Virksomheden har svaret
Sååå nöjd, tack! Trevligt bemötande, snabb leverans och bra produkt! Köp ALLTID från naturligt.se om ni vill köpa Dalarnas ekobutiks produkter eftersom Dalarnas eko (har nu bytt namn) INTE lever... Se mere
Virksomheden har svaret
Det tar alldeles för länge för paketen att skickas iväg, dröjer 4-5 dagar innan de ens skickas. Dessutom är de helt omöjliga att komma i kontakt med, vilket jag försökte flera ggr då jag hade en bråds... Se mere
Virksomheden har svaret
Ditt naturliga val till hälsa sedan 2003.🌱 Vi underlättar din shopping av naturliga och hälsosamma produkter som är bra för både dig och miljön. Upptäck vårt sortiment av produkter med naturliga ingredienser och tydliga innehållsförteckningar. Vi erbjuder ett brett utbud av kosttillskott, hår- och hudvård samt hushållsprodukter. Vårt mål är att ge dig produkter som är naturliga, hållbara, zero waste, ekologiska och fria från skadliga ämnen.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jag blev så glad när jag fick hem min beställning från Naturligt.se!! Honungen jag beställde var magiskt god. Det märks att det är kvalitet och omsorg bakom produkterna. Jag uppskattar också att de erbjuder så mycket annat inom naturliga varor, det är en webbsida man kan lita på. Leveransen gick snabbt och smidigt, och hela upplevelsen gjorde mig så nöjd! Jag kommer absolut att handla här igen och kan varmt rekommendera dem till alla som gillar naturliga och genuina produkter!!

Besvarelse fra Naturligt.se
Idioter som tjafsar i månader om en tandkrämstub som Schenker levererat till Skövde för att jag skrev en 1a på fel ställe i mitt postnummer. De hade min fullständiga adress, mitt personnummer osv. Helt otroligt. De krävde att jag skulle ta mig över en timme enkel väg till en godisbutik för att hämta en tandkrämstub som skulle ha levererats hem till mig. Jag hade betalat för det. Det slutade med att de skickade den till mitt utlämningsställe och då jag hämtat det där så krävde de mig på en förseningsavgift och för att jag ej hämtat ut den i Skövde på totalt 399 kr. Det vägrade jag naturligtvis att betala och sedan har jag inte hört något mer ifrån dom. AKTA ER.
Rena smörjan är bästa smörjan för huden. Smörj in och snart är huden mjuk och doftar gott.

Besvarelse fra Naturligt.se
Nöjd, fick det jag beställde i snar tid från beställningen gjordes och produkterna var väl emballerade.

Besvarelse fra Naturligt.se
Det är såhär en onlinebutik ska fungera! Bästa servicen: De hade inte den produkt jag ville ha, då mailade de mig genast och föreslog en liknande produkt ELLER pengarna tillbaka. De ordnade via mail så jag snabbt kunde betala mellanskillnaden eftersom jag hellre ville ha produkten än att makulera den. De är så proffsiga!

Besvarelse fra Naturligt.se
Fantastisk produkt (torrmjölk) - knasig leverans - kanske berodde på DHL?

Besvarelse fra Naturligt.se
Toppenshop!! Grymt utbud, snabb leverans och bra erbjudanden. 10/10 nöjd.

Besvarelse fra Naturligt.se
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.