Naturbarn

KØB IKKE HER! Naturbarn lover, at de har leveringstid på 1-3 dage. Det er 1,5 uge siden, at jeg købte mine varer og jeg har stadig ikke modtaget mine varer. Det har hævet pengene på mit kort... Se mere

Intet mindre end vores foretrukne forhandler af tøj til os og vores søn. Hvad end vores krav måtte være, lever Naturbarn.dk helt og aldeles op til vores forventninger. Skøn kundeservice med positiv... Se mere

Har handlet hos Naturbarn.dk to gange, og har begge gange modtaget smukt indpakkede varer, en lille gave samt en personlig hilsen. Alt i alt hvad man efterhånden forventer af webshops i den kategori... Se mere

1. Børnetøjsbutik
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Legetøjsbutik

Hos naturbarn finder du tøj og legetøj i naturlige materialer og kvaliteter. Vi har et særligt fokus på uld som naturens bedste påklædning, og lækkert økologisk trælegetøj, der stimulerer barnets sanser og udvikler motorikken. Hurtig levering og personlig service. naturbarn.dk - Hjemmesiden med omtanke.

Men skøn butik med en masse lækre …

Men skøn butik med en masse lækre mærker. Dejligt at der er fokuseret på økologi og der både er tøj som er i den billige og dyre ende. Super hurtig levering og meget meget sød ejer og god kundeservice. Kan klart anbefales

1. juli 2017

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, og jeg har købt flere gange fra Naturbarn. Meget imponerende, nemt at bestille og betale, bredt udvalg af podukter (som bliver meget pænt pakket ind) og gode tilbud, plus hurtig levering. Tak for en god oplevelse.

13. juni 2017

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Jeg havde bestilt et babysæt body med tilhørende hjelm. Dagen efter blev jeg ringet op af en sød medarbejder hos Naturbarn, der ville høre om det var rigtigt at body og hjelm ikke var bestilt i samme størrelse. Det skulle det naturligvis være bestilt som et sæt og derfor skulle størrelsen være den samme - fejlen blev rettet og jeg undgik at skulle returnere og bytte varen. Dagen efter modtog jeg de bestilte varer

Annette Vinther

13. juni 2017

Prof hjemmeside, kvali varer og dag til dag levering! Super oplevelse!

Nem, overskuelig og kvalitets osende hjemmeside med de rigtige kvalitets varer. Lynhurtig levering. Sød personlig hilsen med super nem retur seddel- dejligt hvis behovet skulle være der. Flot indpakning i silke papir- selv uden at det er gave. Alt i alt en meget prof oplevelse hos naturbarn.dk. Kan varmt anbefales! Ditte/Risskov

12. juni 2017

Tommel op

Fint pakket sammen og dejlig hurtig levering. Tusind tak for en god service Dorte.

9. juni 2017

Super god service

Super god service!
Hurtig levering. 120% super godt tilfreds!
Og så får man små trædyr i hver pakke. Vi bestilte to pakker og vi fik en lille hest og en lille gris.
Og de er et hit herhjemme!

2. juni 2017

God service og lækre produkter

Jeg modtog hurtigt min pakke, men havde desværre fået bestilt noget i en forkert størrelse. Jeg sendte en mail med ombytningsønsker og fik hurtigt en mail retur om at varerne var lagt til side. De blev sendt så snart returvarerne var modtaget. En rigtig god oplevelse og jeg vender uden tvivl tilbage næste gang ungerne skal have lækkert tøj! :)

1. juni 2017

En klar anbefaling

Jeg har købt en del Joha tøj til min lille datter efterhånden hos naturbarn. Jeg synes, at servicen har været rigtig god og med en håndskreven besked i pakken hver gang. Jeg har på et tidspunkt skulle reklamere over en enkelt vare, hvilket også forløb helt glat. Så jeg vil helt klart anbefale dette sted til andre.

16. maj 2017