaalsoorten zijn geschikt voor: aanrechtbladen, vensterbanken, badkamerbladen, snijplanken, tafelbladen of nog veel meer!
Kontaktoplysninger
Anthonie Fokkerstraat 65, 3772 MP, Barneveld, Holland
- 030-2072734
- info@natuursteenstunter.nl
- natuursteenstunter.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top vakwerk!
Wat een top vakmannen! Niek hielp ons met veel geduld een prachtige keuze van het steen te maken, dat perfect bij onze verder houten keuken past. In de showroom kregen we nog veel meer informatie en stalen mee. En Niek kwam thuis het keukenblad met grote precisie inmeten. De levering van het blad ging heel snel en Patrick heeft het blad echt top geplaatst en prachtig afgekit.
De communicatie per mail en telefoon verliep zeer vriendelijk en professioneel. Alleen in de vakantieperiode liep het soms een beetje spaak. Maar ik had al vanaf het begin een zeer goed gevoel bij dit bedrijf en dat hebben ze meer dan waargemaakt! We zijn superblij met het resultaat! En voor een redelijke prijs.
Kwaliteitsmateriaal en goede service
Fijne service in de winkel, goed keuzepalet, en vakkundige en prettige installateur.
Wat een fijne zaak de Natuurstunter…
Superleuk en fijn geholpen inde showroom ze namen alle tijd en lieten ons rustig kijken .Niek kwam langs voor inmeten wat heel nauwkeurig gedaan werd Patrick kwam het leveren echt ook super nauwkeurig wij zijn erg tevreden prachtig blad heel blij mee nogmaals dank jullie wel voor de fijne samenwerking.
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Nauwkeurig ingemeten door Niek, materialen snel geleverd, alles zorgvuldig gemonteerd door Patrick, met een erg mooi resultaat! Erg blij mee! Zeker een aanrader!
5 sterren en dat is dik verdiend!
5 sterren en dat is dik verdiend!
Het begint met het adviesgesprek. Wij wisten al redelijk wat we wilden, maar door de goede adviezen van Niek was het eindresultaat net wat strakker. Gedurende het hele proces zitten Niek en zijn binnendienst er bovenop en antwoorden komen snel en duidelijk. Afspraken worden nagekomen. De installatie zelf ging soepel en er werd netjes gewerkt. Het eindresultaat is prachtig en we zijn zeer tevreden.
We lazen het al in eerdere reviews, dit is geen stunter zoals je vaak ziet, maar een vakbedrijf dat je graag over de vloer hebt.
Bedankt!
Prachtig blad en geweldige service
We zijn geweldig geholpen, prachtig blad, super snel geleverd en zeer deskundig geplaatst. Helemaal blij! Echt een aanrader.
2e keer Natuursteenstunter en super tevreden. Een aanrader.
Natuursteenstunter heeft recentelijk onze keuken voorzien van een granieten werkblad en een keramische achterwand plaat en in de badkamer van een achterplaat achter de kranen onder de spiegel.
Offerte volgde snel na initiële e-mail. We hebben een afspraak gemaakt in Zeist om meerdere stalen te zien. Bij de inmeting in België had Niek ook enige stalen bij zich om de kleur graniet van het werkblad en de achterplaten in de keuken en badkamer ter plaatse te zien. Nog een zeeppompje erbij besteld. De faktuur werd direct opgemaakt. Installatie uitgevoerd door Niek en Patrick +/- 5 weken na de opmeting. Faktuur op zelfde dag betaald na de werkzaamheden.
Niek Bakhuis neemt zijn werk zeer serieus, is erg gedreven, werkt nauwkeurig en dacht mee met ons om tot een prachtig eindresultaat te komen. Dit is al de 2e installatie in een ander huis, steeds tot volle tevredenheid.
Top bedrijf zeer vriendelijk mensen top…
Top bedrijf zeer vriendelijk mensen top personeel een aanrader 👍
Petje af!
No nonsense, meedenken en pure vakmanschap. Jullie hebben vandaag bij ons een uitdagende klus geklaard. Snel geleverd, scherp geprijsd en boven verwachting mooi. Voor wie nog twijfelt: wij kunnen de Natuursteenstunter van harte aanbevelen en komen er zeker terug voor een paar details in de rest van het huis. We gaan nog heel lang genieten van dit prachtige marmeren aanrecht!
Helemaal geen ‘stunter’
De naam NatuursteenStunter doet het bedrijf eigenlijk geen recht.
Geleid door een gedreven jonge ondernemer met kennis van de materie en veel hands-on ervaring, krijg je goed advies in een mooie showroom.
Je kan helemaal los als je wilt, maar er is net zo veel aandacht als je voor de goedkopere variant aanrechtbladen gaat (die qua prijs en kwaliteit beter zijn dan de concurrentie).
Het vervolgtraject is klantgericht. Geen loze beloftes over levertijd, maar blij verrast dat deze korter was dan gemeld. De uitvoering was meedenkend met nét een stapje extra om het geheel van de keuken de gewenste ‘smoel’ te geven.
Tegenwoordig smeekt elk bedrijf meteen om ‘geliked’ te worden bij de simpelste product levering. Daar doe ik niet aan mee.
Met onze werkelijk positieve ervaring kan/wil ik echter niet anders dan positief reviewen deze keer.
Ik gun Niek zijn groei van harte en spreek de hoop (of het advies) uit dat hij daarbij zijn klantgerichtheid, kwaliteit en prijsstelling kan behouden.
