Personalen är lyhörd, kunnig, tillgänglig, tillmötesgående, professionell, allt som krävs för att man ska få en så bra behandling som fungerar på ett hållbart sätt. Från massage och akupunktur till st... Se mere
LM Ericssons Väg 10, 126 26 Hägersten, Hägersten-Liljeholmen, SE
Jag fick ett lugnt och proffsigt bemötande av naprapaten som jag går till. Jag upplevde att naprapaten lyssnade och var inkännande vilket fick mig att slappna av. Man får en bra handlingsplan... Se mere
Jag har bara hunnit gå 2 ggr än så länge med ett mycket trevligt mottagande och en proffsig lyhördhet för en dam på 65 år - som borde tränat mer ! Snabbt konstaterande vad mina besvär består av... Se mere
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
LM Ericssons Väg 10, 126 26, Hägersten, Hägersten-Liljeholmen, Sverige
Jag menar alltså högsta betyg.
Personalen är både jättetrevlig och effektiv.

Att gå från att ha ont med en 10 till att 1,5 är så himla skönt

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Telefonplan
Anton på Telefonplan är väldigt professionell och han är tydlig med hur allt fungerar med mitt problem när man frågar.

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Telefonplan
Härligt bemötande. Proffsigt och positivt. Kunnig personal som hjälpte till med mina besvär. Kan varmt rekommendera Naprapatlandslaget.

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Telefonplan
Sååå nöjd och så glad att jag besökt Rebecca hos Naprapatlandlaget Telefonplan. Hon är väldigt professionell, kommer med proaktiv förslag och hjälpt mig rejält , hon lyssnar alltid noga, känns som hon bryr sig på riktigt

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Telefonplan
Jag fick mycket god och effektiv hjälp. Genom att jag gjorde den träning som min naprapat satte ihop ett träningsprogram för, så blev mitt knä bra mycket snabbt.

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Telefonplan
Anton är så bra genom att lyssna, tipsa samt behandla.

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Telefonplan
Fick god hjälp för mitt problem.
Kunnig personal som lyssnar och utför en behandling som hjälper.

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Telefonplan
Mycket fräscht och proffsigt. Tydligt och mycket stor del på behandlingen och inte prata så länge innan som många andra gör en stor del av tiden. Bra att fokus behandling här och nu och inte mest fokus på "hemläxor". Positiv och vänlig atmosfär.

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Telefonplan
Varit där två gånger nu och blivit mycket väl mottagen av en mycket kompetent naprapat.