Natural Pharmaceuticals Anmeldelser 926

TrustScore 4 ud af 5

3,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Na plus - szybka dostawa i jakość produktów Mam jednak zastrzeżenia do sposobu płatności. Jestem klientem od bardzo wielu lat, zamawiałam wiele produktów i jedynym sposobem dostępnym mi bylo opła... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Suplementy tej firmy biorę od wielu, wielu lat. Odpowiada mi przede wszystkim to, że mam roczny zapas oraz dogodna forma płatności. Nie mam uwag co do jakości przyjmowanych przez nie suplementów pon... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zakupiłam Wasz produkt na cały rok. W związku z tym przyznaliście mi Państwo prezent - zegarek. Nie potrzebuję klasycznego zegarka - to obecnie nie jest zbyt atrakcyjny przedmiot. W związku z tym zadz... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Stali klienci firmy NIE mają jednego konta-zamiast tego każdy zakup wymusza zmianę konta do regulacji należności. Firma nie może się WYLECZYĆ z pseudo prezentów które BURZĄ opinię super preparatów p... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med vitaminer og tilskud
  2. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Helse- og skønhedsbutik
  4. Medicinalfirma

Om Natural Pharmaceuticals

Skrevet af virksomheden

Natural Pharmaceuticals jest norweskim dystrybutorem suplementów diety. Portfolio firmy obejmuje kwasy Omega-3 (w tym kwasy Omega-3 dla dzieci), suplementy wspierające prawidłową pracę stawów, preparaty na prostatę oraz kompleksy witamin i minerałów. Suplementy są wytwarzane w Norwegii. Natural Pharmaceuticals jest wyłącznym dystrybutorem suplementów, które ma w swoim portfolio.

Firma działa na obszarze Europy Środkowo-Wschodniej. Sprzedaż prowadzona jest w Polsce, Estonii, Chorwacji, Słowenii, Rumunii oraz na Litwie, Łotwie i na Węgrzech.

Natural Pharmaceuticals działa na polskim rynku już od 15 lat i obsługuje blisko 1 500 000 klientów. W całym regionie środkowo-wschodnio europejskim firmie zaufało już prawie 3 000 000 klientów.

Natural Pharmaceuticals

Skrevet af virksomheden

20 zł zniżki na pierwsze zakupy
Zapisz się do newslettera i otrzymaj 20 złotych zniżki na pierwsze zakupy! www.natural.pl

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Uwagi do sposobu płatności

Na plus - szybka dostawa i jakość produktów
Mam jednak zastrzeżenia do sposobu płatności. Jestem klientem od bardzo wielu lat, zamawiałam wiele produktów i jedynym sposobem dostępnym mi bylo opłacanie nakladajacych się płatności przez link z powiadomienia mailem i / lub sms. Od pewnego czasu przestały te powiadomienia przychodzić, natomiast bardzo niemiła pani dzwoni do mnie z pretensjami i pouczeniami jak powinnam opłacać zamowienie, twierdząc że nie firma już nie wysyła powiadomień i mam orientować sue we wszystkich ratach sama. Nie uprzedzono mnie o tej zmianie. Na stronie w moim koncie są zupełnie inne numery zamówień i brak możliwości śledzenia realizacji spłat. Będę musiała poświęcić dużo czasu na zorientowanie się i spłacenie. Muszę zrezygnować z Waszych usług na przyszłość.
Ewa z Poznania

16. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Uwaga na tę firmę! Natural Pharmaceuticals to mistrzowie wprowadzania klientów w błąd.

Z pozoru wszystko wygląda profesjonalnie — ładna reklama, “darmowe próbki”, “promocje”, “zdrowe suplementy”. Ale po chwili okazuje się, że to pułapka na nieświadomych klientów. Po zamówieniu jednej przesyłki nagle dostajesz kolejne, bez wyraźnej zgody na subskrypcję, a próba rezygnacji to droga przez mękę.

