Närke Motor AB Anmeldelser 21

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Virksomhedsoplysninger

1. Bilsalg

Skrevet af virksomheden

Närke Motor AB är en bilförsäljning belägen i Örebro som säljer, köper och förmedlar fordon i samtliga prisklasser. Vår målsättning är att du som kund skall känna dig trygg genom hela köpprocessen av din bil, därför levereras alla våra objekt efter omfattande kontroller med en tillhörande varudeklaration. Vi erbjuder garanti i upp till 24 månader. Avbetalning / finansiering erbjuds genom någon av våra samarbetspartners, möjlighet till 0kr kontantinsats på samtliga bilar möjliggörs och vi tar gärna ditt fordon i inbyte. Vi erbjuder hemleverans och upphämtning av din bil inom hela Sverige, kostnadsfritt inom en radie på 20 mil från utgångsort Örebro. Undrar ni över något är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss eller svänga förbi på en kopp kaffe och se över vårt utbud. Vår kunniga personal finns här för att besvara era frågor. Kontor & Säljavdelning 019 - 12 21 11 info@narkemotor.se Öppettider: Måndag - fredag: 10.00 - 18.00 Lördag: 10.00 - 15.00 Söndag: 10.00 - 13.00 Övriga tider enligt överenskommelse. Varmt välkomna

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Emin Zeciri

Emin Zeciri. Lägg namnet på minnet och se till att aldrig någonsin ha med den mannen att göra. Blåste mig på 35 000. Bytte in min bil mot en billigare och skulle få 35 000 emellan. De pengarna såg jag aldrig av. Nu ligger ärendet hos Kronofogden och de ska driva in pengarna vilket förmodligen aldrig kommer hända. Men i Sverige är det ju ok att starta aktiebolag och bedriva kriminell verksamhet utan att någon behöver stå som ansvarig. Bara gå i konkurs och starta nytt AB och fortsätta med kriminaliteten.

26. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det är otroligt att ett sådant falskt…

Det är otroligt att ett sådant falskt och bedrägligt företag får verka i Sverige. Håll definitivt avstånd från detta företag!

Närke Motor AB kan dyka upp under ett annat namn imorgon, så var försiktig!

informera om statusen för Fiat Double, registreringsnummer HTC — som jag köpte den 5 november 2024

1. Motorlampa och Tändningsnyckel: Bilen levererades av en chaufför som anlitats av ert företag för 1,000 SEK från Örebro till Gävle. Eftersom jag var på jobbet, tog min svärson emot bilen och nyckeln på frisörsalongen. När jag sedan tog emot bilen upptäckte jag att motorlampan lyste och att tändningsnyckeln inte fungerade som den ska. Jag måste flera gånger försöka få nyckeln i rätt läge för att starta bilen. Jag rapporterade dessa problem till er efter leveransen, och ni lovade att åtgärda alla problem. Tyvärr har det hela tiden skett förseningar, och jag har inte fått svar på mina telefonsamtal. Jag anser att ni sålde en bil med flera problem som om den var i gott skick.

2. Värmemotor: Värmemotorn som blåser luft på rutan fungerar inte. Detta orsakar dimma på rutorna och försvårar användningen av bilen.

3. Underhåll och Brister: Bilen har inte underhållits på länge. Det har framkommit att olja och filter behöver bytas. Dessutom är de två sommardäcken helt utslitna. Mekanikern har påpekat att bilen inte har servats och att oljan och filtren är i mycket dåligt skick.

4. Kostnader: Jag har hittills lagt ut mer än 22,000 SEK, men motorlampan lyser fortfarande. Detta tyder på att bilen kräver ytterligare kostnader. Jag bifogar en del av mina utgifter nedan.

5. Åtagande: Vid köpet av bilen lovades det att de angivna felen skulle åtgärdas och att alla problem skulle lösas. Trots att jag har försökt kontakta er många gånger via telefon och meddelanden har jag inte fått något svar.

