Nataliemariascandinavian Anmeldelser 15

4,5

1. Leverandør af skønhedsprodukter

Established 2021 Natalia Maria Scandinavian is a luxury brand founded in Denmark. We only use high quality products and guarantee that all products are 100% cruelty free

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ekstra ordinær service!

Jeg kom ved en fejl til at bestille en julegave to gange. Det resulterede i en personlig SMS fra Natalie, hvor hun lige skulle høre om det var en fejl. Virkeligt fedt at hun var opmærksom på det. Jeg har i dag modtaget varen og nu kan julefreden sænke sig. Tak, Natalie!

3. december 2023

Wooow!!!

Woooow jeg modtog dine pensler igår, 45 minutter inden vi skulle afsted til bryllup og nåede at bruge dem til at ligge min makeup!! HOLY F..K, min makeup har aldrig lagt bedre og holdt så godt 😍 som i seriøst WOOW!
Jeg fortryder at jeg ikke har købt dem før! 🔥🔥

12. august 2023

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter! Der er lagt vægt på de små detaljer, og man mærker tydeligt, at det er kvalitet.

Jeg vidste ikke hvor stor betydning gode pensler har for mskeuppen, men det ved jeg bestemt nu.

Kæmpe anbefaling her fra 😊

16. januar 2023

Lækre pensler

Kæmpe kæmpe anbefaling til Nataliemariascandinavian.

Elsker konceptet ‘mix and match’, som gør, at man har rig mulighed for at vælge lige præcis de pensler, der passer til ens behov.
Det er lige dét, jeg har manglet - har tidligere opgivet at købe pensler, fordi de oftes er i en pakke med andre pensler, som ikke passer til mit behov. Det problem har Nataliemariascandinavian løst for mig med hendes ‘mix and match’.

Hvad brandet også har løst for mig er tiden - tiden der skal bruges på at lægge makeup.
Med disse pensler, går der kun ganske kort tid og wupti, så har man den lækreste makeup. Tilmed arbejder penslerne produktet ind i huden på så fin og naturlig en måde, som jeg aldrig har oplevet før.

Udover de lækre produkter, er servicen også helt i top. Fra jeg bestilte til pakken var på vej, gik der kun 9 minutter.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger - Nataliemariascandinavian får 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ud af 6!

7. november 2021

VERDENS BEDSTE BEAUTY SPONGE✨

VERDENS BEDSTE BEAUTY SPONGE✨
Jeg er virkelig tilfreds med Natalies beauty sponge, elsker silikone fladen som er super god at fordele foundation eller primer med i ansigtet. Super blød, nem at rengøre og giver et vild flot resultat💖

30. marts 2021

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt - både songe og måtten til at rense pensler, det er blevet en del nemmere for make up mongol som mig 😍 og skønt med gode guides inde på hjemmesiden. 5/5⭐⭐⭐⭐⭐❤️❤️❤️❤️❤️

18. februar 2021

Absolute Kvalitet!

Jeg vil stærkt anbefale NatalieMaria’s produkter, nu har jeg selv haft fingrene i mange produkter (pensler/sponges osv) igennem de mange år jeg har lagt makeup på mig selv og andre.
Den kvalitet som hendes sponge er lavet af, er jeg fuldstændig mundlam over, jeg har ALDRIG haft en sponge i min hånd der er så blød og suger så lidt af produktet op, mens du påføre din foundation!!
Hendes rengørings måtte til pensler, er virkelig gennemtænkt, da der er forskellige hårdheder skiftesvis på måtten, så dine pensler får bedst muligt produktet af. Glæder mig meget til at se hendes pensler og endnu mere til at se hendes virksomhed gro.

18. februar 2021

Jeg har købt den absolut bedste Sponge…

Jeg har købt den absolut bedste Sponge hos Natalie, materialet suger ikke min foundation og giver det bedste naturlige resultat. Svampen er så lækker at arbejde med, jeg kan kun anbefale at i piger prøver den!! :-)) 😍❤️ I øvrigt er hendes rense måtte til pensler også genial, den kan suges fast på vasken og fjerner alt make-up med det samme.

28. januar 2021

Bedste beautyblender. Troværdig hjemmeside

Denne hjemmeside har den bedste beautyblender, den er rigtig blød for huden og fordeler produktet godt ud uden at produktet “caker” i linjerne i ansigtet, plus har den en silikone overflade, der kan bruges til at fordele primeren, derfor er jeg fuldt ud tilfreds. Nataliemariascandinavian.com, lav flere produkter! Jeg køber dem gerne ❤️

27. januar 2021

Elsker Elsker Elsker

Elsker Elsker Elsker både hendes sponges men også vaske måtten til pensler!! Wauw det går stærkt altså!

Bedste blender jeg nogensinde har haft også! Og så er de også meget bedre at gøre rene igen end jeg har prøvet med så mange andre.

27. januar 2021

Ej eget brand, højst reseller

Fup forretning.

Sælger produkter fra Wish og Amazon, hvor de kan købes for 5-20 kr.

Svindel og humbug

Edit:
Hej Natalie

Det er super fint at du yder en kæmpe indsats, det styrer du bare.
Du skal dog ikke bilde mig ind, eller for den sags skyld andre, at du har lavet dit eget brand.
DU har jo ikke udviklet nogle af de her produkter. DU har jo produceret nogen af de her produkter.

Det er hele retorikkem omkring din "forretning" der giver mig kramper i hele kroppen.
Sig det nu bare som det er... Du videresælger produkter du selv køber andre steder. Men det gør det altså ikke til DIT brand, og til DINE produkter.

Der er da for pokker ikke noget at skamme dig over, ved at være reseller. Men det er måske ikke fint nok?

Peace out!

21. januar 2021
Nataliemariascandinavian-logo

Besvarelse fra Nataliemariascandinavian

Hej Lizette Bødker.
jeg kan forsikrer dig om jeg ikke køber hverken varer på wish eller Amazon. jeg har en indkøber som levere varer forskellige steder i landet alt efter hvor jeg finder den bedste af den bedste kvalitet. som der også står på min hjemmeside går jeg ikke på kompromis med kvaliteten.
så jeg er ked af din falske udmelding. kan du have en rigtig god dag
Kærligeste Hilsner Natalie Overgaard