Regulaminy są pisane tak, żeby chronić firmę, a nie klienta, a kontakt z obsługą to wieczne odsyłanie z maila na infolinię i z powrotem. Słynne “można się łatwo wypisać” w praktyce oznacza mnóstwo nerwów i czasu straconego na tłumaczenia.

Nie dajcie się zwieść ich odpowiedziom pod opiniami — wszystko wygląda pięknie w teorii, ale rzeczywistość jest zupełnie inna. To model biznesowy oparty na dezorientowaniu klienta i wykorzystywaniu niejasnych zapisów.

Zdecydowanie nie polecam. Lepiej zapłacić więcej u uczciwego sprzedawcy niż tracić czas i nerwy na walkę o rezygnację z czegoś, czego się nigdy naprawdę nie chciało zamawiać.

4. juni 2025

Panie Januszu,

Dziękujemy za podzielenie się opinią – traktujemy takie sygnały bardzo poważnie.

Nie jesteśmy w stanie odnieść się do opisanej sytuacji bez możliwości jej weryfikacji, natomiast chcielibyśmy doprecyzować kilka kwestii. Ewentualne dostawy cykliczne realizowane są wyłącznie za wyraźną zgodą klienta. Dodatkowo przed kolejną dostawą wysyłane jest powiadomienie, co daje możliwość rezygnacji w dowolnym momencie przed jej nadaniem.
Rezygnacja jest możliwa zarówno przed wysyłką, jak i po jej realizacji – w tym drugim przypadku wystarczy zwrot nieotwartego produktu, co jest równoznaczne z zakończeniem zamówień. Staramy się, aby cały proces był możliwie prosty i nie wiązał się z dodatkowymi utrudnieniami.

Warto też podkreślić, że zgodnie z niezależnym badaniem „Firma Przyjazna Klientowi” 95% spraw naszych klientów jest rozwiązywanych już przy pierwszym kontakcie z Biurem Obsługi Klienta.

Jeżeli opisana sytuacja dotyczy konkretnego przypadku, bardzo prosimy o kontakt na email: sklep@natural.pl – chętnie to sprawdzimy i wyjaśnimy.

Sprawnie i szybko!

2. april 2026

Panie Robercie,

Dziękujemy, że podzielił się Pan z nami swoją opinią. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z szybkiego terminu realizacji.

Zachęcamy do śledzenia strony www.natural.pl, gdzie znajdzie Pan pełne portfolio naszych produktów oraz aktualne oferty promocyjne.

Szybko łatwo i przyjemnie

Szybko łatwo i przyjemnie

24. marts 2026

Pani Izabelo,

Dziękujemy za miłe słowa i podzielenie się opinią. Cieszymy się, że wybrała Pani nasze produkty, aby wspierać swoje zdrowie i dobre samopoczucie.

Zachęcamy do śledzenia strony www.natural.pl, gdzie znajdzie Pani pełną ofertę produktową.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zamówiłem tylko BEZPŁATNĄ PRÓBKĘ jak to…

Zamówiłem tylko BEZPŁATNĄ PRÓBKĘ jak to było ujęte w reklamie! A teraz dostaję ponaglenia o rzekome należności finansowe za zamówienie. OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!

23. marts 2026

Panie Borysie,

Próbki naszych produktów są bezpłatne, natomiast płatny jest ich koszt przesyłki w wysokości 12,95. Informacja ta znajduje się we wszystkich naszych regulaminach.

Jeśli ma Pan jeszcze jakieś wątpliwości zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku).

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Flexi med ok

23. marts 2026

Pani Bogusławo,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrała Pani suplement diety FlexiMed Active, aby wspierać zdrowie.

Pani opinia jest dla nas niezmiernie ważna, dlatego będziemy wdzięczni za wskazanie, co moglibyśmy poprawić, aby następnym razem otrzymać 5 gwiazdek. Zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) i opisania swoich doświadczeń zakupowych.

Super, polecam

Polecam,daję 5

17. marts 2026

Panie Michale,

Dziękujemy za podzielenie się opinia i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrał Pan nasze produkty, aby wspierać zdrowie i dobre samopoczucie.