Av dessa skäl anser jag att det är orättvist att sälja en bil med så många brister till detta pris. Dessutom gör det faktum att problemen fortfarande inte är åtgärdade situationen ännu mer ogynnsam. Jag begär därför att mina utgifter ska återbetalas. Motorlampan lyser fortfarande, vilket innebär att det kan uppstå ytterligare kostnader.

Jag har kontaktat ARN och informerat dem om situationen. ARN har bett mig att göra en sista begäran till er innan de vidtar åtgärder. De har påpekat att ni är skyldiga att betala mina kostnader genom officiella kanaler. För att undvika ytterligare kostnader begär jag nu mina utgifter från er.

Jag informerar er om detta och ser fram emot ert svar så snart som möjligt.

25. marts 2025

Lurendrejeri och bilskojare

Om du vill ha ett proffsigt och pålitligt bilköp med inga dolda fel, service om något dyker upp i efterhand så köp aldrig en bil av dessa skumma och opålitliga bilnasare. Har köpt bilar genom mitt liv men aldrig varit med om att bli så lurad och förd bakom ljuset. Rekommenderar ingen att köpa bil av denna firma. Fann dolda fel, fick efter massa duckande kontakt och skulle få hjälp vilket ålades runt för att till slut rinna ut i sanden och kasta mig tusentals kronor att byta trasiga framvagnsfjädrar, byta ac kompressor osv. Undvik Närke motor

21. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Genuint oärlig säljare. Lögn som modersmål.

Detta är urtypen av shady bilfirma. En random lokal i ett industriområde. Bilen man är intresserad av är man inte särskilt sugen på att man ska ta en provtur i, utan man vill att man ska "kolla lite på bilen så fixar vi kanske en provtur om du är mer sugen", vilket är skitskumt eftersom det är viktigare att få reda på hur bilen går än hur den ser ut parkerad.

Säljaren drar i princip varenda lögn som går. Falsk information i annonsen bemöts inte ens. Fel som man hittar på bilen vid första anblicken är tydligen totalt oviktiga i alla sammanhang.

Att batteriet inte har NÅGON ström i sig alls är såklart inte för att det är dåligt, utan "för att bilen stått ett tag, och då blir det så." Han har inga som helst problem att lova att batteriet är i kanonskick, vilket sedan visar sig vara lögn. Batteriet drar ur sig helt på 48 timmar, om man inte använder bilen varje dag.

När motorlampan tänds så erbjuder han först bränsleersättning för att man åkt dit och tittat på bilen men så snart han märker att man överväger det så erbjuder han en rabatt och kopplar in en felkodsläsare och försäkrar att (den nu raderade) felkoden bara berott på att batteriet blivit urladdat. (Ej sant. Motorlampan lyser nu konstant trots ett nytt batteri. Batteriet som nu flyttats över från den köpta bilen till en annan har samma problem med urladdning, så batteriet är verifierat dåligt.)

Enligt annonsen ska bilen har parkeringssensorer runtom. En detalj som helt enkelt missas att kontrollera vid test av bilen men som står i klartext i annonsen och finns ju helt klart inte på bilen.

Enligt annonsen ska en uppsättning vinterhjul passande bilen till ett värde av 4995:- ingå i köpet. Det bekräftas också muntligt i början av snacket vid visning. Det är dock väldigt svårt att få dem att plocka fram hjulen. Till slut läggs de fram utanför butiken för att sedan lastas in i bilen.

Färden hem avslöjar bromsar som kärvar, stötdämpare som klonkar och skärande ljud i hjullager.

Vi märker att ägarbytet inte går igenom, så bilen går ju inte heller att använda eftersom jag inte kan teckna någon försäkring och bilen inte går att ställa på. Bilfirman svarar inte på NÅGOT av de nummer jag tidigare fått svar på och inte heller på mail. Inte förrän jag skapar ett case hos transportstyrelsen och gör en polisanmälan om bedrägeri får jag ett kort svar där man skyller på dödsfall i företaget och att bilen nu ska ha skrivits över. Det har då gått två veckor då jag inte kunnat använda bilen.

