Rudy på 6 år elsker hans daglige dosis af CBD olie, da den smager fantastisk af kyllinge smag 🤩 Han fejler ikke noget, men for at være på den sikre side ift mobiliteten så får han det blot som f... Se mere
De viser stor interesse for at du ved at du nemt kan komme i kontakt med dem, hvis der skulle være nogle spørgsmål. Også fungere deres produkter rigtig godt på min hund som har epilepsi, desværre kom... Se mere
Dråberne til min hund med gigt er fremragende. Efter 3 dage med dråber 3x3dgl ser jeg en tydelig forskel. Dejlig ændring. Næsedråber til mig virker fint. Halstabeletterne kan ikke anbefales -... Se mere
Selve produktet - cbdolien er rigtig god til min hund og hun gør sig klar til at få dråberne. Hun ved det hjælper hende mod hendes allergi og lige nu vædske på det ene øre. Plastdråbetuden på flask... Se mere
NatuPet is het nieuwe huisdierenmerk van Nordic Oil, toegewijd aan het ontwikkelen van hoogwaardige en veelzijdige CBD producten voor comfort en verzorging van jouw huisdieren. Want je goed voelen is niet alleen voor mensen.
Mercuriusweg 5D, 4051CV, Ochten, Holland
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hurtig betjening og rig med oplysninger.
Fuldstændig problem fri hjemmeside hurtigt og nemt lige som det skal være
Det fungerer ikke, og jeg fik ingen brugbar vejledning fra kundeservice om korrekt brug.
Hej. Jeg håber at det kommer til at virke efterfølgende når min hund ikke er så stressende mere. Håber dråberne vil hjælpe ham. 😊
Hurtig og nem bestilling og knap så hurtig levering 🙂
Det virker. CBD olien er købt til en hund som er meget nervøs/ængstelig anlagt. Her efter en lille uges brug er der markant positiv ændring i adfærd. Så olien virker her hos os, tak.
Pas har ikke prøvet det endnu på vores hund
Hurtig levering og kom hurtigt igennem ved kundeservice. Fik en god vejledning på produktet til hunde.
God service - hurtig levering-og hurtig og grundig besvarelse på mail.
Hvorledes det købte produkt har den ønskede virkning er for tidligt at sige noget om efter kun 4 dages brug.
Er glad for produktet, det hjælper min hund på 8 mod slidgigt i ryggen, han er smertefri Grundet olien 🙏 så kan virkelig anbefale det
Min hund har aldrig haft det bedre siden jeg begyndte på cbd olien. Min hund har lymfom (lymfekræft) og, han lever stadig i bedste velgående. Jeg er 99% sikker på at cbd olien har en markant betydning for min hunds liv og, at den hjælper ham markant meget i forhold til før uden cbd olien. Alle hunde katte burde få cbd olie hver dag som en del af deres daglige kost, da det jo er en del af os alle. Den hjælper!
Det var nemt - fin orientering om produktet. Huntig levering.
Vi er fuldt ud tilfreds med CBD dråberne til vores hund og det ser allerede ud til, at han nyder godt af det.
Fantastisk service og meget hjælpsomt personale gennem chat, da jeg var i tvivl om dosis til min hund.
Har dog ikke set en effekt endnu. Min hund har meget svært ved at finde ro i sig selv.
Håber virkningen kommer.
Nemt og bestille og kom hurtigt med posten
Synes desværre bare ikke de har nogen virkning
Fin levering nu glæder vi.os til at bruge.produktet og se virkningen 👍😊