1. Fitnesscenter

Nasa Strong er måske det nærmeste, man kan komme på en fitness-pille, fordi det er så kortvarigt, enkelt og effektivt. For at opnå den optimale effekt af træningen, behøver man kun at bruge 10 minutter om ugen. Garanti: Hvis du ikke opnår mindst 25% styrkeforøgelse i løbet af 10 sessioner, med Nasa Strong, får du alle pengene retur.

4,5

Nasa Strong er godt for os.

Fvh. overlæge Peder Carl og hustru sygeplejerske Lise Carl har trænet i Nasa Strong i over 9 måneder.

Peder: Jeg føler mig stærkere og friskere og med fornyet velvære hver gang jeg har været hos Nasa Strong Det er dejligt at træningen er så kortvarig og man ikke kommer til at svede og alligevel opnår særdeles gode resultater.

Lise: Jeg føler mig langt bedre tilpas og har mere energi. Det er dejligt at træningssessionerne er så korte og kun 1 gang om ugen og at man ikke behøver klæde om eller tage bad bagefter. Det mest utrolige er at man får så gode resultater på så kort tid. Jeg føler mig stærkere og kan meget bedre klare trapperne nu, selvom jeg har slidgigt i knæet.

23. oktober 2023

“Jeg kan varmt anbefale NASA Strongs…

“Jeg kan varmt anbefale NASA Strongs træning, især hvis du døjer med kroniske smerter. Med komplicerede udfordringer som fibromyalgi og et kronisk lændehold er det virkelig svært at finde træning, der både holder smerterne væk, men ikke overanstrenger mine led. Her har NASA strong været perfekt - det er umuligt at overstrække, jeg bruger minimal tid på træningen, jeg kan både se og mærke at jeg bliver stærkere og får bedre fysik - det er udelukkende anbefalelsesværdigt.”

6. april 2023

Effektivt og mere end forventet

Fik hurtigt styrket min svage lænd, som var årsagen til at jeg startede hos NASA Strong, og nu fortsætter jeg den ugentlige træning a 10 min., simpelthen fordi jeg fandt ud af, at det også har god effekt på mit nervøse nervesystem, så jeg føler mig mere samlet og klar.
Og så er det kun et plus at den almene styrke gradvist øges tilmed.
Kan varmt anbefales, da det indvirker på flere planer på en skånsom måde og med hurtig effekt.

24. maj 2023

"Jeg går til træning hos Nasa Strong en…

"Jeg går til træning hos Nasa Strong en gang om ugen. Det er rigtig meget effektivt. Mere end jeg nogensinde ville have troet. Det er så kort og jeg behøver hverken klæde om eller gå i bad bagefter.

Desuden behøver jeg ikke lave  andet for at holde mig i god form og bevare min funktionalitet. På 9 sessioner har jeg opnået en styrkeforøgelse på 113% - Fantastisk!"

Anne Ellemand

5. april 2023

Meget hurtigt og effektivt

Meget hurtigt. Meget nemt. Meget effektivt!
Jeg går til Nasa Strong for at opnå styrke og form og holde det vedlige.
Jeg har været meget overrasket over resultaterne samt hvor praktisk og belejligt det hele er.
Jeg skal i hvert fald ikke stå og svede i et fitness center, når jeg kan opnå bedre resultater i Nasa Strong og på en brøkdel af tiden.
Lars, instruktør

20. februar 2023

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Nasa Strong. Det er effektivt og kan nemt passes ind i en travl hverdag, fordi det tager 10 min. én gang om ugen – og så behøver jeg ikke at klæde om.

18. marts 2023

Fantastisk

Fantastisk god oplevelse. Glæder mig til næste gang. Et plus er jeg kan komme i min frokostpause.

29. november 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)