Snelle levering van bestelde artikelen, echter een hanger foutief geleverd. Contact gezocht via de mail en het werd meteen opgelost. Ik kreeg niet alleen alsnog de juiste hanger toegestuurd, maar o... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Compleet ander product gekregen dan besteld. Krijg 1 reactie terug waarin het afgekapt wordt, daarna geen enkele reactie meer.
Hallo, onze dochter en ikzelf hadden elk een adventskalender gekocht dit jaar. Elke dag was het een mooie verrassing, als wij een pakje opendeden. Ik was zeer blij elke dag een prachtige edelsteen uit... Se mere
Ooh, eerlijk, het kwam door de advertentie. Het bestellen ging heel eenvoudig. Vlotte levering, alles is met zorg ingepakt en de stenen zijn fantastisch mooi! Er ligt weer een heerlijke collectie om t... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De webshop voor betaalbare edelstenen van goede kwaliteit. Shop je liever een ander cadeautje voor jezelf? Kies dan voor een mooi sieraad, etherische olie voor de optimale ontspanning of koop één van de ongedateerde planners!
Kontaktoplysninger
Het Muldersalg, 7462MB, Rijssen, Holland
- info@liefscarolien.nl
- naturalblooming.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heb hier een edelstenen advent kalender…
Heb hier een edelstenen advent kalender besteld was snel binnen en netjes verpakt lief kaartje erbij en de namen van de stenen tot wat ik op heden heb mogen open maken 4 zakjes vind ik het echt heel mooi
Super
Wat leuk ingepakt! Kan niet wachten om elke dag een cadeautje open te maken :)
Ik bestel hier zeker nog een keer!
Carolien in super vriendelijk en heeft me heel goed geholpen bij mijn vragen.
Ik ben helemaal verliefd op mijn bestelling
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering! Ik heb de adventskalender aangekocht en kijk er zo naar uit om de eerste te openen 🤩
Adventskalender is geweldig!
Adventskalender besteld en hij is snel en netjes geleverd. Het is een prachtige doos met mooi verpakte cadeautjes. Echt een feestje.
Prachtige Flower Agaten
Snelle levering. Prachtige Flower agaten mogen ontvangen. Netjes per stuk verpakt. Een leuke attentie en kaartje erbij.
Dik tevreden.
Snelle verzending
Snelle verzending, mooi ingepakt met liefde en een leuk kaartje. Mooie producten ontvangen!
Super mooie producten.
Leuke webshop
Snelle verzending en netjes verpakt! Ook een leuke attentie erbij!
Fijne webshop!
Het is een feestje om te shoppen
Het is een feestje om te shoppen bij Natural Blooming. Zoveel mooie juweeltjes. Het enige nadeel dat ik kan vinden is misschien de keuzestress die je eventueel kunt krijgen.
Hele mooie edelstenen en mineralen voor…
Hele mooie edelstenen en mineralen voor een goede prijs. Carolien is heel vriendelijk!
Heb netjes van te voren bericht…
Heb netjes van te voren bericht gekregen wanneer het pakketje gereed was om mijn kant op te komen. Niet veel later ook nog een mail gekregen van de DHL dat ze het pakketje hebben ontvangen en dat ze het de volgende dag zullen bezorgen. Dus dat was tiptop in orde!
heel mooie website klantvriendelijk!
Top service! Helemaal happy
Top service.
• Alles wordt goed en stevig verpakt;
• Betaalbare edelstenen
• Snel en persoonlijk contact;
• Foto’s komen altijd overeen met het product;
• Voldoende keuze aan betaalmogelijkheden
• Mooie overzichtelijke webshop
Hele fijne webshop!
Carolien is ontzettend lief en behulpzaam. Ik vind het altijd fijn om een filmpje te zien van een product en ze heeft me daarmee super geholpen. Ze reageert snel en stuurde ook snel de filmpjes.
De producten zijn prachtig, mooier dan ik had verwacht en dat voor een een hele goeie prijs! Echt fantastisch. Ik kreeg er ook nog allemaal cadeautjes bij (ook mede vanwege een extra actie, maar dan nog!)
Wat ook fijn is, is dat je een open box kan nemen om je producten op te sparen. Zo bespaar je verzendkosten.
Kortom, ik raad iedereen aan om hier mooie edelstenen/mineralen te kopen!
Snelle levering en een leuk…
Snelle levering en een leuk handgeschreven briefje heel leuk . Geeft toch persoonlijke aandacht
Læs mere om andre typer anmeldelser.