När jag ska montera vinterhjulen på bilen märker jag att fälgarna är till helt fel bil. Bultcirkeln stämmer inte och däcken är utanför de 5% som tillåts avvika från grundmåtten.

Företaget svarar fortfarande inte. De hävdar i det enda mailsvar jag fått att telefonerna de haft förut är avstängda men de svarar å andra sidan inte heller på det nummer som uppdaterats på hemsidan eller på butiksnumret.

Ärendet ligger nu hos ARN och ger det inget så får det väl bli att vi häver köpet med hänvisning till att det är så mycket som inte är i enlighet med både annonstext och säljarens löften.

3. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Scamföretag och blev tyvärr blåst av…

Scamföretag och blev tyvärr blåst av Emin (inga stora summor tack och lov).
Får väl skriva nån längre text sen men tar lite kortfattat nu..
Bytte in en bil jag hade lån på men tog 2-3 månader innan det blev löst och då hade han tydligen sålt vidare bilen.
Skulle fixat iordning bilen och besikta etc men kom bara med ursäkter.
Är väl alltför snäll och godtrogen men har lärt mig den läxan iaf.
Emin är fortfarande skyldig mig pengar och behöver fixa klart bilen men det kan jag nog glömma.
Åkte förbi butiken för nån vecka sen men då han blockat mitt nr eller nåt men då hade butiken som låg intill (CR Racing) flyttat in då Emin tydligen inte betalat hyran mm
Så alla bilar etc som varit där innan är borta nu och de som står tillhör CR Racing.

3. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag är extremt besviken på de

Jag är extremt besviken på de. Företaget har tagit mina pengar, men jag har inte fått någon återbetalning trots att jag har kontaktat dem flera gånger. Detta är oacceptabelt och jag känner mig lurad. Jag förväntar mig en snabb lösning och en fullständigt återbetalning. Jag rekommenderar verkligen inte detta företag tills de tar ansvar för sina kunder och återbetalar det de är skyldigt

2. december 2024

SCAM FÖRETAG

SCAM FÖRETAG

Har köpt en bil av de med väldigt många dolda fel, som de inte berättar om. Allt de bryr sig om är att blåsa kunderna på pengar, De försöker även med andra former av bedrägerier. Lita inte på de och inte heller de bra recensionerna folk skriver om de, det kan mycket väl vara deras anhöriga/ nära vänner som skriver
recensionerna. Sammanfattning UNDVIK DETTA FÖRETAG PÅ ALLA FRONTER.

10. oktober 2024

Varning!

Varning!

I texten står det att säljaren heter Emin. Jag har också haft kontakt med en person som heter Fabian. Jag är osäker på om det är samma person eller inte.

Jag köpte en bil hos Närke Motor AB i somras. Jag ringde på den strax innan kl. 18, ca en halvtimme efter att den lades ut på Blocket. Säljaren, Emin, var väldigt hetsig till att få mig att lägga handpenning och köpa bilen direkt för nästa dag skulle det komma en kund och kolla på bilen klockan 10. Inom 5 minuter var köpet genomfört och han hade lovat besiktning av bilen innan jag fick den levererad till mig samt att han skulle slänga in 2 års garanti. Anledningen till att det skulle gå så snabbt var för att det var fredagskväll och han slutade jobba.

