Naprapatlandslaget - Hornstull Anmeldelser 125

4,2

Verkstadsgatan 2, 117 36 Stockholm, Södermalm, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag valde att kontakta er eftersom jag tyckte er hemsida var så bra och informativ. Jag insåg att det jag led av kallas falsk ischias och vad den kan bero på. Jag fick snabbt komma till behandling.... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gick till Naprapatlandslaget för att en vän rådde mig till det. Jag visste knappt vad en Naprspat gjorde. Blev djupt imponerad vid besöket hur Johanna verkade ha koll på kroppens muskler mm och hur a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt tacksam för den fantastiskt proffsiga behandling jag fick av Tompa. Han beskrev löpande vad som var orsaken till problemen (gick inte att lyfta armen) och vad som behövde göras. Behandli... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag hade innan min inplanerade tid hos Tompa haft ont bakom mitt skulderblad i flera veckor pga en skada. Han identifierade felet snabbt, och med deras expertis var jag som ny igen efter bra någon dag... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kiropraktiker
  2. Kiropraktor

Skrevet af virksomheden

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, klar info, hjälpsam behandling.

16. april 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi är glada att du upplevde vårt bemötande, information och behandling som hjälpsam. Tack för din återkoppling!

Super bra

Super bra, allt löstes efter bara två besök👍

21. april 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi är glada att allt löstes så snabbt! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Massagen var enformig

Massagen var enformig. Han gjorde exakt samma rörelser och varierade inte. Massagen varade dessutom bara i 25 min och kostade 950kr. Alldeles för dyrt och dåligt.

23. april 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi beklagar att massagen inte motsvarade dina förväntningar och att du upplevde den som enformig och dyr. Vi tar till oss av din feedback och är tacksamma för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Professionellt

Professionellt, effektivt, smärtsamt och hjälpsamt. Trevligt bemötande. Bra instruktioner för egen träning.
Rekommenderas.

26. marts 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi är väldigt glada att du upplevde vår behandling som professionell, effektiv och hjälpsam, och att du uppskattade instruktionerna. Tack för rekommendationen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

En hårdhänt och oengagerad behandling.

En hårdhänt och oengagerad behandling

2. marts 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi beklagar detta och tar din upplevelse på stort allvar. Vår kvalitetsavdelning kommer ta kontakt med dig inom kort!

Södermalm

Kunnig, proffesionellt och bra behandling

26. februar 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi är glada att du uppskattade vår kunnighet, professionalism och bra behandling. Tack för din återkoppling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra information om mitt problem och bra…

Bra information om mitt problem och bra behandling utifrån det.

12. januar 2026

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi är glada att höra att du fick bra information och behandling för ditt problem. Tack för din återkoppling!

Trevlig personal

Trevlig personal. Fick tid snabbt

18. november 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi är glada att du uppskattade vår personal och att du snabbt fick tid. Tack för din recension!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra service men ej full utnyttjad tid!

Bra service men ej full utnyttjad tid!
Jag betalar för 25-30 min behandling men klar på 15 min för att naprapaten väljer att göra en slags behandling på det området och när det är klart så släpper han det, vägrar massera området efteråt eller pratar när man har 10-15 min kvar av den betalda tiden. Han är duktig men finns inget kundengagemng eller intresse för patienterna och det har jag upplevt tidigare gånger också men blir nog sista gången, tyvärr!

26. september 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi beklagar att behandlingen inte motsvarade dina förväntningar. Tack för din återkoppling om tidsanvändningen och kundbemötandet. Vi tar detta på allvar och kommer att ta detta vidare för att förbättra oss.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Oengagerad

Dålig lyssnare. Hällde på massa massageolja. Körde runt en stund. Tips på övningar iofs men med en muskelbristning? Även om jag är nästan 60 är träning viktigt för mig och vill naturligtvis få adekvat hjälp hos en naprapat? Men bra betalt tar ni.

13. august 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi beklagar att du inte kände dig lyssnad på och att behandlingen inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar din återkoppling på allvar och kommer att utreda händelsen vidare. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Ryggskott

Daniel e grymt duktig

19. februar 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi är glada att höra att du hade en så positiv upplevelse. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Lumbago!

Needed urgent help with my hurting back. I felt much better after first treatment.

21. maj 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Good to hear that you feel better! Thank you so much for your kind review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag valde att kontakta er eftersom jag hade stora smärtor, tyckte er hemsida var utmärkt samt fick snabb och effektiv hjälp.

Jag fick snabbt komma till behandling. Bemötamdet var vänligt och behandlingen effektiv. Jag fick träningsförslag, som jag tillämpade och upprepade varje dag. Mina besvär återkom lite kort, men sedan försvann de helt.
Jag är verkligen tacksam för att ni tog mig an mig!

16. maj 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Vi är glada att vår hemsida hjälpte dig förstå dina besvär och att du snabbt fick effektiv behandling. Fint att träningsförslagen hjälpte! Tack för din återkoppling.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Toppenkille som fick bort min låsning i…

Toppenkille som fick bort min låsning i nacken.
Rekommenderar varmt.
Det enda som drar ner är priset men får jag problem igen så är det dit jag går.

9. april 2025

Tack för din recension!

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt! Dyrt, oproffsigt och ointresserat…

4. februar 2025

Besvarelse fra Naprapatlandslaget - Hornstull

Tack för din recension! Vi är ledsna att besöket inte levde upp till dina förväntningar. Vi är tacksamma för all feedback och kommer använda den i förbättringssyfte. Vår kvalitetsavdelning kommer höra av sig till dig inom kort.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.