Naturbarn

KØB IKKE HER! Naturbarn lover, at de har leveringstid på 1-3 dage. Det er 1,5 uge siden, at jeg købte mine varer og jeg har stadig ikke modtaget mine varer. Det har hævet pengene på mit kort... Se mere

Intet mindre end vores foretrukne forhandler af tøj til os og vores søn. Hvad end vores krav måtte være, lever Naturbarn.dk helt og aldeles op til vores forventninger. Skøn kundeservice med positiv... Se mere

Har handlet hos Naturbarn.dk to gange, og har begge gange modtaget smukt indpakkede varer, en lille gave samt en personlig hilsen. Alt i alt hvad man efterhånden forventer af webshops i den kategori... Se mere

Nem, overskuelig og kvalitets osende hjemmeside med de rigtige kvalitets varer. Lynhurtig levering. Sød personlig hilsen med super nem retur seddel- dejligt hvis behovet skulle være der. Flot indpakni... Se mere

1. Børnetøjsbutik
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Legetøjsbutik

Hos naturbarn finder du tøj og legetøj i naturlige materialer og kvaliteter. Vi har et særligt fokus på uld som naturens bedste påklædning, og lækkert økologisk trælegetøj, der stimulerer barnets sanser og udvikler motorikken. Hurtig levering og personlig service. naturbarn.dk - Hjemmesiden med omtanke.

Hurtig betjening

Hurtig betjening og fint overblik

14. november 2021

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Jeg håber at du bliver rigtig glad for dine varer 🥰
Kh. Randi, Naturbarn

Det er første gang jeg handler der

Det er første gang jeg handler der, men god første gangs indtryk

10. november 2021

Besvarelse fra Naturbarn

Tusind tak for den fine anmeldelse 🥰
Vi er glade for, at vi har givet et godt indtryk på dig! Vi håber på at se dig igen på shoppen 😊
De bedste hilsner Randi, Naturbarn

Fin service hurtig levering

Fin service hurtig levering. Dog vanskelig at komme i telefon kontakt med men via mail hurtig kontakt

9. november 2021

Tak for de 5 stjerne, det er vi utroligt glade for 🥰
Jeg beklager at vi ikke sad ved telefonen da du forsøgte at ringe, det kan vi gøre bedre! Heldigvis, sidder vi næsten altid klar ved mailen 😊
De bedste hilsner Randi, Naturbarn

Bestilte torsdag og kunne hente min…

Bestilte torsdag og kunne hente min bestilling lørdag 😄

7. november 2021

Tusind tak for den fine 5 stjernede anmeldelse 🥰
Vi bestræber os altid på at få bestillingerne afsted så hurtigt som muligt, så vores kunder hurtigst muligt kan få glæde af varerne 😊

Fuld ud tilfreds

4. november 2021

Tusind tak for den fine 5 stjernede anmeldelse Mona 🥰
Det varmer at du har været tilfreds med din købsoplevelse - vi håber på at se dig igen på shoppen ❤️
Kh. Randi, Naturbarn

Trøjen er så lækker og kom i løbet af…

Trøjen er så lækker og kom i løbet af et par dage sammen med 2 små pakker vingummi. Det er god service og noget man husker.

2. november 2021

Mange tak for den fine 5 stjernede anmeldelse Jane 🥰
Det glæder os meget, at du er tilfreds med kvaliteten på trøjen og den hurtige levering og ikke mindst, at du lægger mærker til, at vi gerne vil forkæle vores kunder med lidt sødt ❤️ Vi håber på at se dig igen på shoppen.
Kh. Randi, Naturbarn

Billigt og god kvalitet og hurtig…

Billigt og god kvalitet og hurtig levering 👍

11. oktober 2021

Besvarelse fra Naturbarn

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at give os en god anmeldelse Lis, det sætter vi utrolig stor pris på 😊

Intet at klage over

Intet at klage over. Fuldt tilfreds

23. september 2021

Besvarelse fra Naturbarn

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊

Fantastisk hurtig levering.

Fantastisk hurtig levering.
Og super lækker babytøj.
100% tilfredshed.

18. september 2021

Hej Mikael,
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse - det betyder utroligt meget for os!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at handle hos os. Vi håber at "se" dig igen 😊

Hurtig og effektiv

1. september 2021

Hej Hanne,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har taget dig tiden til at anmelde din oplevelse 😊

God oplevelse

Rigtig fine body til min dreng.
Hurtig levering og en god oplevelse

28. august 2021

Hej Ida,
Tak for den fine anmeldelse - jeg er glad for at det var en god oplevelse ☺️
Randi, Naturbarn

God service, gode varer og gode tilbud og lynhurtig levering :)

26. juli 2021

Hej Christina,
Tusind tak for den meget fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på :-)

Randi, Naturbarn

Intet mindre end vores foretrukne…

Skøn kundeservice med positiv energi og imødekommenhed.
Vi kommer helt sikkert igen og igen.
Varmeste anbefalinger fra os.

13. maj 2021

Besvarelse fra Naturbarn

Tusind tak for den fine anmeldelse Line :-)
Det varmer for en lille virksomhed som Naturbarn, at få så rosende ord med på vejen! Vi stræber hver dag efter at leve op til vores kunders forventninger, så det er dejligt at høre, at vi imødekommer dette hos jer.
Vi glæder os til at "se" jer igen.

De allerbedste hilsner
Randi