Naturalchoice Anmeldelser 15

4,5

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg ville prøve produktet før jeg kunne…

Ikke skuffet!
Mit hår føles ikke kruset og er blevet så blødt efter at bruge naturalchoice, der svare et en ca 5 krone, smøre det godt ud i hænderne og så i spidserne af mit hår 🤩😍🙏🏽 og bare det at produktet er naturligt og fuldt med alt det lækre til håret er bare skønt at vide

2. maj 2026

positivt overrasket

Jeg var ærligt lidt skeptisk i starten, men det overraskede mig positivt.

Produktet er virkelig nemt at bruge, føles let i håret og giver et pænt, naturligt resultat uden at fedte. Jeg kan faktisk mærke en forskel på mit hår.

Leveringen gik også hurtigt og uden problemer. Jeg kommer helt sikkert til at købe derfra igen.

10. april 2026

Jeg er virkelig positivt overrasket…

Jeg er virkelig positivt overrasket over NaturalChoice hårstylingprodukt. Den føles let i håret, giver et naturligt hold og fedter ikke som mange andre produkter. Det bedste er klart, at den er lavet af naturlige ingredienser, så man føler sig lidt bedre ved at bruge den hver dag. Klart noget jeg vil købe igen!

14. april 2026

Meget glad kunde

Det skulle prøves da jeg har svært ved at finde det perfekte produkt til at style mit hår. Meget tilfreds, køber helt sikkert en ny, lige så snart den første er tom.

28. februar 2026

Uundværligt

Jeg faldt over natural choice under min graviditet, da mit hår var blevet fuldstændig livløst og det var vigtigt for mig at finde et produkt uden skadelige kemi og evt. hormonforstyrrende stoffer. “Glow” har overgået alle mine forventninger og er helt sikkert et produkt jeg vil fortsætte med at bruge

2. april 2026

Jeg købte et hårprodukt derfra til mit…

Jeg købte et hårprodukt derfra til mit meget tørre og ødelagte hår
- Produktet hedder Glow og det har virkelig givet fugt til mit ellers mega tørre hår. Jeg bruger det særligt til mine ender, da det har givet det glans og allerede blevet blødt og langt mindre tørt. Jeg føler mit hår knækker mindre nu

1. april 2026

Jeg elsker både konsistensen og duften

Jeg elsker både konsistensen og duften. Det gør det meget mere trygt at style håret, fordi det giver et sleek look og samtidig føles sundere end hårlak.

Jeg kan også mærke en forskel i forhold til fylde.

24. marts 2026

Blødere og sundere hår – kan klart anbefales

Efter jeg er begyndt at bruge deres produkter, føles mit hår klart sundere, blødere og meget mere glat end før – hvilket jeg ærligt ikke havde forventet i den grad.

Jeg er også stor fan af, at de bruger naturlige og økologiske ingredienser. Jeg har i forvejen skadet hår, så jeg er ret opmærksom på, hvad jeg udsætter det for, og her føler jeg mig virkelig tryg.

Alt i alt en super god oplevelse med produkterne. Jeg bestiller helt sikkert igen :-)

12. marts 2026

Glow har hjulpet mit tørre hår til

Glow har hjulpet mit tørre hår til, at se mere glansfyldt ud. Jeg benyttet mig af det i 2 uger og mit hår er allerede blevet væsentlig sundere. Jeg elsker det og vil forsætte med, at bruge det til mit “ ikke så tørre hår længere”

1. april 2026

Endelig et hårprodukt der er naturligt!!

Endelig et produkt uden alle mulige satans kemikalier. Som atlet har jeg døjet med at hårprodukterne svier i øjnene under træning pga alverdens kemikalier. Dejligt at kunne sætte håret uden at håret føles stift eller fedtet. Perfekt hold hele dagen, samtidig med at det er let at vaske ud igen. Forfriskende med et brand der bruger naturlige ingredienser. Klar anbefaling herfra.

10. marts 2026

Virkelig positivt overrasket

Virkelig positivt overrasket – mine krøller elsker det!

Jeg har prøvet så mange produkter til krøllet hår gennem årene, og de fleste lover mere end de holder. Men denne naturlige voks fra NaturalChoice har virkelig overrasket mig positivt!

Den er nem at fordele i håret uden at føles tung eller klistret, og mine krøller bliver tydeligt mere definerede og glansfulde – uden at det ser stift eller “produktagtigt” ud. Det føles bare som mit eget hår, bare bedre!

Et stort plus for mig er også, at ingredienserne er naturlige. Jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg putter i håret, og det her føles som et produkt, man kan bruge med god samvittighed.

Bruger den både i vådt og tørt hår, alt efter om jeg vil fremhæve krøllerne eller bare tæmme lidt frizz. Og duften er mild og behagelig – ikke for parfumeret, hvilket jeg personligt sætter stor pris på.

Alt i alt et produkt jeg klart vil købe igen, og som jeg allerede har anbefalet til flere af mine veninder og bekendte ❤️❤️❤️

21. september 2025

Jeg er så glad for dette hårprodukt

Jeg er så glad for dette hårprodukt! Det gør mit hår blødt og nemt at style, uden at det tynger. Duften er fantastisk, og jeg kan tydeligt mærke forskel på både glans og styrke. Et must-have i min hårplejerutine.🙏🏼

21. september 2025