Naprapatlandslaget - Vallentuna Anmeldelser 119

4,9

Tellusvägen 43, 186 36 Vallentuna, Stockholm County, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är Jimmys expertis och skicklighet som verkligen imponerar. Hans tekniker är precist avvägda och skräddarsydda för mina individuella behov. Med skickliga händer finner han exakt var problemen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag hamnade hos Jimmy på Naprapatlandslaget i Vallentuna av en slump. Jag hade fått en riktigt rejäl nackspärr som gjorde vansinigt ont. Jag behövde akut hjälp omgående!! Det gjorde ont i nacken bara... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Trevligt och kunnigt bemötande. Förklarade allt han gjorde och varför. Tyvärr blev jag inte helt besvärsfri efter två behandlingar, jag var till och med bättre efter den första./Tina

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Behandlingen var båda proffsig och effektiv, naprapaten är kunnig och förklarar på ett tydligt sätt vad som orsakar problemet och hur vi ska arbeta för att åtgärda det. Det märks att det finns ett int... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Kiropraktiker
  2. Kiropraktor

Skrevet af virksomheden

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, fick bra hjälp med mina besvär och allt förklarades på ett tydligt och professionellt sätt.

11. maj 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och fick tydlig, professionell hjälp med dina besvär. Tack för din feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket nöjd och jätte bra

Tycker att bemötande var mycket bra
Lyssnade in önskemål och hade tid för det

2. april 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är glada att du upplevde ett så bra bemötande och att vi lyssnade på dina önskemål. Tack för din återkoppling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var mitt första besök och jag är…

Det var mitt första besök och jag är mycket nöjd med mitt besök hos naprapaten.

18. marts 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är mycket glada att du var nöjd med ditt första besök hos naprapaten. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Helt outstanding bäst.

Helt outstanding bäst.
Blir bra omhändertagen och hela tiden ett samspel så jag känner mig trygg och så jag förstår mer varför min rygg gjort ont.

Jimmy är toppen - kan inte nog lyfta honom!

24. februar 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är glada att höra att du känner dig trygg och väl omhändertagen. Tack för att du uppmärksammar det goda samarbetet och att du förstår orsaken till din smärta. Vi uppskattar din feedback!

Kunnig och sympatisk

Jimmy är kunnig och har patienten i fokus. En del andra naprapater känns som de är mest intresserade av att sälja mer timmar. Jimmy är helt på patientens sida.
Helt klart värt att ta resan ut till Vallentuna från Stockholm

17. februar 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är glada att höra att du uppskattar vårt fokus på patienten och att du tycker det är värt resan. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss att du är nöjd med din upplevelse.

Bästa Naprapaten

Jimmy Dandemar är helt grym på det han gör! Trevlig och kunnig

10. februar 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är glada att höra att du uppskattade upplevelsen och tackar för din positiva återkoppling.

Mycket nöjd

Kan starkt rekommendera Jimmy.

26. januar 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är så glada att du rekommenderar oss! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Grym personal

Jag tycker att bemötandet samt att man går där ifrån och känner att det gjort nytta.

22. januar 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är väldigt glada att du upplevde ett bra bemötande och att behandlingen gav resultat. Tack för din fina återkoppling!

Proffsigt bemötande, bra behandling

Proffsigt bemötande
Bra förklarat gällande spänningar i käkar och axlar, nacke, blev mycket bättre redan efter första besöket

3. november 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är glada att du upplevde ett professionellt bemötande och att du kände dig bättre efter besöket. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Proffsig

God erfarenhet från tidigare besök.
Lätt att få tid.

28. oktober 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är glada att du haft en bra upplevelse tidigare och att det är lätt att boka tid. Tack för din återkoppling!

Tar bort smärtan

Tar bort smärtan, nu kan jag röra mig igen utan att det gör ont❣️

22. september 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är så glada att höra att du är smärtfri och kan röra dig igen! Tack för din fantastiska återkoppling, det betyder mycket för oss.

Allt är bra

Allt är bra , tidspassning , proffsigt och genomtänkt… skulle såklart vilja ha mera massage men då får man boka en sån tid 😂

12. september 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Vallentuna

Vi är glada att du uppskattade punktligheten och professionalismen. Tack för din återkoppling!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.