Emin lovade att leverera bilen nästa dag men det blev framflyttat till söndag och sedan till måndag och sedan tisdag. Detta pga att han hade svårt att hitta en chaufför. När jag fick bilen levererad hade han "glömt" att besiktiga bilen. Han hade även glömt ta med serviceboken. Vi bestämde att jag skulle besiktiga bilen själv och han skulle stå för besiktningskostnaden och att jag skulle hämta serviceboken nästa gång jag var i Örebro. (Jag har 5 mil enkel resa till butiken och har aldrig ärenden på den sidan stan.) När jag gick igenom bilen upptäckte jag att hållaren för spolarvätska var trasig. Det rann bara rakt igenom den. Jag ringde upp Emin igen och han sa att han skulle beställa en behållare till mig som jag kunde byta själv eller på verkstad så står han för kostnaden. Jag bestämde mig då för att åka in med bilen till Emin och begära att han besiktigar och byter behållare. Det visade sig också här att garantin var på ett år och inte två som han lovat.
Han fixade bilen och jag hämtade den igen. När jag kom till butiken på avtalad tid för att hämta bilen var dörren låst och jag fick inte tag på honom på telefonen. Jag fick vänta ett tag innan han ringde tillbaka, visade sig att han var i verkstaden på baksidan. Allt verkade okej men bilen lät ändå lite konstigt och ibland ville den inte starta.
Några veckor senare dök bromsbeläggsvarning upp. Jag mailade garantibolaget för att kolla om det var något de kunde hjälpa mig med. Jag fick inget svar. Ytterligare några veckor senare började bilen gunga och rycka och det började ryka kraftigt om bilen. Bilen bärgades. När jag då försökte få tag på garantibolaget igen fick jag återigen inget svar men de ringde upp efter ett tag. Det visar sig att garantin inte är betald! Fakturan från garantibolaget till Närke Motor AB har gått till Kronofogden! Jag ringde till Emin och frågade vad som pågår och han sa att hans kollega Fabian skulle ringa upp nästa dag. Emin visste inte heller vilket garantibolag det var då de har avtal med 5 olika.
Det har nu gått en månad. Jag har ringt flera gånger, fått svar två gånger om att Fabian ska återkomma men han gör inte det. Jag ringde senast för 30 minuter sedan och bestämde mig då för att skriva den här recensionen. De är otroligt tjatiga om att man ska lämna en 5-stjärning recension om dem men jag avvaktade för att jag ville att allt skulle ordna sig först. Det visade sig att det var helt tomt på olja i bilen trots att den var väl påfylld i juli när jag köpte den. När jag fyllde på olja sjönk nivån snabbt igen men ingen oljelampa lös någonsin. Det visade sig att det var hål i turboslangen och olja läckte ut där. Eftersom det varit problem sedan start, om än inte lika allvarliga som i slutet, så är chansen stor att hålet var där redan vid köp. Bilen är nu skrotad för den gick inte att laga utan att byta ut allt utom karossen.

Emin är otroligt trevlig i telefonen, lösningsorienterad och tillmötesgående men försöker slingra sig hela tiden. Telefonsamtal tas alltid i bilen vilket gör att han inte kan skriva upp någonting och därför "glömmer".

Jag varnar alla från att köpa bil här!

2. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det här är tyvärr en recension jag inte…

Det här är tyvärr en recension jag inte trodde att jag skulle behöva skriva för 3 veckor sedan då vi köpte bil av Emin på Närke Motor AB. Jag fick till en början ett väldigt gott första intryck av Emin, något som senare visat sig inte alls stämma överens med verkligheten.