Zeer positieve ervaring/prachtig blad
Zeer positieve ervaring. De offerte had ik binnen een dag binnen. Een aantal dagen erna was Niek al bij me langsgeweest om de keuken op te meten. Hij nam ruim de tijd om alles door te spreken en goed advies te geven. Hij heeft zeker verstand van zaken. Erna ben ik ook nog langsgeweest bij de winkel om de verschillende steensoorten te bekijken en heb ik een aantal staaltjes me naar huis gekregen. Een maand later werd het nieuwe keukenblad al geinstalleerd en het is prachtig!
Mooi keukenblad voor onze Ikea keuken
Afgelopen week hebben Niek en Patrick bij ons het blad voor onze nieuwe keuken geïnstalleerd. Ten eerste is alles perfect geplaatst en hebben we tijdens de installatie uitgebreid antwoord gehad over alle vragen die we hadden.
Het offerte traject heeft lang geduurd, in januari zijn we langs geweest in de showroom en hebben we alles tot in detail met Niek besproken en de offerte was goed. Gedetailleerd en een goed prijs.
Daarna is aan onze kant flinke vertraging ontstaan maar zodra wij er klaar voor waren is gelijk alles ingemeten en binnen drie weken het blad geleverd en geplaatst.
Wij hebben een top ervaring met Natuursteenstunter en vinden de kwaliteit, service en plaatsing veel beter dan van een stunter verwacht.
Prachtig keukenblad en klantvriendelijk
Na enig zoeken bij Natuursteenstunter uitgekomen. Uiteindelijk een schitterend werkblad geleverd. Mijn complimenten voor meedenken Niek en installateur Patrick. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!
Keukenblad
Hier een keukenblad besteld voor een scherpe prijs in tegenstelling tot concurrenten. Eind vorig jaar is ons keukenblad geleverd. Met het keukenblad zijn wij nog steeds erg blij. De Belgische hardsteen staat erg mooi bij onze boerenkeuken en is kwalitatief goed. Het blad was goed verpakt en werd vakkundig geleverd op de door ons gewenste plek. Het blad werd geleverd door de eigenaar, erg vriendelijk en behulpzaam.
Wij zouden zeker hier weer wat bestellen. Qua klantvriendelijkheid kunnen vele bedrijven van dit bedrijf nog wat leren. Ga zo door!
Wat een ontzettend fijne ervaring
Wat een ontzettend fijne ervaring. Na de nodige strubbelingen met een andere leverancier in contact gekomen met Niek die nog diezelfde middag op de stoep stond voor het inmeten van onze werkblad. Daarbij tevens erg goed geadviseerd qua materiaal. Direct een prijs ontvangen en nadat we de kleuren in de showroom hebben bekeken is de offerte definitief geworden en het blad besteld. Al met al lag ons nieuwe werkblad er met 4 weken op.
Via de app contact met Niek gehouden en steeds netjes reactie ontvangen.
Op de dag van montage zijn te plaatse wat kleine aanpassingen in de sparingen gemaakt zodat alle stroompunten ook netjes pastte. Keurige service en montage.
Kan niet anders zeggen dan dat dit precies was wat we vooraf hoopte.
Super goede ervaring!
Super goede ervaring. Kundig en oplossingsgericht. Daarnaast super vriendelijk en duidelijke communicatie!
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking, snelle levering, professionele jongens en een goede prijs.
Scherpe offerte en nette plaatsing van de werkbladen.
In Zeist wezen kijken en daar prima geholpen, vervolgens is Niek bij ons thuis komen inmeten. Snel een heldere en nette offerte ontvangen en de bestelling gedaan. Communicatie over en weer was prima, plaatsingsdatum afgesproken en op 22 mei stond Patrick voor de deur. Geweldige kerel, denkt goed mee en in oplossingen. Bladen en vensterbanken netjes geplaatst en wij zijn zeer tevreden. Ook qua prijs erg scherp.
“Nul” communicatie, zeer lange wachttijd.
Online offerte aanvragen was eenvoudig, pluspuntje hiervoor.
Niek kwam na afspraak inmeten, en nadat we daarna in Zeist een keuze zijn gaan maken, werd het blad besteld.
5 á 6 weken levertijd.
Even later bleek er iets niet te kunnen kloppen qua maten dus zijn we opnieuw gaan meten.
Op 30 Januari geven we die nog door en de 5 á 6 weken gaan opnieuw in.
Half/Eind Maart zou geleverd moeten worden.
25 Maart vraag ik dan ook netjes naar de status waarop de reactie komt dat er iets in de privésfeer is maar zou de dag er na contact opnemen voor een afspraak.
6 April hoor ik echter pas weer van Niek.
Hij is zijn achterstand aan het wegwerken en neemt spoedig contact op.
20 dagen later, 26 April, geef ik zelf maar even aan dat het voor ons wel aardig tijd is, en geven de tijd tot 2e week van Mei.
Op 10 Mei, nog steeds geen bericht.
Na 12 weken wachten, besloten dus van de koop af te zien.
Voornamelijk vanwege het gigantische gebrek aan communicatie en dus enorme levertijd.
Ook hierop nog steeds geen reactie.
We hebben dus inmiddels elders een blad besteld.
I highly recommend this company
I highly recommend this company. Very accurate and solid service. Matters were dealt with quickly and neatly. Understanding and qualified employees performing the work. High-quality products tailored to customer needs. 👌
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.