Naprapatlandslaget - Nacka Anmeldelser 43

4,7

Vikdalsvägen 7, 131 57 Nacka, Nacka, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag lyckades boka en passande tid för mig vilket hjälper vid val av tjänsteleverantör. Experten som jag träffade var professionell, lätt att prata med vilket skapade en trygg miljö. Behandlingen jag f... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick en låsning i ländryggen och bokade tid m Ozzy i Nacka. Fick ett bra bemötande vid första besöket och Ozzy är mycket duktig och lyssnar. Ryggen mår mycket bättre och kommer att boka in fler gånger... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rakt på sak utan krusiduller, ställer rätt frågor. Smärtsam behandling som ger resultat. Önskemål: väntrummet skulle kunna göras lite mer mysigt och bekvämt.

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Naprapaten tog sig tid och undersökte mig noga, gav mig bra råd för egenbehandling samt gjorde en genomgripande massage av mina ben där jag hade ont. Mycket nöjd.

Virksomhedsoplysninger

1. Kiropraktiker
  2. Kiropraktor

Skrevet af virksomheden

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

Kontaktoplysninger

4,7

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Miriam är fantastisk

Miriam är fantastisk. Dedikerad och kunnig!

13. april 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är så glada att du uppskattar engagemanget och kunskapen. Tack för din återkoppling!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nöjd efter mitt första besök

Nöjd efter mitt första besök. Proffsigt mottagande o utförd behandling. Har återbesöks tid inbokad. Mitt ’problem’ blev betydligt bättre så kanske blir jag av med min smärta efter ett par besök till.

10. december 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är glada att du var nöjd med ditt första besök och behandlingen. Tack för din återkoppling! Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att bli av med smärtan helt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättebra bemötande och lyhördhet!

Jättebra bemötande och lyhördhet av Ozzy! Har bokat en till tid.

27. november 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är glada att du upplevde ett så bra bemötande! Tack för din återkoppling, och vi ser fram emot nästa besök.

Duktig

Duktig, trevlig och engagerad naprapat.

19. november 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är glada att du uppskattade vår naprapat! Tack för din fina återkoppling, det betyder mycket för oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket trevligt och seriöst bemötande

Mycket trevligt och seriöst bemötande.
Jättenöjd med besöken och glad för bra tips på rörelser att göra hemma.

30. oktober 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är väldigt glada att du uppskattade vårt bemötande och de tips du fick. Tack för din fina recension, det betyder mycket för oss!

Kompetens, tålamod,& bra stöd

Bra diagnostic, bra rådgivning, kompetent och trevlig

6. november 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är glada att du upplevde vår rådgivning som bra, kompetent och trevlig. Tack för din återkoppling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Känns alltid bra efter att besöket

Känns alltid bra efter att besöket, Bra genomgång och bemötande samt att övningarna känns bra.

28. oktober 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är glada att du känner dig bra efter besöket. Tack för din återkoppling om bemötandet och att övningarna känns bra!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag känner mig betydligt mer rörlig och avslappnad.

Jag känner mig betydligt mer rörlig och avslappnad efter att varit där. De är även bra på att diskutera privatlivet vilket är kul.

24. oktober 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är glada att du känner dig mer rörlig och avslappnad efter besöket. Tack för att du uppskattar våra samtal om privatlivet. Vi tackar för din positiva återkoppling!

Professionellt bemötande

Professionellt bemötande. Mycket kunnig och går rätt problemen. Fick bra övningar att rehaba med. De gör allt: knäcker, knådar, stötvågor och akupunktur.

6. oktober 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är glada att du upplevde ett professionellt bemötande och att du fick bra övningar. Tack för din återkoppling om våra behandlingar och din rekommendation.

Rakt på rätt saker

Önskemål: väntrummet skulle kunna göras lite mer mysigt och bekvämt.

26. september 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är glada att behandlingen gav resultat! Tack för din återkoppling. Vi tar till oss din synpunkt om väntrummet och ser över möjligheterna att göra det mer inbjudande.

Känner mig trygg

Fin service, kunnig naprapat,

22. september 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är glada att du uppskattade vår service och kunniga naprapat. Tack för din återkoppling!

Miriam är en stjärna

Jag träffade för första gången Miriam på Naprapatlandslaget vid Nacka Forum. Hon var engagerad och hjälpte mig utmärkt!

8. september 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du fick bra hjälp hos Miriam.

Fick bra hjälp

19. august 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Tack för din återkoppling, vi är glada att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt och att du är nöjd med vår service.

Trygg

Duktig och förstående naprapat

10. juli 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Nacka

Vi är glada att du uppskattade vår naprapat! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.