Det började med att vi kom till Närke Motor en lördag för att titta på en bil vi var intresserade av efter att ha sett den på blocket. Den var då inte på plats eftersom den var inlämnad för rekond och vi återkom därför på måndagen för att då kunna få se bilen. Under måndagen får min sambo också sms från Emin som säger att bilen är leveransklar om vi vill köpa den. När vi sedan kommer till butiken så får vi veta att bilen ändå inte har genomgått rekond och när vi sedan bestämmer oss för att vi vill köpa bilen så får vi veta att inga sommardäck finns med utan att den gamla ägaren fortfarande har dessa samt annan utrustning (trots att vi fått besked om att bilen är leveransklar) och att vi därför ska få detta hemlevererat till helgen eller senast under kommande vecka. Detta skrivs även in i avtalet för att vi ska känna oss säkra på det. Dagarna går och vi hör ingenting, min sambo ringer då Emin som säger att han gör sitt bästa för att få tag på grejerna. Efter ett par veckor ringer jag Emin och får ringa flera gånger för att ens få tag på honom och han säger då att han ska återkomma om 5 min. Det går 3 timmar utan att jag hör något och jag får då ringa upp honom igen och då säger han att han har fått både däcken och resterande utrustning och vi bestämmer då att vi ska komma och hämta det dagen efter, på fredagen runt kl. 16. När vi kommer till butiken på fredagen är ingen där, det är låst och han svarar inte i telefonen. Till sist skickar han sms till min sambo där han skriver att han inte är tillgänglig och att det måste ha blivit något missförstånd oss emellan. Samtidigt när vi står där kommer också en annan kille som har avtalat tid för att hämta en bil som också får vända och åka hem tomhänt. Istället bestäms att Emin ska leverera grejerna hem till oss på lördagen, alltså dagen efter. Han dyker då upp med enbart däcken och menar att hans kollega ska komma med resterande utrustning om ca 2 h. De däck vi får levererade är dessutom vinterdäck trots att det var sommardäck vi skulle få men i det här skedet vill vi bara få klart affären så vi slipper ha kontakt med honom och bestämmer oss därför för att ta däcken ändå. 4 h senare och vi inte hört något från kollegan som skulle komma och vi börjar ju då inse att vi blivit lurade och försöker då få tag på Emin men sedan dess har han inte svarat oss och det är nu två dagar sedan.

Han påstod också att han hade bytt växellådan på den bil vi köpte av honom men när vi bad honom visa dokumentation på detta kunde han inte göra det utan visade flera fakturor som inte på något vis kunde härledas till just den bilen vi var intresserade av och efter många om och men så talade han om att mycket sådana jobb görs svart och att han därför inte kan visa dokumentation på det. Jag har också nu i efterhand kollat upp företaget mer noggrant och då sett att de har minst ett ärende hos kronofogden.

Vi har tyvärr fått acceptera att vi blivit lurade men jag hoppas kunna bespara någon annan all den huvudvärk och oro som de senaste veckorna inneburit för oss.

21. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I två helger i rad hade vi letat efter…

I två helger i rad hade vi letat efter en passande liten vinterbil tills vi idag kom in till Närke Motor och såg deras golf, Emil var mycket behjälplig och fick oss att känna oss väldigt välkomnade. Det blev en snabb affär och våran magkänsla säger att vi gjorde helt rätt i det beslutet. Vi kan rekommendera Närke Motor till andra som letar efter bil.

12. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Idag köpte jag och sambon våran första…

Idag köpte jag och sambon våran första bil av Emil på Närke Motor. Vi är nöjda rakt igenom och framförallt är vi nöjda med hans tålamod och tydlighet. Vi har redan pratat om er och rekommenderat er till dem vi känner.

Varma hälsningar
Johan och Annika

21. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte bil av dem och kort därefter…

Köpte bil av dem och kort därefter började motorlampan lysa trots att de enligt utsago nyligen gjort service på bilen. Lämnar tillbaka bilen och de ska åtgärda problemet, när jag väl hämtar bilen så har de inte åtgärdat problemet och menar på att jag fått rabatt på bilen när jag köpte den och tänker därför inte laga bilen.
När jag nu skulle lämna in bilen som inbyte till annan bilfirma så visar det sig att den påstådda servicen med högsta sannolikhet inte är gjord på väldigt länge och är omöjlig att den gjorts enligt de papper som kom med bilen.
Då de också nu påpekar att vi aldrig har haft kontakt kan man kolla på reg nummer MUX956 för bekräftelse att bilen köptes av dem

7. november 2023

Rakt igenom nöjd

Rakt igenom nöjd (från första kontakt tills bilaffären var klar). Jättefint bemötande med förståelse och kompetens för diverse frågeställningar.

8. september 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Värmaren ur funk

Vid köp av bilen skulle värmaren fixas, detta var ej utfört då de ej hunnit, vi kom överens om en kontant reglering jag kunde fixa det själv, det tog lite tid men efter flera samtal så betalade företaget ut pengarna, orsak missförstånd med revisorn enl dom.
För övrigt nöjd med bilen

15. januar 2024

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.