Zachęcamy do zapoznania się z artykułami naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji. Znajdzie je Pan na stronie www.natural.pl.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Czekam już miesiąc i 0 zero witaminy D3…

Czekam już miesiąc i 0 zero witaminy D3 ???????? Krętactwo i oszustwo

22. marts 2026

Panie Andrzeju,

Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Aby wyjaśnić sprawę prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Firma sprawdzona i pewna.Oby tak…

Firma sprawdzona i pewna.Oby tak dalej.Polecam wszystkim.

6. marts 2026

Panie Grzegorzu,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrał Pan nasze produkty, aby wspierać zdrowie i dobre samopoczucie.

Zachęcamy do śledzenia strony www.natural.pl, gdzie znajdzie Pan pełne portfolio produktowe oraz aktualne oferty promocyjne.

VitaSolaris D3

Paczka przyszła zgodnie z terminem oraz dołączone do niej były ulotki co pozwala na poznanie marki

13. marts 2026

Pani Weroniko,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze złożonego zamówienia.

Zachęcamy do zapoznania się z resztą naszych produktów na stronie www.natural.pl.

Pani Halino,

Dziękujemy za podzielnie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z realizacji złożonego zamówienia.

Zachęcamy do śledzenia strony www.natural.pl, gdzie znajdzie Pani pełną ofertę naszych produktów oraz aktualne oferty promocyjne.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo dziękuję szybka dostawa i na rok…

Bardzo dziękuję szybka dostawa i na rok mam spokój
Ela.W.

2. marts 2026

Pani Elu,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Miło nam słyszeć, że jest Pani zadowolona z terminu realizacji zamówienia oraz z rocznego zapasu wybranego produktu.

Zachęcamy do śledzenia strony www.natural.pl, gdzie znajdzie Pani artykuły naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

otrzymałem melatoninę na dobry…

otrzymałem melatoninę na dobry sen,jestem zadowolony

26. februar 2026

Panie Piotrze,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrał Pan suplement diety Melatonina, aby wspierać zdrowy i spokojny sen.

Zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi produktami Natural Pharmaceuticals na stronie www.natural.pl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Firma Natural Pharmaceuticals jest…

Firma Natural Pharmaceuticals jest firmą rzetelną , doceniającą swoich klientów. Po wszystkich zakipionych suplementach widzę poprawę i są pomocne zdrowiu.

19. februar 2026

Pani Iwono,

Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej pracy.

Satysfakcja Klientów jest dla nas sprawą kluczową, dlatego nieustannie dbamy o najwyższą jakość oferowanych produktów i doskonalimy naszą ofertę zakupową.

Zachęcamy do śledzenia strony www.natural.pl, gdzie znajdzie Pani pełno portfolio naszych produktów.

Panie MIetku,

Dziękujemy, że podzielił się Pan z nami swoja opinią. Miło nam, ze docenia Pan szybki czas realizacji zamówienia.

Zachęcamy do zapoznania się z artykułami naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji. Znajdzie je Pan na stronie www.natural.pl, w zakładce "Artykuły".

Są poważną zaufaną firmą

Są poważną zaufaną firmą . Jestem zadowolona .

9. februar 2026

Pani Danuto,

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu naszych produktów.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Po złożeniu zamówienia w przeciągu…

Po złożeniu zamówienia w przeciągu tygodnia dostałam przesyłkę

16. januar 2026

Pani Hanno,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z szybkiego czasu realizacji zamówienia.

Zamówienie nie dotarło

Zamówienie nie dotarło

12. februar 2026

Panie Witoldzie,

Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Prosimy o kontakt nasztm Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl w celu wyjaśnienia statusu przesyłki.

Jest bardzo ok

26. januar 2026

Pani Beato,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrała Pani nasze produkty, aby wspierać swoje zdrowie i dobre samopoczucie.

Zachęcamy do zapoznania się z artykułami naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji. Znajdzie je Pani na stronie www.natural.pl, w zakładce "Baza Wiedzy".

Zespół Natural Pharmaceuticals

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.