Je ne regrette pas d’avoir fait briller 5 étoiles d’autant que le questionnaire est en français ! Les chaussures sont belles, de couleur douce comme une aquarelle, mieux avec mes semelles me vont b... Se mere
Bestelling 2294 Er was iets misgegaan tijdens de feestdagen met de bestelling lang moeten wachten op de levering van schoenen . Na contact via mail hebben ze duidelijk en goed geholpen. Schoenen... Se mere
1er achat très concluant. Produit conforme et en état parfaitement neuf (jamais essayé, ni porté), emballage parfait et livraison rapide avec suivi.
Eerste keer dat ik bij jullie koop en super tevreden over service en vooral ook de kwaliteit van mijn nieuwe laarzen! Zitten perfect en zijn prachtig 😍 je hebt er een klant bij ☺️
Nathan-Baume est une marque de chaussures belge qui a toujours mis l'accent sur un savoir-faire exceptionnel et un souci du détail.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Eigenlijk verdienen jullie 5 sterren
Eigenlijk verdienen jullie 5 sterren, maar omdat jullie met gls werken maar 3 nu. Waarom? Gls liet mij een alternatief bezorg punt kiezen. Dus omdat zij dit wilden besloot ik om het in een locker in Vichte te laten leveren. Wat blijkt mijn pakje kan daar niet geleverd worden en gls support weigert om mijn bezorgadres aan te passen. Conclusie. Ik weet belangen niet of ik wel degelijk mijn pakje zal krijgen of dat het terug gestuurt zal worden naar jullie. Moest ik van jullie zijn zou ik het toch overwegen om een ander koerier bedrijf te zoeken (bpost, dpd,) Mvg Sven

Heel vlotte bestelling
Heel vlotte bestelling, in 3 dagen was mijn bestelling geleverd zoals beloofd. pakket werd tot aan de deur geleverd!
Snel en correct
Heel tevreden met deze sandalen
Heel tevreden met deze sandalen. Zijn heel mooi en ook heel tevreden over de levering
suivi très rapide par échange de mails…
suivi très rapide par échange de mails pour les questions posées avec des réponses correctes et utiles
Très satisfaite de ma première…
Très satisfaite de ma première commande, livrée rapidement dans les délais. Merci
Magnifiques comme d'habitude.Finitions…
Magnifiques comme d'habitude.Finitions parfaites et look d'enfer!
Behulpzaam
Behulpzaam, super snel en heel vriendelijk!! Ook als er iets verkeerd gaat met de zending online.
Rits sloot niet van laars. Dag nadien al een ander paar thuis na telefonisch contact.
Top, top!!
Not a relevant quality and poor customer service
I bought the large Duras handbag in Jan 22. In Nov 22, the handle broke because the leather join is too thin. Nathan Baume refused to refund, repair or replace the handbag and pretended it was incorrect use, although pictures clearly document an inadequate conception. They proposed that I pay 105€ to get a new Duras. I am not interested as the bag itself is ill-conceived. Nathan's customer service is definetely not customer-orientated. I will never buy any of their product.

Extrêmement efficace
J'ai passé la commande le 15/11 à 10h15 et j'étais livré le 16/11 à 14h40.
Extrêmement efficace !
Goed valt op maat
Bonne qualité
Un grand choix sur le site, produit disponible et rapidité pour l’envoi. Très beau produit et bonne qualité. Un beau mélange de couleurs.
Superbes chaussures !
Les chaussures que j’ai commandées sont magnifiques et la livraison fut très rapide.
réclamation - commande 1010 chaussures
Nous avons effectué le retour des chaussures le 19/05/2022.
Vous nous avez répondu par mail le 23/05 à 12h44 que vous alliez nous rembourser .
A ce jour, soit 10 jours après, toujours aucun paiement !!
Nous attendons avec impatience de vos nouvelles!
Salutations
Vande Poel Nicole